A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 10

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Támogatások
Találatok: 10

Támogatás az arzén, bór, fluorid tekintetében határérték feletti, derogációs kötelezettséggel érintett települések átmeneti ivóvízellátás biztosításához

Belügyminisztérium, 2014. július 25.

A Belügyminisztérium - a 2013. évhez hasonlóan - 2014. évben is támogatást nyújt az arzén, bór, fluorid tekintetében határérték feletti, derogációs kötelezettséggel érintett települések átmeneti ivóvízellátás biztosításához kapcsolódó felmerült költségeire vonatkozóan. A 18/2014. (III.4.) BM rendelet értelmében a 2014. évben felmerült, a HM konténerizált víztisztító és vízkiadó berendezésekhez kapcsolódó költségek támogatására vonatkozó igényüket 2014. november 10-ig nyújthatják be a feltételeknek megfelelő önkormányzatok. A mellékelt Excel tábla a 2014. május 11. és június 19. között benyújtott igényléseket tartalmazza.

A "2013. évi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatás Biztosítása" pályázati felhívásra benyújtott és befogadott pályázatok eredménye

Földművelésügyi Minisztérium, 2014. július 22.

Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásai 2014. június

Nemzetgazdasági Minisztérium, 2014. július 17.

A Belügyminisztérium fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére megkötött támogatási szerződések (2014. január 1 - február 28.)

Belügyminisztérium, 2014. július 8.

A Belügyminisztérium fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére megkötött támogatási szerződések (2014. március 1 - április 30.)

Belügyminisztérium, 2014. július 8.