Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

Novák Katalin

család- és ifjúságügyért felelős államtitkár

Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

Találatok száma: 10

Hírek

Megkezdődött az idei Múzeumok éjszakája

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 23. 17:36

Megkezdődött szombaton Budapesten az Aquincumi Múzeumban a Múzeumok éjszakája programsorozat, amelyen országszerte kiállításokkal, koncertekkel, interaktív játékokkal, rendhagyó tárlatvezetésekkel, színházi és táncprodukciókkal is várják az intézmények a látogatókat.

A biztonságos növekedés és a családok költségvetése a 2019-es

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 22. 13:16

A biztonságos növekedés és a családok költségvetése lesz a jövő évi, minden eddiginél több pénz, 2000 milliárd forintnál is több jut a családok támogatására - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Az élet minden területén jelenjen meg a családközpontú gondolkodás!

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 20. 12:53

A kormány célja, hogy a családközpontú, demográfiai szempontokat szem előtt tartó gondolkodás az élet minden területén - politikában, oktatásban, gazdaságban, tudományos világban - jelenjen meg - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán Budapesten, a Jövőnk a gyermek - párbeszéd a családokért című konferencián.

Tartalmas és biztonságos időtöltés az Erzsébet-tábor

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 19. 12:15

Tartalmas és biztonságos időtöltést nyújtanak a gyerekeknek az Erzsébet-táborok, amelyek idén több mint százezer gyermeket fogadnak - közölte a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kedden a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Többen és hosszabb időn át nyaralhatnak idén az Erzsébet-táborokban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 18. 11:30

Tartalmas és olcsó kikapcsolódást kínálnak egész nyáron az Erzsébet-táborok, amelyekben a tavalyihoz képest idén több gyermek és hosszabb ideig nyaralhat - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Zánkán.

Fontos elismerni az apák teljesítményét is

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 13. 12:21

Fontos elismerni az apák teljesítményét is, és támogatni őket abban, hogy jelen tudjanak lenni a családjuk életében - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Tisztelet az édesapáknak című, apák napja alkalmából tartott konferencián szerdán Budapesten.

Már 75 ezernél több család vesz részt otthonteremtési programban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 11. 9:57

Már 75 ezernél több család, azaz legalább 300 ezer ember tudott jobb, szebb lakásba költözni az otthonteremtési program révén - mondta az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Családügyi díjakat adtak át

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 29. 12:43

Az élet minden területét átszövő, családközpontú gondolkodásmódra van szükség ahhoz, hogy egy elöregedő nemzetből fiatalodó nemzetté váljon a magyar - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Pro Familiis díjak átadásán.

Megnyílt az egyszülős központ Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 28. 12:24

Megnyílt az ország első egyszülős központja hétfőn Budapest VIII. kerületében, az Üllői út és a Mária utca sarkán. Az állami segítséggel létrehozott civil intézményben a kávézó és a játszóház mellett segítő szakemberek várják az egyedülálló szülőket, akik akár mobilirodaként is használhatják a közösségi teret.

A gyermekek jelentik a jövőt

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 27. 8:22

Május utolsó vasárnapján a gyermekeket ünnepeljük. A gyermekek a jövőt jelentik, az ő biztonságuk, jólétük, jól-létük biztosítása mindennél fontosabb.