A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 105

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

2016 Hirdetmények, közlemények
Találatok: 105

Felszámolók Névjegyzékét Vezető Hatóság - Szakmai beszámoló

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (2014-2018), 2016. december 28.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a felszámolók névjegyzékéről szóló 114/2006. (V. 12.) Kormányrendelet 4/A. § (1) és (4) bekezdése alapján benyújtandó szakmai beszámoló formanyomtatványát az alábbiakban teszi közzé.

Az Európai Unió Emisszió-kereskedelmi Rendszerén (EU ETS) belül térítésmentesen kiosztandó kibocsátási egységek mennyiségének megállapításához szükséges változás-bejelentési adatszolgáltatás követelményeinek közzététele

Pénzügyminisztérium, 2016. december 28.

Az üvegházhatású gázok közösségi kereskedelmi rendszerében és az erőfeszítés-megosztási határozat végrehajtásában való részvételről szóló 2012. évi CCXVII. törvény végrehajtásának egyes szabályairól szóló 410/2012. (XII.28.) Korm. rendelet 3. § (1) és 12/A. § (8) bekezdései szerint az Európai Unió Emisszió-kereskedelmi Rendszerén (EU ETS) belül térítésmentesen kiosztandó kibocsátási egységek mennyiségének megállapításához szükséges változás-bejelentési adatszolgáltatás követelményeinek közzététele.

A Felszámolók Névjegyzékét Vezető Hatóság közleménye a felszámolók névjegyzékére vonatkozó változásokról

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (2014-2018), 2016. december 23.

A Felszámolók Névjegyzékét Vezető Hatóság a felszámolók névjegyzékéről szóló 114/2006. (V.12.) Korm. rendelet 4. § (3) bekezdése alapján, a felszámolók névjegyzékére vonatkozó változásokat az alábbiakban teszi közzé.

A fővárosi és megyei kormányhivatalok földügyi igazgatási feladatokkal kapcsolatos 2017. évi országos hatósági ellenőrzési terve

Agrárminisztérium, 2016. december 21.

Nemzeti Tájstratégia Környezeti Vizsgálat

Agrárminisztérium, 2016. december 14.

Elkészült a Nemzeti Tájstratégia Környezeti Vizsgálata. Az egyeztetési változat 2016 november 8-án került megküldésre az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőségnek, az Országos Tisztifőorvosi Hivatalnak, a Földművelésügyi Minisztériumnak, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak, a Miniszterelnökségnek és az Emberi Erőforrások Minisztériumának.