Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Kásler Miklós

az emberi erőforrások minisztere

Vezető hírek

A 21. század egészségügyét építjük

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. március 21. 9:13

A 21. század egészségügyét építjük a legkorszerűbb technológiákat meghonosítva - mondta az emberi erőforrások minisztere az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Fogyatékossággal élő embereknek épült ház Miskolcon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2019. március 20. 15:07

Fogyatékossággal élő embereknek és családjaiknak hozott létre 16 szobás, közösségi térrel is rendelkező házat Miskolcon a Szimbiózis Alapítvány. Egy régi parasztház és a hozzá tartozó gazdasági épület felújításával elkészült, Fűzfás háznak elnevezett létesítményt szerdán adták át az alapítvány által működtetett baráthegyi majorságban.

Veszprém minden szempontból jó választás

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. március 20. 12:27

Veszprém minden szempontból jó választás volt az Európa Kulturális Fővárosa 2023 (EKF 2023) címre - mondta szerdán Budapesten az emberi erőforrások minisztere.

Bővülnek az elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér adatbázisai

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. március 19. 13:36

A kormány fontosnak tartja, hogy az egészségügyben fellelhető betegadatokat "egy csatornába" terelje, ezért a már működő elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) adatbázisai tovább bővülnek - jelentette be az emberi erőforrások minisztere kedden, Budapesten.

Kásler Miklós hivatalában fogadta Sorina Pintea román egészségügyi minisztert

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. március 19. 8:57

Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten találkozott Sorina Pintea román egészségügyi miniszterrel.

Megkezdődött a fenntarthatósági témahét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2019. március 18. 14:45

Negyedszer hirdette meg a fenntarthatósági témahetet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) idén; a témahéten a minisztérium parlamenti államtitkárának ismertetése szerint kétszer annyi intézmény és ötször annyi diák vesz részt, mint négy évvel ezelőtt.

Az Egyesült Államok követendő példának tartja a magyar családtámogatási rendszert

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2019. március 18. 12:22

Az Egyesült Államok a magyar családtámogatási rendszert előremutatónak és követendő példának tartja - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Közös célunk a magyar–horvát kulturális kapcsolatok erősítése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2019. március 14. 19:44

Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya, az EMMI nemzetközi ügyekért felelős államtitkára zágrábi látogatásán megbeszélést folytatott Nina Obuljen-Korzinekkel, a Horvát Köztársaság kulturális miniszterével, amelyen a felek megerősítették elkötelezettségüket a magyar–horvát kulturális együttműködés elmélyítése iránt.

Stratégiai ágazat a sport

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2019. március 14. 13:44

Az elmúlt évekhez hasonlóan a magyar kormány a jövőben is stratégiai ágazatként tekint a sportra, a verseny- és szabadidősportok támogatása mellett a létesítményfejlesztés is a legfontosabb célok között szerepel - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára csütörtökön Zalaegerszegen.