A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 28

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Emberi Erőforrások Minisztériuma Közbeszerzések
Találatok: 28

„Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú közbeszerzési eljárásban az Ajánlati felhívás VISSZAVONÁSA

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. február 16.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Gazdasági Szereplőket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlatkérő által a „Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) Második része szerinti nyílt közbeszerzési eljárásban az eljárást megindító Ajánlati felhívást visszavontuk.

„Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú közbeszerzési eljárás (TED 2017/S 012-017759) közbeszerzési dokumentuma

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. január 18.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlatkérő által megindított „Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Második része szerinti nyílt közbeszerzési eljárásban a közbeszerzési dokumentum a csatolt mellékletben korlátozás nélkül, teljes körűen, közvetlenül és díjmentesen elérhető.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közbeszerzéseivel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. január 28.

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. c) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. október 20.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint ajánlatkérő tájékoztatása a Kbt. 31. § (1) bekezdés c) pontja alapján, a „Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 1., 2., és 3. prioritásának technikai-adminisztratív lebonyolítása projekt (Azon: TIOP-4.1.1-08/1-2008-0002) keretében „Digitális multifunkciós berendezések beszerzése” tárgyú versenyújranyitással bonyolított központosított közbeszerzési eljárással összefüggésben:
A közbeszerzési eljárásban a Kbt. 79. § (1) bekezdés a) pontjára hivatkozásul, 2015. október 14-én a XEROX Magyarország Kft. (székhely: 1138 Budapest, Madarász V. u. 47-49. 2/b. 6. emelet, a továbbiakban: kérelmező) előzetes vitarendezés iránti kérelmet nyújtott be email-en és faxon az ajánlatkérő közbeszerzési eljárása tekintetében. A vitarendezési kérelmet az ajánlatkérő teljes terjedelmében a honlapján közzéteszi.

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. c) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. október 15.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint ajánlatkérő tájékoztatása a Kbt. 31. § (1) bekezdés c) pontja alapján, a „Foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás megrendelése” tárgyú nemzeti hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárással összefüggésben:
A közbeszerzési eljárásban a Kbt. 79. § (1) bekezdés a) pontjára hivatkozásul, 2015. október 12-én a Hungária Med-M Kft. (székhely: 1132 Budapest, Csanády u. 6/b., a továbbiakban: kérelmező) előzetes vitarendezés iránti kérelmet nyújtott be email-en az ajánlatkérő közbeszerzési eljárása tekintetében. A vitarendezési kérelmet az ajánlatkérő teljes terjedelmében a honlapján közzéteszi.