A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 76

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Agrárminisztérium Pályázatok
Találatok: 76

Az agrárminiszter pályázati felhívása állami génmegőrzési feladatok ellátására a 2018. évre.

Agrárminisztérium, 2018. július 27.

Haltermelők és halfeldolgozók védjegyhasználati jogosultság megszerzésének támogatása 2018.

Agrárminisztérium, 2018. július 5.

Az Agrárminisztérium pályázati felhívása az erdei vasutak üzemeltetésének csekély összegű (de minimis) támogatásáról szóló 95/201. (VIII. 30.) VM rendelethez

Agrárminisztérium, 2018. július 4.

A pályázatokat 2018. augusztus 5. és szeptember 3. között lehet benyújtani.

Az agrárágazati civil szervezetek számára kiírt pályázat eredményei

Agrárminisztérium, 2018. június 6.

Megjelent a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt pályázat

Agrárminisztérium, 2018. május 9.

A Földművelésügyi Minisztérium és a Hungarikum Bizottság nyílt pályázatot hirdet a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, megismertetésének, gondozásának támogatására (HUNG-2018) 223 millió forint keretösszeggel.
Az I. célterületen 77 000 000 forint áll rendelkezésre, a magyar kultúra értékeit megismertető többkörös, országos döntővel végződő, Kárpát-medencei szintű vetélkedőn megszervezésére.
A II. célterületre, a nemzeti értékek (települési, tájegységi, megyei, ágazati, külhoni települési, külhoni tájegységi, külhoni nemzetrész értéktárban szereplő nemzeti értékek, kiemelkedő nemzeti értékek és hungarikumok) bemutatására és népszerűsítésére 136 000 000 forint fordítható az alábbi alcélok szerint:
a) nyomtatott és elektronikus kiadványok, honlapok, filmek készítése (40 000 000 forint)
b) bemutató terek kialakítása (40 000 000 forint)
c) rendezvények megvalósítása (56 000 000 forint)
A III. célterületre 10 000 000 forint áll rendelkezésre, amely a Kárpát-medence hagyományos öltözet-kultúrájának, valamint népi kézműves értékeinek megőrzésére, népszerűsítésére fordítható.