Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

Felelősséget viselünk határon túli nemzettestvéreinkért

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. július 21. 14:12

A magyar kormány felelősséget visel a határon túli nemzettestvéreivel szemben, segíti szülőföldön maradásukat - jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Gárdonyi Géza sepsiköröspataki bronz mellszobrának pénteki felavatásakor.

Egységes Kárpát-medencei térben kell gondolkodni

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. július 20. 18:22

A külhoni fiatalok túlnyomó többsége a magyar nemzet részeként tekint magára, ezért a kormánynak is egységes Kárpát-medencei térben kell gondolkodnia - hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott pódiumbeszélgetésen, csütörtökön.

Nem lehet a vallást, a hitet lelki homokozónak tekinteni

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. július 20. 14:35

A 21. században sem lehet a vallást, a hitet valamiféle "lelki homokozónak" tekinteni, amelyben "eljátszadoznak azok, akiknek ez fontos" - jelentette ki Balog Zoltán Tusnádfürdőn, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen és Diáktáborban az ötszáz éve indult reformációról és Európa szellemi jövőjéről rendezett pódiumbeszélgetésen.

A világ nagy bajaira nem megoldás a migráció

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. július 17. 20:11

A világ nagy bajaira nem megoldás a migráció - mondta Balog Zoltán Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Oliver Dashe Doeme maiduguri püspök előadása előtt.

Reformáció 500 - Balog Zoltán letette a Reformátorok tere alapkövét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. július 4. 19:14

A terek mindig találkozóhelyek, a Reformátorok terén pedig a múlt találkozik majd a jelennel és a jövővel - hangoztatta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden, a XVI. kerületben létesülő tér alapkőletételi ünnepségén.

Balog Zoltán Semmelweis-napi díjakat adott át

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. július 3. 19:36

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Semmelweis-nap alkalmából díjakat és miniszteri elismerő okleveleket adott át a Pesti Vigadóban.

Az egészségügyi fejlesztések javítják a betegek gyógyulási esélyeit

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. július 3. 18:48

Az idén és jövőre olyan, több milliárd forint értékű egészségügyi fejlesztések indulnak a fővárosban, amelyek nagyságrendekkel javítják a betegek gyógyulási esélyeit - jelentette ki Balog Zoltán.

Balog Zoltán fogadta az OECD főtitkárát

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. június 26. 14:51

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a mai napon hivatalában fogadta Angel Gurríát, az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) főtitkárát.

Jókai Anna a magyar irodalomtörténet része

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. június 26. 14:10

Jókai Anna időtálló életművet hagyott hátra, amellyel a magyar irodalomtörténet része lett - erről beszélt Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Tarlós István főpolgármester is a Kossuth Nagydíjas író, a nemzet művésze búcsúztatásán hétfőn a Magyar Szentek Templomában, Budapesten.

A kormány támogatja a nagyváradi püspöki palota felújítását

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. június 25. 20:54

A magyar kormány kétmilliárd forinttal támogatja a nagyváradi püspöki palota felújítását, Szent László örökségének megerősítését - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere vasárnap Nagyváradon.