A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 21

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Emberi Erőforrások Minisztériuma Felhívások, nyilatkozatok
Találatok: 21

Az emberi erőforrások minisztere felhívása konzisztóriumi tag személyére történő javaslattételre a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról 87/2015. (IV.9.) Korm. rendelet 65/A. § (1) bekezdése alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. április 28.

Felhívás A 2017. évi „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díj - Magyarországi Nemzetiségek Kulturális Tevékenységéért díjra történő jelölésre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 27.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága felhívást tesz közzé a 2017. évi „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díjra történő jelölésre.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Magyarországon élő nemzetiségek számára díjat adományoz kulturális, közművelődési tevékenységük elismeréséért.
A díjjal emlékérem és díszoklevél jár.
A „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díj elismerésben olyan Magyarországon élő, elismert nemzetiséghez tartozó személyek, szervezetek részesülhetnek, akik/amelyek kiemelkedő tevékenységet végeztek a Magyarországon élő nemzetiségek körében az anyanyelvű kulturális örökség megtartásáért, fejlesztéséért, s tevékenységükkel hozzájárulnak a Kárpát-medence népeinek együttéléséhez. (Például: a kulturális közélet, a közművelődés, nemzetiségi média, nem hivatásos művészetek, nemzetiségi kultúra mecénása, stb..)

A „Pro Cultura Minoritatum Hungariae” díj odaítélése a 26/2016. (IX. 8.) EMMI rendelet 2. § (12) bekezdés 4. pont, és 1. melléklet 56/A. pont alapján történik. A miniszteri elismerés átadására a kulturális sokszínűség, párbeszéd és fejlődés világnapja (május 21.) kapcsán kerül sor, amelynek rangját az EMMI által rendezett Nemzetiségi Gála ünnepi programja is biztosítja. A szakmai díjat az emberi erőforrások minisztere adományozza.

A díjak száma legfeljebb a hazánkban elismert nemzetiségek számának megfelelő – 13 db – lehet.

A 2017. évi díjazottakra vonatkozó adatokkal és részletes indoklással ellátott javaslatokat a mellékelt adatlapon 2017. április 25-ig (a közzétételtől számított 30 napon belül) lehet eljuttatni egyidejűleg papír- és elektronikus alakban az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának postai (1884 Budapest, Pf. 1.) és e-mail (titkarsag.nf@emmi.gov.hu) címére.

Felhívás a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum nem kormányzati szervezeteket képviselő tagjainak megválasztására

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 21.

Miniszteri felhívás tankönyvkiadók részére tankönyvek előállítására

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. december 19.

Felhívás konzisztóriumi tag személyére történő javaslattételre

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. november 18.

Az emberi erőforrások minisztere felhívása konzisztóriumi tag személyére történő javaslattételre a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról 87/2015. (IV.9.) Korm. rendelet 65/A. § (1) bekezdése alapján.

E felhívás célja a Pető András Főiskola konzisztóriumi tagjának személyére történő javaslattétel kezdeményezése.