Közigazgatási Államtitkár

Dr. Felkai László

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkár

Vezető hírek

Elindult a fogvatartottak visszailleszkedését célzó projekt

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. március 29. 8:27

4000 fogvatartott részvételével folytatódik a börtönökben a „TEtt-program”

Önkormányzati vágóhidat avattak Hajdúböszörményben

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. március 1. 11:00

Önkormányzati vágóhidat avattak Hajdúböszörményben, az elkészült beruházás mellett elhelyezték a leendő, ugyancsak önkormányzati húsfeldolgozó üzem alapkövét is.

E-személyire is fel lehet tölteni a vasúti bérletet

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. február 14. 17:57

Az új típusú személyi igazolványra is fel lehet tölteni a vasúti bérletet, a szolgáltatást a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon kísérleti jelleggel vezette be a MÁV-Start Zrt. Hajzer Károly, a Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára a fejlesztést bemutató budapesti sajtótájékoztatón elmondta: az új alkalmazás biztonságos, ellenőrzött, a személyi igazolvány biztonsági funkcióit nem sérti.

A víz a gazdaságfejlesztés hajtóereje is

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. február 9. 17:52

A víztöbblet és a vízhiány egyaránt katasztrófához vezet, ugyanakkor a víz nemcsak környezeti elem, hanem erőforrás, a gazdaságfejlesztés hajtóereje is - hangoztatta a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkára a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) víztudományi karának létrejötte alkalmából szervezett ünnepi szenátusi ülésen, csütörtökön Baján.

Egészségkárosodási ellátást vezetnek be a rendvédelmi dolgozóknak

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. december 16. 20:07

Január elsejétől úgynevezett egészségkárosodási ellátást is bevezetnek a rendvédelmi dolgozóknak - közölte Zsinka András, a Belügyminisztérium (BM) személyügyi helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Magyar szakember az Interpol Végrehajtó Bizottságában

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. november 10. 18:23

2016. november 10-én az Interpol 85. közgyűlésén Dr. Hegyaljai Mátyást, a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkárát választották meg a szervezet Végrehajtó Bizottsága európai tagjának.

Az emberkereskedelem a modern kori rabszolgaság

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. október 17. 13:14

Az emberkereskedelem a mai modern kori rabszolgaság és egyre több embert érint - hívta fel a figyelmet a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkára az áldozatsegítés és emberkereskedelem témakörében megrendezett, "II. Mennyit érsz?" című szakmai konferenciát megelőző sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.

Vízügyi együttműködés Marokkó és Magyarország között

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. július 28. 16:11

A Marokkói Királyság vízügyért felelős minisztere, Charafat Afailal asszony és delegációja háromnapos szakmai program keretében látogatott Magyarországra 2016. július 25-én. Útjuk célja a két ország közötti vízügyi együttműködés elmélyítése.

Meg kell osztanunk a felelősséget a Duna kincseinek megőrzése érdekében

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. június 29. 13:59

A nemzetközi Duna-nap erősíti a dunai szolidaritás gondolatát: rávilágít arra, hogy bár a dunai országok kultúrája és történelme különböző, meg kell osztanunk a felelősséget az értékes vízkészlet és a természeti kincsek megőrzése érdekében - mondta Hoffmann Imre helyettes államtitkár szerdán a Belügyminisztériumban.