Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

Meg kell teremteni a határon túli közösségek megerősödésének a lehetőségét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 18. 12:28

Meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy a magyar közösségek a határon túlon is megerősödjenek, ilyen lehetőség a Kárpát-medencei egységes felsőoktatási tér is, amelynek a létrehozására törekszik a magyar kormány - hangsúlyozta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szombaton Szabadkán, ahol átadta a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- Kulturális Központ (VM4K) új épületét.

Átadták Szalóki Áginak a Liszt Ferenc-díjat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 15. 21:19

Átadta a Liszt Ferenc-díjat Szalóki Ági énekesnőnek Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerda este Budapesten.

A kormány minden nyugdíjasnak biztosít 10 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 15. 10:31

A kormány az elmúlt évhez hasonlóan az idén is minden nyugdíjasnak, illetve nyugdíjszerű ellátásban részesülő polgárnak biztosít 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt - jelentette be az emberi erőforrások minisztere.

Családbarát vállalkozásokat díjaztak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 14. 20:40

A vállalkozásbarát gazdaság ne legyen ellentéte a családbarát vállalkozásnak, egyszerre kell érdekeltnek lenni a családok és a vállalkozások sikerében - mondta az emberierőforrás-miniszter a Három királyfi, három királylány mozgalom kedd esti budapesti rendezvényén, amelyen átadták a civil szervezet családbarát vállalatoknak odaítélt díjait.

Új esély az osztrák-magyar kapcsolatokban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 13. 22:27

Az alakuló osztrák kormány új esélyt jelent az osztrák-magyar kapcsolatokban, az Európai Uniót (EU) viszont közelebb kell vinni az emberekhez - mondta az emberi erőforrások minisztere hétfő este, ausztriai látogatását követően telefonon az MTI-nek.

Még soha nem volt ilyen nagy a német beruházási kedv Magyarországon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 13. 12:23

Még soha nem volt ilyen nagy a német beruházási kedv Magyarországon a rendszerváltoztatás óta, a növekvő gazdasági teljesítmény vonzza a német befektetőket - mondta az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, miután tárgyalt a Német Középvállalati Szövetségének (BVMW) delegációjával.

Minden településre eljutnak az ingyenes szűrővizsgálatok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 11. 13:18

Minden településre eljutnak a kötelező orvosi vizsgálatokat biztosító mobil szűrőállomások, márciusig húsz ilyen busz áll forgalomba - mondta az emberi erőforrások minisztere Budapesten a Szent Margit kórházban, a vizsgálatok elvégzésére alkalmas flotta első darabjának átadásán.

Soros nem a mi világunkat támogatja

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 10. 21:19

Az emberi erőforrások minisztere szerint Soros György nem "a mi világunkat támogatja", a nyitott társadalomról alkotott koncepciója - amely szerint mindazt a világból, ami ide akar jönni, be kell engedni - nem szól arról, hogy milyen erkölcsi alapon van bárkinek joga idejönni és azt gondolni, elveheti azt, ami a miénk.

Minőségi emberi erőforrás nélkül nem működhet egy nagy rendszer sem

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 9. 16:51

Minőségi emberi erőforrás nélkül nem működhetnek a nagy rendszerek, és minőségi munkát csak minőségi emberek tudnak végezni - mondta az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten, a Batthyány-Strattmann László-díj átadása alkalmából mondott beszédében.

A jelnyelv híd a siket és a halló emberek között

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. november 9. 12:19

A jelnyelv híd, kapocs a siket és a halló emberek között, segít a siketeknek bekapcsolódni a mindennapi életbe - mondta az emberi erőforrások minisztere a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének (Sinosz) és a Siketek Világszövetségének (WFD) közös nemzetközi konferenciáján.