Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 46

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Felhívások, nyilatkozatok
Találatok: 46

Határszemle felhívás 2014

Vidékfejlesztési Minisztérium, 2014. április 3.

A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívása gomba-szakellenőri tevékenység végzésére jogosító tanfolyam indítására

Vidékfejlesztési Minisztérium, 2014. március 20.

Az oktatásért felelős miniszter felhívása a nemzeti köznevelés tankönyvellátásáról szóló 2013. évi CCXXXII. törvény 7. § (2) bekezdése alapján tankönyvek fejlesztésére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. március 17.

A miniszter a felhívás eredményeként az iskolák részére megrendelhető tankönyvekkel kívánja elősegíteni a minőségében és tartalmában is megújított tantervi szabályozást, ezen keresztül a nemzeti köznevelés megújulását. A miniszter a Nemzeti alaptanterv kiadásáról, bevezetéséről és alkalmazásáról szóló 110/2012. (VI. 4.) Korm. rendelet továbbá a Nat alapján a miniszter által az 51/2012. (XII. 21.) EMMI rendelettel kiadott kerettantervek felmenő rendszerű bevezetésének és az azokban meghatározott tananyag kerettantervi tantárgyakhoz igazodó iskolai oktatásának korszerű tankönyvekkel történő támogatása céljából az e felhívásban nevesített műveltségi területekhez, kerettantervi tantárgyakhoz kifejlesztésre és/vagy engedélyezési benyújtásra, valamint nyomdai úton előállításra kerülő tankönyvek előállításának érdekében e felhívással kívánja ösztönözni a tankönyvkiadókat.

Informatikai OSZTV 2013/2014. tanév

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. január 20.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hatáskörébe tartozó Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) Informatika szakmacsoportba tartozó versenyeinek meghirdetése és versenyszabályzata a csatolmányban érhető el.

Jogász gyakornoki pályázat a Miniszterelnökségen

Miniszterelnökség, 2014. január 9.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár pályázatot hirdet a Miniszterelnökségen jogász gyakornoki pozíciók betöltésére.