A dokumentumtár a 2014. június 6. óta feltöltött dokumentumokat tartalmazza. A korábbi tartalmak ezen a linken érhetők el.

Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Adatkezelési felhívás

A jogszabálytervezetek véleményezése előtt kérjük olvassa el adatkezelési felhívásunkat!

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 38

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Közbeszerzések
Találatok: 38

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. d) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. augusztus 8.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma mint ajánlatkérő által, a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (Kbt.) alapján lefolytatott közbeszerzési eljárás eredményeként, „Az Emberi Erőforrások Minisztériuma miniszterének, illetve államtitkárainak részvételével zajló események helyszíni teljes fotódokumentációjának elkészítése” tárgyban 2015. július 23-án megkötött vállalkozási szerződés megtekinthető a csatolt mellékletben.

Az EMMI 2015. évi Közbeszerzési Tervének 1. számú módosítása

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. július 21.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2015. évi Közbeszerzési Tervének 1. számú módosítása megtekinthető a csatolt mellékletben

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. c) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. július 9.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint ajánlatkérő tájékoztatása a Kbt. 31. § (1) bekezdés c) pontja alapján, a „Foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás megrendelése” tárgyú nemzeti hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárással összefüggésben:
A közbeszerzési eljárásban a Kbt. 79. § (1) bekezdés a) pontjára hivatkozásul, 2015. július 08-án a Hungária Med-M Kft. (székhely: 1132 Budapest, Csanády utca 6/B., a továbbiakban: kérelmező) előzetes vitarendezés iránti kérelmet nyújtott be email-en az ajánlatkérő írásbeli összegezése tekintetében. A vitarendezési kérelmet az ajánlatkérő teljes terjedelmében a honlapján közzéteszi.

A Miniszterelnökség tevékenységét segítő, ügyvédi tevékenységgel kiegészített, hivatalos közbeszerzési tanácsadói és lebonyolítói szolgáltatás beszerzése

Miniszterelnökség, 2015. június 17.

Tájékoztatás a Kbt. 31. § (1) bek. d) pontja alapján

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2015. június 9.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma mint ajánlatkérő által, „KGR IKM modul support szolgáltatás az EMMI részére” tárgyban a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (Kbt.) 110. § (3) bek. b) pontja alapján lefolytatott közbeszerzési eljárás (írásbeli konzultáció) eredményeként megkötött egyedi szerződések megtekinthetőek a csatolt mellékletben.