Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Kásler Miklós

az emberi erőforrások minisztere

Vezető hírek

Megnyílt a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozata

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2019. február 15. 12:47

Megkezdődött pénteken a Kultúrházak éjjel-nappal idei rendezvénysorozata, amelynek keretében több száz magyarországi és nyolc külföldi helyszínen várják programokkal a hétvégén az érdeklődőket.

Sajtóközlemény

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. február 15. 12:21

Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön, Budapesten fogadta Iain Lindsay-t, az Egyesült Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövetét.

A karrier és a család együtt adja az élet értelmét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. február 14. 12:39

A karrier és a család nem oltja ki egymást, egyikben sem teljesedhetünk ki a másik nélkül, az élet célját a kettő együtt határozza meg - írta az emberi erőforrások minisztere a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom csütörtöki budapesti konferenciájára küldött köszöntő levelében.

A fogyatékkal élők az épekkel egyenrangú állampolgárok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2019. február 14. 12:32

A fogyatékkal élő emberek az épekkel egyenrangú állampolgárok, és a fogyatékkal élők segítése, elfogadása, foglalkoztatása magától értetődő kell legyen - erről az Emmi szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára beszélt a Fogyatékos Emberek Szervezeteinek Tanácsa (FESZT) által alapított Befogadó Magyar Település díjak átadásán a Parlamentben.

Kétoldalú kapcsolataink élénkítésére törekszünk Türkmenisztánnal

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzetközi Ügyekért Felelős Államtitkárság, 2019. február 14. 10:34

Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya nemzetközi ügyekért felelős államtitkár 2019. február 13-án fogadta Silapberdi Nurberdievet, Türkmenisztán Magyarországra is akkreditált nagykövetét.

Módosul a jelentkezési határidő

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Oktatásért Felelős Államtitkárság, 2019. február 14. 10:16

Két nappal tovább, azaz február 17-én éjfélig nyújthatók be a felsőoktatási felvételi eljárásra a jelentkezések a 2019. szeptemberben induló képzésekre. A hitelesítési határidő is módosul.

A politikai sajtónyilatkozatoknak is a valóságot kell tartalmaznia

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. február 13. 16:47

A szívspecialistává előrelépő Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője kezdetektől fogva félrevezető, tudatosan hazug, a közvéleményt befolyásoló sajtónyilatkozatokat tesz a kardiológiai intézettel kapcsolatban. Ezzel Magyarország vezető intézményének hitelét sérti, a betegek bizalmát ássa alá.

Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere fogadta a voronyezsi N. N. Burdenko Állami Orvostudományi Egyetem delegációját

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. február 13. 12:06

Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere 2019. február 12-én fogadta a voronyezsi N. N. Burdenko Állami Orvostudományi Egyetem delegációját, melynek tagja volt Igor Jeszaulenko, az egyetem rektora és Andrej Versinin, Voronyezs régió kormányzójának tanácsadója.

Magyar-kínai tárgyalások az egészségügy és az oktatás területén

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2019. február 13. 12:02

Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kedden, Budapesten találkozott Duan Jielonggal, a Kínai Népköztársaság Magyarországra akkreditált rendkívüli és meghatalmazott nagykövetével.