Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Vezető hírek

Az oktatás szerepe az antiszegregációban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2016. május 4. 14:04

A kormány célja egy minőségi és méltányos oktatási rendszer kialakítása, melyben kiemelt fontossággal bír a szegregáció elleni küzdelem – mondta Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár az Antiszegregációs Kerekasztal május 3-ai ülésén.

Rekordforrás a rászoruló gyermekek étkeztetésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2016. május 4. 13:26

Még a korábbi terveket is meghaladó, összesen közel 74 milliárd forintos támogatást adna a jövő évi költségvetés szociális gyermekétkeztetési célokra - értesült a Magyar Idők.

Közel 40 milliós kormányzati támogatás a civil szervezeteknek Komárom-Esztergom megyében

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. május 4. 11:16

„Egy magányos ember semmi, s csak egyesületeknek van hosszú élete, s igazi súlya” – méltatta Széchenyit idézve az önszerveződő közösségek munkáját és erejét Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára Tatabányán, 2016. május 3-án.

Strandkézilabda-világbajnokság helyszíne lesz a Margit-sziget

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. május 4. 9:30

A Magyar Kézilabda Szövetség meghívására Magyarországra érkezett Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség egyiptomi elnöke. A látogatás alkalmából írták alá a július 12-17. között a Margit-szigeti Palatinus-strandon sorra kerülő 7. Strandkézilabda-világbajnoksággal kapcsolatos szerződést.

Öt éve mutat példát a Máltai Szeretetszolgálat Hajléktalanellátó Központja

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. május 3. 15:43

"Példát adott az elmúlt öt évben Kecskemét, amikor megmutatta, hogyan kell jól működtetni a hajléktalanellátást. Követendő az a hozzáállás is, ahogyan a város befogadta ezt a tevékenységet és figyelemreméltó, miként integrálódtak a fedél nélkül maradt emberek" – mondta Soltész Miklós.

A labdarúgás jövője múlik az egyeztetéseken

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Sportért Felelős Államtitkárság, 2016. május 3. 13:21

A mostani rendezvény különösen figyelemreméltó, hiszen földünk és országunk legnépszerűbb sportágának jelenéről és jövőjéről, annak irányvonalairól döntenek az itt jelenlévők - emelte ki dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár köszöntőjében az UEFA 40. kongresszusán Budapesten.

Készül az új ifjúságvédelmi stratégia

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. május 2. 14:25

Készül az új ifjúságvédelmi stratégia, amely az ifjúságot érő káros hatások elleni védekezés alapjául fog szolgálni - mondta el az emberi erőforrások minisztere a Fejér megyei Ráckeresztúron.

Gyülekezetük alapításának 125. évfordulóját ünnepelték

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2016. május 2. 10:42

A Clevelandi Első Magyar Református Egyház alapításának 125. évfordulóján tartott ünnepi eseményeken Magyarország Kormányát Dr. Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkára képviselte.

Felszentelték a zeteváraljai templomot

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, 2016. május 1. 19:45

Míg Európa nyugati felén templomokat zárnak be, alakítanak át, addig ezen a felén sorra épülnek, újulnak meg az élettel és hittel teli templomok.