Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

Az önálló gondolkodás a reformáció máig ható öröksége

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. április 26. 13:24

A reformáció egyik örökségének és napjainkban is fontos képességnek nevezték az önálló gondolkodást annak a kerekasztal-beszélgetésnek a résztvevői, amelyet szerdán Budapesten a reformáció 500. évfordulója alkalmából rendeztek.

Jackie Chan részvételével megkezdődött a kínai filmfesztivál Budapesten

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. április 23. 18:39

A világhírű Oscar-díjas színész, harcművész Jackie Chan díszvendégségével megkezdődött a kínai filmfesztivál vasárnap a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahol a filmsztár találkozott Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével.

Háromszázmillió forinttal támogatja a kormány a nagycsaládosok egyesületét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. április 22. 11:23

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 30 éves történetével a magyar családok ügyének legmegbízhatóbb képviselője, a nemzet életének fontos résztvevője, ezért a kormány 300 millió forinttal támogatja idei munkáját - jelentette be az emberi erőforrások minisztere a NOE ünnepi közgyűlésén.

A ciklus végére minden iskolában lehet pianínó

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. április 15. 17:46

A kormányzás végére minden olyan iskolának lehet pianínója, ahol még nincs ilyen hangszer, s azt ajándékba kapja a kormánytól - mondta el Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Katolikus Rádióban szombaton elhangzott húsvéti interjúban.

Kiírták az első pályázatokat az idei Erzsébet táborokra

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. április 11. 17:29

Az emberierőforrás-miniszter közlése szerint kiírták az első pályázatokat az idei Erzsébet-táborokra, a tavaszi és nyári programokra a tavalyihoz képest közel egymilliárd forinttal több forrás áll rendelkezésre.

Amit ma tanítanak, az holnap a nemzeti emlékezet része lesz

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 31. 18:41

Amit ma a tanárok tanítanak, és jól tanítják, az a fiatalokon keresztül holnap a közös nemzeti emlékezet része lesz - mondta az emberi erőforrások minisztere egy ceglédi pedagógusfórumon.

Egyik egyetem sem állhat a törvények fölött

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 31. 15:01

A kormány szívesen tárgyal minden egyetemmel, de senki sem állhat a törvények fölött - mondta el a külföldi alapítású egyetemek működésére vonatkozó törvényjavaslat kapcsán az emberi erőforrások minisztere.

Az MNG Baselitz-kiállításával nyílt meg a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 31. 14:51

A kortárs német képzőművészet egyik legismertebb alkotója, Georg Baselitz kiállításával nyílt meg a Magyar Nemzeti Galériában a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF), amely április 23-ig 40 helyszínen több mint 150 koncerttel, kiállítással, színházi és táncelőadással várja a közönséget.

Európa biztonságát növelni kell

Belügyminisztérium, 2017. március 28. 15:02

Egyetértés van abban, hogy Európa biztonságát növelni kell, mindössze a zöldhatáron való átlépés ügyében nem volt teljes összhang - közölte Pintér Sándor belügyminiszter, miután tárgyalt Dimitrisz Avramopulosszal, az Európai Bizottság migrációs ügyekért, uniós belügyekért és uniós polgárságért felelős biztosával.

Sikeres felzárkózáspolitikához minden érintett együttműködése kell

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 27. 14:58

Sikeres felzárkózáspolitikához minden érintett együttműködése szükséges - hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács ülésén.