Közigazgatási Államtitkár

Dr. Felkai László

közigazgatási államtitkár

Közigazgatási Államtitkár

Vezető hírek

Egészségkárosodási ellátást vezetnek be a rendvédelmi dolgozóknak

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. december 16. 20:07

Január elsejétől úgynevezett egészségkárosodási ellátást is bevezetnek a rendvédelmi dolgozóknak - közölte Zsinka András, a Belügyminisztérium (BM) személyügyi helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Magyar szakember az Interpol Végrehajtó Bizottságában

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. november 10. 18:23

2016. november 10-én az Interpol 85. közgyűlésén Dr. Hegyaljai Mátyást, a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkárát választották meg a szervezet Végrehajtó Bizottsága európai tagjának.

Az emberkereskedelem a modern kori rabszolgaság

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. október 17. 13:14

Az emberkereskedelem a mai modern kori rabszolgaság és egyre több embert érint - hívta fel a figyelmet a Belügyminisztérium európai uniós és nemzetközi helyettes államtitkára az áldozatsegítés és emberkereskedelem témakörében megrendezett, "II. Mennyit érsz?" című szakmai konferenciát megelőző sajtótájékoztatón, hétfőn Budapesten.

Vízügyi együttműködés Marokkó és Magyarország között

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. július 28. 16:11

A Marokkói Királyság vízügyért felelős minisztere, Charafat Afailal asszony és delegációja háromnapos szakmai program keretében látogatott Magyarországra 2016. július 25-én. Útjuk célja a két ország közötti vízügyi együttműködés elmélyítése.

Meg kell osztanunk a felelősséget a Duna kincseinek megőrzése érdekében

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. június 29. 13:59

A nemzetközi Duna-nap erősíti a dunai szolidaritás gondolatát: rávilágít arra, hogy bár a dunai országok kultúrája és történelme különböző, meg kell osztanunk a felelősséget az értékes vízkészlet és a természeti kincsek megőrzése érdekében - mondta Hoffmann Imre helyettes államtitkár szerdán a Belügyminisztériumban.

Folytatódik a rendőrök életpályaprogramja, újabb ötszázalékos béremelést kapnak

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2016. április 23. 17:21

A tavaly elindult, új rendvédelmi illetményrendszer részeként idén öt százalékkal emelkedik a rendvédelmi dolgozók bére, tehát folytatódik a rendőrök életpályaprogramja - mondta Zsinka András, a Belügyminisztérium (BM) személyügyi helyettes államtitkára.

Ötszázalékos béremelést kapnak a rendvédelmi dolgozók

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. december 29. 11:51

Az idén elfogadott életpályamodellnek köszönhetően január 1-jétől 5 százalékos béremelést kapnak a rendvédelmi dolgozók. 2019-ig összesen 50 százalék lesz a béremelés mértéke, vagyis évente 5-5 százalékkal bővül a keresetük.

Schengen egységének megőrzése mellett álltak ki az uniós belügyminiszterek

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. december 4. 19:32

A belső határellenőrzéstől mentes, szabad mozgást biztosító schengeni övezet egységének feltétlen megőrzése mellett érveltek a pénteki brüsszeli európai uniós belügyminiszteri tanácskozás résztvevői - hangsúlyozta újságíróknak Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára, aki Magyarországot képviselte az ülésen.

A közfoglalkoztatás aktuális kihívásairól, valamint lehetséges fejlesztési irányairól tartott szakmai konferenciát a Belügyminisztérium

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2015. november 25. 17:31

A Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkársága, valamint a Belügyi Tudományos Tanács Közfoglalkoztatási Munkacsoportja konferenciát szervezett „A közfoglalkoztatás aktuális kihívásai – javasolt fejlesztési irányok” címmel.