A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 19

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Közbeszerzések
Találatok: 19

Ajánlati dokumentáció közösségi értékhatárt elérő értékű nyílt közbeszerzési eljáráshoz

Belügyminisztérium, 2014. december 17.

A Belügyminisztérium fejezet irányítása alá tartozó szervek kiemelt állománycsoportjai részére, valamint az Országgyűlési Őrség, az önkormányzati tűzoltóságok és az önkéntes tűzoltó egyesületek, önkéntes mentőszervezetek állományának tagjai részére csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződés keretében nyújtandó biztosítási szolgáltatás

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. d) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. november 19.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a Kbt. 110. § (3) bek. b) pontja alapján, a keretmegállapodásos eljárás második része keretében, írásbeli konzultáció eredményeként „Elektronikus bérfeladási feladatok elvégzése az EMMI Igazgatóságának Forrás-KGR rendszerébe” tárgyban kötött egyedi szerződés megtekinthető a csatolt mellékletben.

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. d) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. november 12.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a Kbt. 110. § (3) bek. b) pontja alapján, a keretmegállapodásos eljárás második részeként lefolytatott írásbeli konzultáció eredményeként „Az ESZA Nkft. és az NSI beolvadása következtében felmerülő migrálási feladatok elvégzése az EMMI Igazgatásának Forrás-KGR rendszerébe” tárgyban kötött egyedi szerződés megtekinthető a csatolt mellékletben.

A Belügyminisztérium 2014. évi közbeszerzési tervének 2. számú módosítása

Belügyminisztérium, 2014. november 7.

A budavári Nagyboldogasszony (Mátyás) templom Mária kapujának műemléki helyreállítása (I. ütem) – tervezés és kivitelezés tárgyában kötött vállalkozási szerződés 3. sz. módosítása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2014. november 3.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a „Reneszánsz” Zrt. között, „A budavári Nagyboldogasszony (Mátyás) templom Mária kapujának műemléki helyreállítása (I. ütem) – tervezés és kivitelezés” tárgyban, a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény alapján 2014. február 21-én megkötött vállalkozási szerződés 3. számú módosítása megtekinthető a csatolt mellékletekben.