A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 8

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Ellenőrzések, vizsgálatok
Találatok: 8

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának 2016. évi országos hatósági ellenőrzési terve a fővárosi/megyei kormányhivatalok nyugdíjbiztosítási szakterületét érintő tervezett ellenőrzéseinek végrehajtásához

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. december 28.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016. évi országos hatósági ellenőrzési terve

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. december 22.

Országos hatósági ellenőrzési terv a fővárosi és megyei kormányhivatalok szociális gyermekvédelmi és gyámügyi feladatkörben eljáró szervezeti egységei részére

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. december 11.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2016. évi országos hatósági ellenőrzési terve a kormányhivatalok népegészségügyi főosztályai számára

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. november 27.

A fővárosi és megyei kormányhivatalokról, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatalokról szóló 66/2015. (III.30.) Kormányrendelet előírásai értelmében a szakmai irányító miniszter - a szakmai irányításban közreműködő az Országos Tisztifőorvosi Hivatal bevonásával - elkészítette a szakmai irányítása alá tartozó fővárosi és megyei kormányhivatalok népegészségügyi feladatkörében 2016. évben lefolytatandó hatósági ellenőrzések országos hatósági ellenőrzési tervét.

Az ellenőrzést végző kormányhivatalok az országos hatósági ellenőrzési terv alapján készítik el - a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló törvény szerinti - hatósági ellenőrzési tervüket.

Az ellenőrzési időszakot követően az ellenőrzési tervben foglaltak teljesítéséről ellenőrzési jelentést készítenek, melynek alapján az emberi Erőforrások Minisztériuma – az Országos Tisztifőorvosi Hivatal bevonásával - a hatósági ellenőrzésekkel kapcsolatos országos beszámolóját összeállítja, és azt honlapján közzéteszi.

Oktatási biztosi jelentés a gólyatábori erőszakról

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. január 8.

Dr. Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosának jelentése a gólyatábori erőszakkal kapcsolatban hivatalból indított eljárásról.