Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

Rippl-Rónai-kiállítás nyílt Zágrábban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. április 20. 16:05

Rippl-Rónai József - a magyar modern festészet első mestere címmel kiállítás nyílt pénteken a kaposvári festőművész alkotásaiból a zágrábi Modern Galériában. A teljes életművet bemutató tárlat megnyitóján az emberi erőforrások minisztere elmondta: Rippl-Rónai arról a világról beszél, amit a horvátok és magyarok együtt töltöttek az Osztrák-Magyar Monarchiában.

Átadták a felújított és kibővített Pécsi Horvát Színházat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. április 19. 23:15

Átadták csütörtökön a Pécsi Horvát Színház felújított és kibővített épületét. Az intézményt Nina Obuljen Korzinek, Horvátország kultúráért felelős minisztere és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere avatta fel.

Granasztói Györgyben az évszázadok szépsége és tragikuma élt tovább

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. április 17. 21:03

Granasztói György az a magyar polgár volt, akiben az évszázadok szépsége és tragikuma élt tovább - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy könyvbemutatón.

Billy Graham élete azt üzeni, hogy van egy hatalom az életünk felett

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. április 9. 15:21

Billy Graham élete azt üzeni, hogy van egy hatalom az életünk felett, amely nélkül nem lehetünk sikeresek, boldogok sem a személyes életünkben, sem a munkánkban, sem a politikában - mondta Balog Zoltán a februárban elhunyt amerikai prédikátor, Billy Graham és az ötven éve meggyilkolt Martin Luther King emlékére rendezett konferencián.

1956-os cigány hősöket ábrázoló bélyegkisívet bocsátottak ki Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. április 6. 13:56

Az 1956-os forradalom és szabadságharc cigány hőseit ábrázoló bélyegkisívet bocsátott ki a Magyar Posta Zrt. a nemzetközi roma nap alkalmából, pénteken Budapesten.

Magyarország ereje a vidéki létben van

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. április 5. 20:33

Magyarország ereje a vidéki létben van - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Göncruszkán Öschläger Zsolt mezőgazdasági vállalkozó olajtökmag tisztító és feldolgozó üzemének átadásán.

Sorsdöntő választás előtt állunk

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. április 3. 22:09

Április 8. sorsdöntő nap, nem négy vagy nyolc évről, hanem gyermekeink és unokáink jövőjéről döntünk - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere kedden Hódmezővásárhelyen.

Liszt Ferenc oratóriumának előadásával kezdődött az idei fesztivál

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. március 30. 21:32

A Nemzeti Filharmonikusok Liszt Ferenc Szent Erzsébet legendája című oratóriumának előadásával kezdődött péntek este a 38. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) a Müpában.

Nagypéntek üzenete mindenkihez szól, aki megjárta az élet mélységeit

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. március 30. 8:49

Nagypéntek "mély hitbéli üzenete" lefordítható egy olyan általános, emberi üzenetre, amely nemcsak a vallásos emberekhez szól, hanem mindenkihez, aki megjárta az élet mélységeit, aki szembesült a halállal, a szenvedéssel - mondta az emberi erőforrások minisztere az MTI-nek.

Kétezerrel nőtt a felsőoktatásba jelentkezők száma

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. március 29. 13:07

Kétezerrel nőtt idén a felsőoktatásba jelentkezők száma - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.