Emberi Erőforrások Minisztériuma

Balog Zoltán

az emberi erőforrások minisztere

Vezető hírek

Múzeumpedagógiai díjakat adtak át a 14. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitón

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 26. 16:18

A Damjanich János Múzeum, a Dobó István Vármúzeum és a Herman Ottó Múzeum programjait ismerték el Múzeumpedagógiai Nívódíjjal a Múzeumok Őszi Fesztiváljának nyitóprogramjaként megrendezett hétfői budapesti Országos Múzeumpedagógiai Évnyitón.

230 éve hunyt el Benyovszky Móric világutazó

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kultúráért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 26. 15:19

Nemzetközi konferenciával és gálaesttel emlékeznek hétfőn a 230 évvel ezelőtt elhunyt Benyovszky Móricra a budapesti Országos Széchényi Könyvtárban. A megnyitón köszöntőt mondott Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára is.

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Snétberger Központtal az Emmi

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. szeptember 26. 13:49

Stratégiai partnerségi megállapodást kötött a roma tehetséggondozás terén a Snétberger Zenei Tehetség Központ és az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) nevében Balog Zoltán miniszter hétfőn Budapesten.

Különbséget kell tenni migráns és migráció között

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. szeptember 26. 13:49

Különbséget kell tenni migráns és migráció között, Magyarország ugyanis nem az emberek ellen van, hanem a migráció egész világra kiterjedő folyamata ellen - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lapnak.

Átadták a Siloám Konferencia-és Gyógyászati Központot Kunhegyesen

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. szeptember 25. 18:29

Átadták a Siloám Konferencia-és Gyógyászati Központot a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kunhegyesen vasárnap. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az ünnepségen azt mondta: az intézményben nemcsak az emberek testét, hanem a lelküket is gyógyítják.

Sikerült letörni a kórházi beszállítói árak növekedését

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2016. szeptember 25. 8:39

Az elmúlt hat év kormányzati intézkedéseinek eredményeként sikerült letörni a kórházi beszállítói árak növekedését, ami az egészségügyi intézmények számára stabilabb gazdálkodást és biztonságosabb feltételeket nyújt - mondta Rétvári Bence az MTI-nek.

Nemcsak a jövőnk, a múltunk, a kultúránk a tét

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. szeptember 23. 20:58

A kvótareferendum nemcsak "a mi életünket, hanem a gyermekeinkét, unokáinkét" is meghatározhatja, sőt ennél is nagyobb a tétje: az elmúlt ezer év kulturális, hitbeli alapjait tehetjük kockára, ha nem vigyázunk - jelentette ki az emberi erőforrások Törtelen, lakossági fórumon.

Kitüntették az eredményes olimpikonokat és paralimpikonokat

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. szeptember 23. 15:44

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kitüntette a Rio de Janeiró-i olimpián és paralimpián eredményesen szerepelt magyar sportolókat és edzőiket.

A Nemzeti Önkéntes Tanács segít terjeszteni az önkéntességet

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2016. szeptember 23. 13:56

A Nemzeti Önkéntes Tanács (NÖT) létrehozásának célja az önkéntesség kultúrájának további terjesztése, egy újabb lépés abba az irányba, hogy minél több magyar ember életének legyen része az önkéntesség - mondta Novák Katalin Budapesten.