Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Kásler Miklós

az emberi erőforrások minisztere

Találatok száma:

Hírek

Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 18. 12:13

Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere hétfőn Nagyváradon, a Szent László Napok nyitórendezvényén.

Köszönet és megbecsülés illeti a védőnőket

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 15. 11:14

Köszönet és megbecsülés illeti a védőnőket, akik nagyon nehéz körülmények között végzik áldozatos munkájukat, és életük, lelkük egy részét adják oda másokért - mondta az emberi erőforrások minisztere a védőnők napja alkalmából rendezett pénteki budapesti ünnepségen.

Új irányok az egészségügyben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 9. 16:35

Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere egyeztetett az együttműködés lehetséges formáiról a MTA Orvosi Tudományok Osztályának vezetőivel, Kosztolányi György akadémikussal és Ádám Veronika akadémikus asszonnyal.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a WHO szoros együttműködésben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 8. 15:21

Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Dr. Nagy Anikó egészségügyért felelős államtitkár megbeszélést folytatott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatójával, Jakab Zsuzsannával.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere további strukturális változásokat sürget az egészségügyben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 6. 16:08

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere ma tárgyalt a Magyar Kórházszövetség elnökségének tagjaival, és tájékoztatta őket arról, hogy az egészségügyben további strukturális változásokra lesz szükség.

Az államapparátus a keresztény erényeket követi

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 4. 16:20

A magyar államapparátus a keresztény erényeket gyakorolja, vagy ahol ez nem teljes, ott az erények felé igyekezik abból a célból, hogy bármi következik a jövőben, ez a nemzet felkészült legyen - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Az idők jelei projekt pénteki, budapesti záró konferenciáján.

Az Országos Intézetek kiemelt szerepet kapnak a Nemzeti Programok megalkotásában

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 4. 16:17

Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere ma tárgyalt az Országos Intézetek vezetőivel, ahol tájékoztatta őket, hogy kiemelt prioritás lesz az egészségügyben a gyermekgyógyászat, a keringési- és daganatos megbetegedések, a mentálhigiéné, és a mozgásszervi betegségek ellátása.

Bemutatta államtitkárait az emberi erőforrások minisztere

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. május 28. 10:36

Bemutatta új államtitkárait Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, a tárcavezető a szakterületükön felkészült szakemberekként jellemezte az egyes ágazatok felelőseit.

Erős vidék erős vidéki iskolákkal és elhivatott, megbecsült pedagógusokkal lehetséges

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. május 26. 12:03

Erős vidék erős vidéki iskolákkal és elhivatott, megbecsült pedagógusokkal lehetséges – mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások új minisztere a Tinódi Sebestyén Gimnázium és az Öregdiákok Baráti Köre hagyományos érettségi találkozóján, ahol a tárcavezető az Öregdiákok Baráti Köre elnökeként vett részt.

Nyolc év alatt megtanultam, hogy mindenhez ember kell

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. május 17. 13:20

Nyolc év alatt megtanultam, hogy minden feladathoz elsősorban ember kell - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások leköszönő minisztere az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) centenáriumi ünnepségén csütörtökön Budapesten.