A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 39

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Támogatások
Találatok: 39

Átmeneti ivóvízellátás biztosításával kapcsolatos költségek finanszírozásának támogatása

Belügyminisztérium, 2015. június 19.

A Belügyminisztérium - a 2013. és 2014. évekhez hasonlóan - 2015-ben is támogatást nyújt az átmeneti ivóvízellátás biztosításához kapcsolódóan a települési önkormányzatoknál felmerülő költségekre vonatkozóan. Az előző évek gyakorlatától eltérően idén pályázati úton lehetett támogatási igényt benyújtani. A pályázatokat a 2015. április 10-én közzétett, az „Átmeneti ivóvízellátás biztosításával kapcsolatos költségek finanszírozásának támogatásával” kapcsolatos pályázati kiírásban foglaltak szerint első körben 2015. május 15-ig lehetett elektronikusan rögzíteni.

A mellékelt táblázat az „Átmeneti ivóvízellátás biztosításával kapcsolatos költségek finanszírozásának támogatására” vonatkozó, 2015. április 10-én közzétett Pályázati kiírás alapján a konténerizált víztisztító és vízkiadó berendezések üzemeltetésének költségeinek támogatására benyújtott, a Magyar Államkincstár által felülvizsgált, 2015. május 22. és 2015. június 8. között a Belügyminisztériumhoz beérkezett pályázatokra vonatkozó miniszteri döntést tartalmazza.

Kisforgalmú gyógyszertárak működési célú támogatása 2015. február - április

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. június 8.

Kisforgalmú gyógyszertárak működési célú támogatása
2015. február
2015. március
2015. április

Azok a közforgalmú gyógyszertárat működtető vállalkozások, amelyek az adott település gyógyszerellátását egyedül biztosítják és a gyógyszerforgalmazásból származó árrés bevételük hatékony gazdálkodás mellett is rendkívül alacsony – külön jogszabály szerinti mértékben és feltételekkel – működési célú támogatásban részesülhetnek. A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól szóló 2006. évi XCVIII. törvény 41. § (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően a mellékletben szereplő vállalkozások részesültek támogatásban.

A Belügyminisztérium fejezeti kezelésű előirányzatainak terhére megkötött támogatási szerződések (2015. március 1-április 30.)

Belügyminisztérium, 2015. június 2.

Igazságügyi Minisztérium -Támogatások

Igazságügyi Minisztérium, 2015. május 18.

Az IM, mint közfeladatot ellátó szerv által a fejezeti kezelésű előirányzatok terhére nem alapfeladatok ellátására megítélt ötmillió forintot meghaladó támogatások.

Igazságügyi Minisztérium -Támogatások

Igazságügyi Minisztérium, 2015. május 18.

Fejezeti kezelésű előirányzatok terhére nyújtott nem normatív, működési és fejlesztési támogatások.