A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 3

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

2015 Miniszterelnökség Tájékoztató és háttéranyagok
Találatok: 3

Használati terv a Rákoskeresztúri Újköztemető 298., 300. és 301. parcellájához mint nemzeti emlékhelyhez

Miniszterelnökség, 2015. május 7.

A nemzeti emlékhelyek használati rendjéről szóló 302/2011. (XII. 23.) Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság titkársági feladatait ellátó Nemzeti Örökség Intézete előkészítette a Budapest X. kerület, Rákoskeresztúri Újköztemető, 298., 300. és 301. parcella, mint nemzeti emlékhely használati tervét.

Használati terv Somogyvár-Kupavár nemzeti emlékhelyhez

Miniszterelnökség, 2015. május 7.

A nemzeti emlékhelyek használati rendjéről szóló 302/2011. (XII. 23.) Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság titkársági feladatait ellátó Nemzeti Örökség Intézete előkészítette a Somogyvár-Kupavár mint nemzeti emlékhely használati tervét.

Tájékoztató a nemzeti emlékhelyek támogatásáról

Miniszterelnökség, 2015. február 27.

Tájékoztató a nemzeti emlékhelyek fenntartható használatát elősegítő, 2015. évi támogatások iránti kérelem benyújtásáról és elbírálásáról