Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

Küzdeni kell az igazságért

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. január 13. 14:57

A tordai országgyűlés mai üzenete nem egyszerűen a tolerancia, a vallási türelem, hanem az is, hogy küzdeni kell az igazságért nemes eszközökkel - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton, a vallásszabadság első kinyilvánításának 450. évfordulóján az erdélyi Tordán.

Nőtt a pedagógusképzésre jelentkezők száma

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. január 8. 14:53

Az emberi erőforrások minisztere a köznevelés megújítása terén elvégzett munka igazi visszaigazolásának tekinti, hogy 30 százalékkal nőtt a pedagóguspályára jelentkezők száma.

Tanuszodát avattak Putnokon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. január 3. 15:33

A Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében az elmúlt négy évben tizenöt új tantermet, négy új iskolát, a putnokival együtt hat új tanuszodát, valamint húsz tornatermet adtak át.

Az elmúlt 30 év legnagyobb tárboroztatási programját ünnepeljük

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2017. december 21. 13:01

Az elmúlt 30 év legnagyobb táboroztatási programját ünnepeljük - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön az Erzsébet-karácsony záróeseményén a budapesti Erkel Színházban.

Bővíteni fogjuk az otthonhoz jutás forrásait

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 21. 8:18

Érdemben sikerült csökkenteni a szegénységet az elmúlt években - ezt tartja a legnagyobb eredménynek Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki az Origónak nyilatkozva elmondta azt is: a közeljövőben bővíteni fogják az otthonhoz jutás forrásait, főleg vidéken.

Térségünkben németül tanulni kulturális vállalkozás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 19. 16:51

Kulturális vállalkozásnak nevezte az emberi erőforrások minisztere azt, ha valaki németül tanul Magyarországon vagy Közép-Európában.

2018 a családok éve lesz

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 19. 14:19

A családok éve lesz 2018, aminek köszönhetően még több támogatást és figyelmet kapnak a magyar családok - mondta az emberi erőforrások minisztere kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

A tagállamoknak megfelelő szolidaritásra van szükség

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 16. 12:53

A tagállamoknak megfelelő szolidaritásra van szükség az Európai Unióban a migrációs válság ügyében - jelentette ki Balog Zoltán szombaton a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádiónak.

Országos rekorddal zárult a Kodály nyomában országos online zenei játék

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 15. 21:02

Csaknem 50 hazai és határon túli település 89 kórusában 3100 énekes énekelt együtt a Kodály nyomában országos online zenei játék pénteki díjátadó gáláján, köztük ezren Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokban az Énekel a világ akció keretében, ezzel országos rekordot állítva.

Kiss Gy. Csaba a Polgári Magyarországért Díj idei kitüntetettje

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. december 14. 17:21

Kiss Gy. Csaba magyar irodalom- és művelődéstörténész, az MTA doktora, címzetes egyetemi tanár vehette át csütörtökön Budapesten a Polgári Magyarországért díjat magas színvonalú tudományos és közéleti tevékenységéért, a közép-európai népek történelmének és kultúrájának hiánypótló, több évtizedes kutatásáért, példaértékű morális helytállásáért.