Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Emmi és a gyógyszerészi kamara

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 23. 14:35

Stratégiai partnerségi együttműködési megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) csütörtökön Budapesten. A dokumentumot Balog Zoltán miniszter és Hankó Zoltán kamarai elnök írta alá.

Nem csökkenthető egyoldalúan az Ausztriában dolgozók támogatása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 22. 9:08

Ha valamelyik ország elégedetlen, akkor sem cselekedhet egyoldalúan, ezt a többi tagállammal egyetértésben kell tennie - jelentette ki Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere az osztrák közszolgálati televízió (ORF) híradójában kedden késő este arra reagálva, miszerint az osztrák kormány a családtámogatás változtatásával csökkentené az Ausztriában dolgozó magyarok juttatását.

Hét magyar és három külföldi helyszín kap Bogányi-zongorát

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 21. 13:41

Hét magyar és három külföldi intézményben helyezik el azt a tíz Bogányi-zongorát, amelyet a magyar állam korábban megvásárolt - mondta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter sajtótájékoztatón.

A két ország kapcsolatát erősítette az izraeli látogatás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 19. 21:31

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere izraeli tárgyalásain minisztériumok közötti megállapodások előkészítéséről tárgyalt, valamint az Izraelben élő magyar ajkúak képviselőivel és intézményeivel találkozott.

Balog Zoltán a közös magyar és zsidó múltat méltatta és a jövőbeli együttműködésről beszélt Tel-Avivban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 17. 8:23

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere Tel-Avivban a helyi magyarok képviselői előtt kiemelte a két nép közös szabadságszeretetét, méltatta a magyar zsidó múlt virágkorát, szólt a hagyomány átadásáról a következő generációknak, és a Magyarország és Izrael közötti sikeres együttműködésről beszélt március tizenötödike alkalmából, a tel-avivi nagykövetség rendezte fogadáson csütörtök este.

Balog Zoltán művészeti díjakat adott át a nemzeti ünnep alkalmából

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 15. 23:09

Szabadságharc nélkül nem lett volna, és ma sincs méltányos kiegyezés - hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere, aki a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából művészeti díjakat adott át kedden a Pesti Vigadóban.

Hegycsúcs a nemzetnek az ünnep

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 14. 23:05

Március 15. a magyarok számára hegycsúcs, ahol tisztább a levegő, és ahonnan messzebb lehet ellátni, áttekinthető a mögöttünk és az előttünk álló út - hangoztatta az emberi erőforrások minisztere Budapesten kedden, mielőtt állami kitüntetéseket adott át a nemzeti ünnep alkalmából.

Balog Zoltán állami kitüntetéseket adott át

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 14. 18:47

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadóban.

Balog Zoltán állami művészeti és miniszteri szakmai díjakat adott át

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 14. 11:41

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyarország Babérkoszorúja, Magyarország Kiváló Művésze, Magyarország Érdemes Művésze, Balázs Béla-díjat, Balogh Rudolf-díjat, Jászai Mari-díjat, Blattner Géza-díjat, Harangozó Gyula-díjat, Martin György-díjat, Erkel Ferenc-díjat , Liszt Ferenc-díjat, Ferenczy Noémi-díjat, Munkácsy Mihály-díjat, József Attila-díjat, Márai Sándor-díjat, Táncsics Mihály-díjat, valamint Bánffy Miklós-díjat adott át.

Mély érzelmeket kiváltó film lesz az Örök tél

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 10. 18:58

Nagyon mély érzelmeket kiváltó film lesz az Örök tél - vélekedett Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken Fóton, ahol megtekintette az egykori szovjet kényszermunkatáborban játszódó film forgatását.