Közigazgatási Államtitkár

Dr. Felkai László

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkár

Vezető hírek

Vízügyi együttműködés Marokkó és Magyarország között

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. július 28. 16:11

A Marokkói Királyság vízügyért felelős minisztere, Charafat Afailal asszony és delegációja háromnapos szakmai program keretében látogatott Magyarországra 2016. július 25-én. Útjuk célja a két ország közötti vízügyi együttműködés elmélyítése.

Meg kell osztanunk a felelősséget a Duna kincseinek megőrzése érdekében

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. június 29. 13:59

A nemzetközi Duna-nap erősíti a dunai szolidaritás gondolatát: rávilágít arra, hogy bár a dunai országok kultúrája és történelme különböző, meg kell osztanunk a felelősséget az értékes vízkészlet és a természeti kincsek megőrzése érdekében - mondta Hoffmann Imre helyettes államtitkár szerdán a Belügyminisztériumban.

Folytatódik a rendőrök életpályaprogramja, újabb ötszázalékos béremelést kapnak

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. április 23. 17:21

A tavaly elindult, új rendvédelmi illetményrendszer részeként idén öt százalékkal emelkedik a rendvédelmi dolgozók bére, tehát folytatódik a rendőrök életpályaprogramja - mondta Zsinka András, a Belügyminisztérium (BM) személyügyi helyettes államtitkára.

Ötszázalékos béremelést kapnak a rendvédelmi dolgozók

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. december 29. 11:51

Az idén elfogadott életpályamodellnek köszönhetően január 1-jétől 5 százalékos béremelést kapnak a rendvédelmi dolgozók. 2019-ig összesen 50 százalék lesz a béremelés mértéke, vagyis évente 5-5 százalékkal bővül a keresetük.

Schengen egységének megőrzése mellett álltak ki az uniós belügyminiszterek

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. december 4. 19:32

A belső határellenőrzéstől mentes, szabad mozgást biztosító schengeni övezet egységének feltétlen megőrzése mellett érveltek a pénteki brüsszeli európai uniós belügyminiszteri tanácskozás résztvevői - hangsúlyozta újságíróknak Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára, aki Magyarországot képviselte az ülésen.

A közfoglalkoztatás aktuális kihívásairól, valamint lehetséges fejlesztési irányairól tartott szakmai konferenciát a Belügyminisztérium

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. november 25. 17:31

A Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkársága, valamint a Belügyi Tudományos Tanács Közfoglalkoztatási Munkacsoportja konferenciát szervezett „A közfoglalkoztatás aktuális kihívásai – javasolt fejlesztési irányok” címmel.

Átadták a korszerűsített mályvádi árvízi szükségtározót

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. november 18. 13:08

Lezárult a mályvádi árvízi szükségtározó korszerűsítése, a beruházásra 7,3 milliárd forintot fordítottak.

Fenntartható vízgazdálkodásra van szükség

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. november 17. 13:31

A vízforrásokkal való fenntartható bánásmód fontosságáról beszélt a Köztársasági Elnöki Hivatal Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának vezetője az ENSZ vízügyi egyezmény részes feleinek 7. ülésén.

Sikeresen zárult a reintegrációs program a börtönökben

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. október 30. 12:14

Lezárult a közel hároméves bűnmegelőzési program, amely Tett – program az áldozatokért és a tettesekért címmel vált ismertté. A program célja az volt, hogy az ország minden büntetés-végrehajtási intézetében elősegítse a fogvatartottak társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációját, és csökkentse az elkövetők bűnismétlési kockázatát.