A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 30

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Emberi Erőforrások Minisztériuma Közbeszerzések
Találatok: 30

„Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú közbeszerzési eljárás MÓDOSÍTOTT közbeszerzési dokumentumai

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. május 16.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlatérő által indított „Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Második része szerinti nyílt közbeszerzési eljárással összefüggésben, a módosított közbeszerzési dokumentumok a csatolt mellékletben korlátozás nélkül, teljes körűen, közvetlenül és díjmentesen elérhető.

„Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú közbeszerzési eljárás közbeszerzési dokumentumai

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. április 15.

„Tájékoztatjuk a Tisztelt érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy ajánlatkérő módosította a közbeszerzési dokumentumot, ezért jelen letöltési lehetőséget zárolta. A módosított közbeszerzési dokumentum a fenti linken hozzáférhető.”

„Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú közbeszerzési eljárásban az Ajánlati felhívás VISSZAVONÁSA

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. február 16.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Gazdasági Szereplőket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlatkérő által a „Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) Második része szerinti nyílt közbeszerzési eljárásban az eljárást megindító Ajánlati felhívást visszavontuk.

„Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú közbeszerzési eljárás (TED 2017/S 012-017759) közbeszerzési dokumentuma

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2017. január 18.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlatkérő által megindított „Közbeszerzési jogi minőségbiztosítási szolgáltatások és szakértői tanácsadás” tárgyú, a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Második része szerinti nyílt közbeszerzési eljárásban a közbeszerzési dokumentum a csatolt mellékletben korlátozás nélkül, teljes körűen, közvetlenül és díjmentesen elérhető.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közbeszerzéseivel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. január 28.