Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

Novák Katalin

család- és ifjúságügyért felelős államtitkár

Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

Vezető hírek

Emlékérmét és bélyegblokkot bocsátanak ki a családok éve alkalmából

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 24. 13:07

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) forgalmi és emlékérmét, a Magyar Posta pedig alkalmi bélyegblokkot bocsát ki a családok éve alkalmából - jelentették be csütörtökön.

Pro Familiae Hungariae díjjal tüntették ki Novák Katalint

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 17. 12:17

A Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság a családok érdekében végzett munkásságáért Pro Familiae Hungariae díjjal tüntette ki Novák Katalint, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős ügyvezető államtitkárát csütörtökön Budapesten. Az államtitkár beszédében azt hangoztatta, hogy a nehézségek ellenére is családban élni a legjobb dolog a világon.

A női lét ne legyen akadály a műszaki pályán sem!

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 15. 13:18

El kell érni, hogy a nők is bátran válasszák a műszaki pályát és női létük ne legyen ennek akadálya - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára kedden a TechCsajok című rendezvénysorozat budapesti állomásán.

Tarolt a „Mama” - mától indul a közönségszavazás - Rekordmennyiségű pályázat érkezett be a Szabad a vers országos felhívásra

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 15. 11:31

Rekordszámú, összesen 254 alkotás érkezett a „Szabad a vers!” országos verspályázatra. Az általános iskola felső tagozatos és középiskolás tanulók az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága által, a Családok Éve alkalmából meghirdetett pályázatának keretében gondolták újra nagy költőink családhoz köthető, családról, kötődésekről szóló verseit.

A családok éve arról szól, hogy még inkább a középpontba kerüljenek a családi értékek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 12. 13:17

Az idei a családok éve, amely arról szól, hogy még inkább a középpontba helyezzük a családi értékeket, még több támogatást adjunk a magyar családoknak - hangsúlyozta Novák Katalin Budapesten, a Margitszigeten.

Kiemelt cél az édesanyák támogatása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 6. 13:17

Az új kormány kiemelt célja az édesanyák kiemelt, a korábbiaknál is erősebb támogatása - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Fővárosi Nagycirkusz előtt tartott vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Az új kormány egyik legfontosabb célja, hogy az eddigieknél is erősebben segítse az édesanyákat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 6. 7:58

A megalakuló új kormány egyik legfontosabb célja, hogy az eddigieknél is erősebben segítse az édesanyákat. Szeretnénk az eddigieknél is erősebben kifejezni megbecsülésünket és támogatásunkat az édesanyák felé.

Minden felelősséggel vállalt gyerek óriási kincs

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. május 4. 16:19

Minden felelősséggel vállalt gyerek óriási kincs nemcsak a családoknak, hanem az egész társadalomnak, ezért a kormány igyekszik megbecsülni, értékelni és bátorítani az anyákat, hogy büszkék lehessenek a gyerekvállalásra - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.

Idén 3-4 ezerrel bővül a bölcsődei férőhelyek száma

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. április 23. 14:11

Még az idén 3-4 ezerrel bővül a bölcsődei férőhelyek száma - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.