A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 42

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Felhívások, nyilatkozatok
Találatok: 42

A Földművelésügyi Minisztérium 2017. évi pályázati kiírása az agrárágazati szervezetek számára

Földművelésügyi Minisztérium, 2017. március 30.

A pályázat benyújtásának (postára adásának) határideje: 2017. április 28.

Felhívás A 2017. évi „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díj - Magyarországi Nemzetiségek Kulturális Tevékenységéért díjra történő jelölésre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 27.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága felhívást tesz közzé a 2017. évi „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díjra történő jelölésre.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Magyarországon élő nemzetiségek számára díjat adományoz kulturális, közművelődési tevékenységük elismeréséért.
A díjjal emlékérem és díszoklevél jár.
A „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díj elismerésben olyan Magyarországon élő, elismert nemzetiséghez tartozó személyek, szervezetek részesülhetnek, akik/amelyek kiemelkedő tevékenységet végeztek a Magyarországon élő nemzetiségek körében az anyanyelvű kulturális örökség megtartásáért, fejlesztéséért, s tevékenységükkel hozzájárulnak a Kárpát-medence népeinek együttéléséhez. (Például: a kulturális közélet, a közművelődés, nemzetiségi média, nem hivatásos művészetek, nemzetiségi kultúra mecénása, stb..)

A „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díj odaítélése a 26/2016. (IX. 8.) EMMI rendelet 2. § (12) bekezdés 4. pont, és 1. melléklet 56/A. pont alapján történik. A miniszteri elismerés átadására a kulturális sokszínűség, párbeszéd és fejlődés világnapja (május 21.) kapcsán kerül sor, amelynek rangját az EMMI által rendezett Nemzetiségi Gála ünnepi programja is biztosítja. A szakmai díjat az emberi erőforrások minisztere adományozza.

A díjak száma legfeljebb a hazánkban elismert nemzetiségek számának megfelelő – 13 db – lehet.

A 2017. évi díjazottakra vonatkozó adatokkal és részletes indoklással ellátott javaslatokat a mellékelt adatlapon 2017. április 25-ig (a közzétételtől számított 30 napon belül) lehet eljuttatni egyidejűleg papír- és elektronikus alakban az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának postai (1884 Budapest, Pf. 1.) és e-mail (titkarsag.nf@emmi.gov.hu) címére.

Felhívás a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum nem kormányzati szervezeteket képviselő tagjainak megválasztására

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 21.

Felhívás az I. Nemzetközi Szörpversenyre

Földművelésügyi Minisztérium, 2017. március 13.

Nevezési határidő: 2017. március 24.

Országos tűzgyújtási tilalom elrendelése

Földművelésügyi Minisztérium, 2017. március 3.