A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 84

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Emberi Erőforrások Minisztériuma Tájékoztató és háttéranyagok
Találatok: 84

Országos elemzés a 2016-os kompetenciamérés eredményeiről

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 2.

Megjelent a 2016. évi Országos kompetenciamérésről szóló Országos jelentés, amely a diákok szövegértésből és matematikából elért eredményeit foglalja össze. A jelentés egyúttal áttekintést nyújt a tanulók teljesítménye és a társadalmi-kulturális helyzetük közötti összefüggésekről, így az érdeklődő árnyalt képet kaphat a magyarországi köznevelési rendszer mérési eredményei mellett a fiatalok teljesítményét befolyásoló tényezők hatásairól is.
Az Országos jelentés elsősorban az oktatáspolitikusok, az oktatáskutatók, és a pedagógusok számára nyújt összesített eredményeket, de igényt tarthat a széles közvélemény érdeklődésére is. A jelentésben közölt számszerű adatok és táblázatok egyúttal lehetőséget kínálnak a szakemberek számára további elemzések készítésére is.

A 2017/2018. tanévi köznevelési tankönyvjegyzék

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. március 31.

KSZR megállapodással rendelkező önkormányzatok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. február 28.

A Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer működéséről szóló 39/2013. (V. 31.) EMMI rendelet 10. §-a értelmében a [kultúráért felelős] miniszter minden év február 28-áig az általa vezetett minisztérium
honlapján közzéteszi a tárgyév január 1-jén hatályos kistelepülési megállapodással rendelkező kistelepülési önkormányzatok listáját.

Jelen lista azokat az önkormányzatokat tartalmazza, amelyek 2017 január 1-jei állapot szerint a a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény 64. § (2) b) pontja szerint
a megyei könyvtár szolgáltatásainak igénybevételével teljesítik a települési könyvtári ellátást.

Akkreditált közművelődési programok

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. február 22.

A fogyatékossággal élő személyek számára ápolást-gondozást nyújtó szociális intézményi férőhelyek kiváltásáról szóló 2017-2036. évekre vonatkozó hosszú távú koncepció

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. január 31.