A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 50

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Szervre és tevékenységre vonatkozó statisztikai adatok
Találatok: 50

Statisztikai adatok a bűnügyi költség és rendbírság elengedése, mérséklése iránti kérelmekhez kapcsolódó döntésekről

Igazságügyi Minisztérium, 2016. január 19.

Statisztika 2002. január 1. és 2015. december 30. között a bűnügyi költség és rendbírság elengedése, mérséklése iránti kérelmekhez kapcsolódó döntésekről.

Statisztikai adatok az igazságügyi miniszter felterjesztése alapján hozott kegyelmi döntésekről

Igazságügyi Minisztérium, 2016. január 19.

Statisztika 2002. január 1. és 2015. december 30. között, az igazságügyi miniszter felterjesztése alapján hozott kegyelmi döntésekről.

A jegyző hatáskörébe tartozó birtokvédelmi eljárásokról szóló 2015. évi statisztikai adatszolgáltatáshoz szükséges statisztikai táblák, útmutató, tájékoztató (OSAP 2350)

Miniszterelnökség, 2016. január 4.

A külföldiek magyarországi ingatlanszerzésének engedélyezéséről szóló 2015. évi statisztikai adatszolgáltatáshoz szükséges statisztikai táblák, útmutató (OSAP 2118)

Miniszterelnökség, 2016. január 4.

A 2015. év második félévi hatósági statisztikai adatszolgáltatáshoz szükséges statisztikai táblák és útmutatók (OSAP 1229)

Miniszterelnökség, 2015. december 15.