Parlamenti Államtitkár

Kontrát Károly

parlamenti államtitkár

Parlamenti Államtitkár

Vezető hírek

Már készülnek a megerősített jogi határzár életbe lépésére

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. március 13. 16:00

Minden feltételt biztosítunk annak érdekében, hogy a rendőrök és a katonák meg tudják védeni a határokat. Megerősítjük a jogi határzárat és már épül a második kerítés is - mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlésben.

A közös biztonsági terv fontos lépés az illegális migrációval szembeni küzdelemben

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. február 8. 17:04

A balkáni útvonal ellenőrzése és az illegális embercsempészet megelőzése érdekében elhatározott közös biztonsági terv fontos lépés az illegális migrációval szembeni küzdelemben - mondta Kontrát Károly a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a délkelet- és közép-európai országok belügy- és védelmi minisztereinek Bécsben tartott szerdai tanácskozása után az MTI-nek.

Érkezik az idei első emelt bér a rendvédelmi hivatásos állománynak

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. február 3. 11:51

A napokban kapják meg a rendvédelmi hivatásos állomány tagjai az idei első, öt százalékkal emelt fizetésüket - mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

Rendőrök, polgárőrök, tűzoltók, vízügyi szakemberek kaptak elismerést

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. január 20. 12:32

Rendőröket, polgárőröket, tűzoltókat és vízügyi szakembereket részesített elismerésben Pintér Sándor belügyminiszter, amiért a hosszabb ideje fennálló szélsőségesen hideg időjárási helyzetben kiemelkedő helytállást tanúsítottak.

Másfél milliárd forint értékű tűzoltóeszközöket adtak át

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2016. december 20. 17:43

Tizenegy gépjárműfecskendőt, egy magasból mentő gépjárművet és terepjárókat adott át 2016. december 20-án Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a katasztrófavédelem számára.

Karácsonyi ünnepség a Belügyminisztériumban

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2016. december 16. 14:00

Kontrát Károly miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár, valamint Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár - dr. Pintér Sándor belügyminiszter nevében - ajándékokat adott át a belügyi szerveknél dolgozó, hat vagy több gyermeket nevelő nagycsaládosoknak, valamint a szolgálatteljesítés közben hősi halált halt, illetve szolgálati halott hivatásos állományúak özvegyeinek és gyermekeinek a Belügyminisztérium karácsonyi ünnepségén.

Magyarország erősödik, tovább nő a rendőrök és a katonák bére

Kormányzat, 2016. december 15. 13:31

Magyarország erősödik, és januártól tovább nő a rendőrök és a katonák bére - erről a belügyi és a honvédelmi tárca államtitkárai beszéltek közös sajtótájékoztatójukon.

Elismerés a szolgálatteljesítés során megsérülteknek

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2016. december 7. 11:54

Kontrát Károly miniszterhelyettes elismerési okmányokat adott át a szolgálatellátás közben megsérült 112 kollégának december 7-én, a Belügyminisztérium márványaulájában.

Kontrát reméli, egyetlen párt se használja haszonszerzésre a bűncselekményt

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2016. szeptember 27. 12:49

A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára reméli, hogy egyetlen párt sem használja haszonszerzésre a szombat esti Teréz körúti robbantást.