Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Vezető hírek

Az EMMI határozottan elítéli a nemzetiségek jelképeinek rongálását

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2014. szeptember 3. 8:41

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága sajnálattal értesült arról, hogy a Budapest központjában, a VI. kerület közismert szórakozóhelyeinek szomszédságában működő szerb nemzetiségi intézményeknek is otthont adó épületről eltávolították a Szerb Köztársaság és az Európai Unió zászlaját.

Adománygyűjtés az EMMI-ben

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2014. szeptember 2. 13:14

Rászoruló határon túli fiatalok iskolakezdéséhez gyűjt adományokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Novák Katalin, az EMMI család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hangsúlyozta: a tanévkezdés sok családnak jelent rendkívüli anyagi megterhelést, rajtuk segítenének most a minisztérium munkatársai.

Meg kell becsülni a felzárkózást segítő műhelyeket

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2014. szeptember 1. 16:03

A felzárkózást segítő szakmai, szellemi műhelyek fontosságára hívta fel a figyelmet Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Gandhi gimnázium tanévnyitóján hétfőn Pécsen.

Kárpát-medencei Online Oktatási Centrummal bővült az Óbudai Egyetem képzési kínálata

A miniszterelnök-helyettes, 2014. szeptember 1. 12:48

Kárpát-medencei Online Oktatási Centrummal bővült az Óbudai Egyetem képzési kínálata. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a centrum bemutatóján hétfőn a fővárosban kiemelte: az online képzések lehetővé teszik, hogy egyre nagyobb számban tudjanak külhoni hallgatók is bekapcsolódni a legmagasabb szintű oktatási formába, ami elősegíti megmaradásukat.

Balog Zoltán: vonzó az egyházi oktatási rendszer Magyarországon

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. szeptember 1. 11:39

A vallásos neveléshez való jog alapvető emberi jog és az egyházi oktatási rendszer ma vonzó Magyarországon – mondta balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium tanévnyitóján 2014. szeptember 1-jén.

Az egész nemzetnek szüksége van jó és jobb iskolákra

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. augusztus 31. 17:23

Az egész nemzetnek szüksége van jó és jobb iskolákra - mondta Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere az V. nemzeti tanévnyitón vasárnap a fővárosban.

Már Szügyön is van bölcsőde

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2014. augusztus 30. 14:30

Ha egy vidéki kistelepülésen van munkahely és igény a bölcsődére, akkor szükség is van rá- mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton a Szügyi Bölcsőde átadó ünnepségén.

Schanda Tamás ellátogatott a DOSZ Nyári Táborába

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2014. augusztus 30. 13:50

Kiemelkedő fontosságú a külföldön kutató fiatalokkal való kapcsolattartás, hiszen így érhető csak el, hogy a kutatók itthon kamatoztassák a megszerzett tudás t- mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken a Magyar Doktorandusz Közösség kerekasztal-beszélgetésén Miskolcon.

Megújítják a magyar-ukrán kulturális együttműködést

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2014. augusztus 30. 9:56

A magyar-ukrán kulturális együttműködés megújításáról állapodott meg pénteken Szarvason Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára és Olekszandr Zsuravcsak ukrán kulturális miniszterhelyettes.