Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

A prágai Ady Endre Diákkör kapta idén a Fiatalok a Polgári Magyarországért díjat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 29. 19:22

Prágai magyarokat tömörítő, Ady Endre nevét viselő diákkör kapta idén a Fiatalok a Polgári Magyarországért díjat, amelyet Mádl Dalma, Mádl Ferenc néhai köztársasági elnök özvegye és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nyújtott át Erdélyi Ágnesnek, a szervezet elnökének.

A magyar kormány finanszírozza az erbíli kórház féléves gyógyszerszükségletét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 29. 13:10

A magyar kormány finanszírozza az otthonukból elüldözött iraki keresztényeket ellátó erbíli Szent József-kórház féléves gyógyszerszükségletét. A 145 millió forintról szóló támogatói okiratot Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Bashar Matti Warda erbíli érsek újságírók előtt írta alá.

Reklámmentessé válik az M2 a gyermekműsor-sávban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 28. 14:49

Reklámmentessé válik június elsejével az M2 gyermek- és ifjúsági csatorna abban az idősávban, amikor a legkisebbeknek szóló műsorokat sugározza. Ezt a gyereknapon, a Családok világtalálkozója vasárnapi rendezvényén jelentette be az emberi erőforrások minisztere.

Magyarország tele van névtelen hősökkel

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 26. 16:57

Fontos feladat, hogy a magyar fiatalok szívében 1956 kerüljön ugyanarra a helyre, mint 1848 - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere pénteken Balatonkenesén, hangsúlyozva, Magyarország tele van névtelen hősökkel.

A családokban van Magyarország jövője

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 26. 14:00

A családokban van Magyarország, Európa és az egész teremtett világ jövője - mondta az emberi erőforrások minisztere pénteken a családok XI. világkongresszusán, amelyet a Családok budapesti világtalálkozója keretében rendeztek meg.

2018-ban 97 milliárddal több jut oktatásra

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 25. 17:06

A magyar gazdaság állapota lehetővé teszi, hogy plusz források jussanak az oktatásra és az egészségügyre. A 2018-as költségvetésben 97 milliárd forinttal több pénz van oktatásra, mint az idén - mondta az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Esztergomban, ahol az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye köznevelési intézményeinek dolgozói tartottak konferenciát.

A sportszerető Magyarország olyan cél, amit érdemes mindenkinek támogatni

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 21. 9:55

Az egészséges, sportszerető Magyarország olyan cél, amit érdemes mindenkinek támogatni - mondta az emberi erőforrások minisztere vasárnap az MTI-nek, miután csaknem hét kilométert futott az idei Ultrabalatonon a Virtuózok klasszikus zenei tehetségkutató csapatának tagjaként.

A családokat segítő újabb intézkedésekről döntött a kormány

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 20. 23:49

A családokat és a gyermekvállalást segítő újabb intézkedésekről döntött a kormány - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szombaton a Budapesti Német Gazdasági Klub (DWC) rendezvényén, ahol átvette a szervezet Német-Magyar Barátság Díját.

Erősebb Közép-Európa egész Európa számára jó

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 19. 19:42

Erősebb Közép-Európa egész Európa számára jó - hangoztatta az emberi erőforrások minisztere pénteken a Varsói Egyetemen, ahol előadást tartott Európa jövője - a mi jövőnk címmel.

Lengyelország és Magyarország szerint is fontosak a családi értékek

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2017. május 19. 18:48

Lengyelország és Magyarország szerint is fontosak a családi értékek, ezt mindkét ország igyekszik kormányzati szinten is megjeleníteni és támogatni a családbarát szemléletmódot a lehető legtöbb területen - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek telefonon azután, hogy Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével közösen Varsóban megbeszélést folytatott Elzbieta Rafalska lengyel család- és munkaügyi, társadalompolitikai miniszterrel.