A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 16

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Támogatások
Találatok: 16

Pályázati felhívás falugondnokok és tanyagondnokok megyei egyesületeinek állami támogatására

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. szeptember 1.

Vallási tevékenységet végző szervezetek működési támogatása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. augusztus 29.

Támogatási döntés

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, 2014. augusztus 25.

A közforgalmú, közútpótló folyami révek, kompok és az azokhoz szükséges parti létesítmények, kiszolgáló utak fenntartási, valamint új eszköz beszerzési támogatása 2014. évi igénybevételének részletes szabályairól szóló 17/2014. (IV. 8.) NFM rendelet alapján hozott támogatási döntés.

Átmeneti ivóvízellátás biztosításával kapcsolatos költségek támogatása

Belügyminisztérium, 2014. augusztus 14.

A Belügyminisztérium - a 2013. évhez hasonlóan - 2014. évben is támogatást nyújt az arzén/bór/fluorid tekintetében határérték feletti, derogációs kötelezettséggel érintett települések átmeneti ivóvízellátás biztosításához kapcsolódó felmerült költségeire vonatkozóan. A 18/2014. (III.4.) BM rendelet értelmében a 2014. évben felmerült, a HM konténerizált víztisztító és vízkiadó berendezésekhez kapcsolódó költségek támogatására vonatkozó igényüket 2014. november 10-ig nyújthatják be a feltételeknek megfelelő önkormányzatok. A mellékelt Excel tábla a 2014. június 20. és július 20. között benyújtott igényléseket tartalmazza.

Kisforgalmú gyógyszertárak működési célú támogatása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. augusztus 13.

Azok a közforgalmú gyógyszertárat működtető vállalkozások, amelyek az adott település gyógyszerellátását egyedül biztosítják és a gyógyszerforgalmazásból származó árrés bevételük hatékony gazdálkodás mellett is rendkívül alacsony – külön jogszabály szerinti mértékben és feltételekkel – működési célú támogatásban részesülhetnek. A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény 41. § (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a mellékletben szereplő vállalkozások részesültek támogatásban.