A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 12

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Külgazdasági és Külügyminisztérium Pályázatok
Találatok: 12

Pályázati felhívás a Visegrádi Együttműködés 2017-2018. évi Magyar Elnökségi Évada keretében szakmai gyakorlati ösztöndíjra

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. március 27.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázatot hirdet a Visegrádi Együttműködés 2017-2018. évi Magyar Elnökségi Évada keretében szakmai gyakorlati ösztöndíjra.

A 2019-es magyar-japán emlékév logópályázatának meghirdetése

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. március 13.

Pályázati felhívás vendégoktatói ösztöndíjas jogviszony betöltésére

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. január 2.

Pályázati felhívás és szabályzat a hazai vízipar külpiaci tevékenységét előmozdító tevékenységek finanszírozására

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2017. szeptember 12.

Magyarország Kormánya az 1342/2017 (VI. 9.) sz. határozatában a hazai vízipar külpiaci tevékenységét előmozdító pályázati program indításáról döntött. A pályázati program lebonyolítását a Külgazdasági és Külügyminisztérium koordinálja.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázatot hirdet a külgazdasági és külügyi döntéshozatalt támogató, illetve a külpolitikát érintő kutatás témájában doktoranduszok, abszolutóriumot szerzett és fokozatszerzési eljárás alatt álló doktorjelöltek szám

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2017. július 13.

A pályázat célja a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (továbbiakban KKM) kutató doktoranduszok munkájának támogatása, és a kutató–elemző tevékenység hasznosítása külpolitikánkban.