A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 16

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

2017 Pénzügyminisztérium Pályázatok
Találatok: 16

Mini bölcsődei pályázat 2017 eredménye

Pénzügyminisztérium, 2017. december 20.

Kiegészítő közlemény az NTfA-2017 kódszámú pályázati kiíráshoz

Pénzügyminisztérium, 2017. október 30.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat a 2017. október 4. napján megjelent NTfA-2017 kódszámú pályázati kiírás kapcsán, hogy a Pályázati kiírás IX. fejezet 9.1. Pályázat benyújtása pontja az alábbiak szerint értelmezendő:

A Pályázat benyújtására az NGM (postacíme: Budapest 1139, Váci út 81-83.) részére megküldött, cégszerűen aláírt pályázat és mellékleteinek postai úton, vagy személyesen a fent megjelölt címen, az NGM Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkára titkárságán van lehetőség.

Fentiekkel kapcsolatban felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy személyes benyújtásra kizárólag hétfőtől csütörtökig 8:30-16:00-ig, míg péntekenként 8:00-12:00 óráig van lehetőség. A benyújtási határidő utolsó napja a pályázat megjelenését követő 30. nap, azaz 2017. november 3.

A pályázattal kapcsolatos tájékoztatás, felvilágosítás szintén a fent megjelölt postacímen, illetve elektronikus úton az ntfa2017@ngm.gov.hu e-mailcímen kérhető.

A pályázati kiírást, valamint a benyújtandó mellékleteket tartalmazó teljes pályázati dokumentációt alább érhetik el:

Dokumentumok:
• Pályázati kiírás
• Terméklap
• Pályázati Adatlap
• Átláthatósági nyilatkozat

Pályázati program indul a hazai kis- és középvállalkozások tőzsdei megjelenését elősegítő tőkebefektetéseket megvalósító Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap létrehozására

Pénzügyminisztérium, 2017. október 4.

Magyarország Kormánya a 1599/2016. (XI. 8.) sz. határozatával döntött a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap (a továbbiakban: NTfA) létrehozásáról. A pályázati program lebonyolítását a Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága koordinálja.

Támogatotti lista - Óvodai kapacitásbővítő és konyhafejlesztési pályázat (2017)

Pénzügyminisztérium, 2017. szeptember 1.

Módosított pályázati kiírás "Elektromos gépkocsi beszerzésének támogatására"

Pénzügyminisztérium, 2017. augusztus 29.