Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Sajtóközlemény

Belügyminisztérium, 2017. augusztus 18. 14:25

Sajtóközlemény a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló 1995. évi CXXV. törvénynek és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek a titkos információgyűjtéssel, valamint a nemzetbiztonsági ellenőrzéssel kapcsolatos módosításáról

Bemutatóterem és varroda Igriciben

Belügyminisztérium, 2017. augusztus 17. 14:25

Augusztus elején adták át az Igrici Epreskert Bemutatóterem és Varroda épületét a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben. Az ünnepélyes átadáson a környék településeinek polgármesterei mellett jelen volt Tállai András miniszterhelyettes, a körzet parlamenti képviselője is.

Határvédelem nélkül nem létezhet egyetlen ország sem

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. augusztus 17. 13:01

Állami ünnepünk, augusztus 20. alkalmából elismeréseket adott át Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Belügyminisztériumban megtartott ünnepségen.

Mentők, rendőrök, tűzoltók és katonák munkájával ismerkednek az Erzsébet-táborokban

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. augusztus 16. 13:33

Kilencedik alkalommal vehettek részt a mentők, rendőrök, tűzoltók és katonák munkáját megismertető tematikus napon a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-táborban üdülő gyerekek.

Közlemény

Belügyminisztérium, 2017. augusztus 15. 16:13

A kormány céljai között szerepel, hogy az államigazgatás működtetését takarékosabbá tegye, ennek egyik lehetséges eszköze az államigazgatási intézmények telefonköltségeinek további csökkentése. Jelentős megtakarítás érhető el azzal, ha a több évtizede működő államigazgatási telefonszolgáltatást az állami tulajdonban álló Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) tovább bővíti.

Vezetőváltás a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon

Belügyminisztérium, 2017. július 27. 13:04

Magyarország köztársasági elnöke a hivatásos szolgálatra vonatkozó felső korhatár elérése miatt - a törvény erejénél fogva - 2017. július 31-ei hatállyal megszüntette szolgálati jogviszonyát dr. Soczó László r. vezérőrnagynak, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

A rend a legfontosabb európai közösségi érték

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. július 26. 11:40

Ma egész Európában a rend a legfontosabb közösségi érték, és a kormány elkötelezett polgárai biztonságának védelme iránt - közölte Kontrát Károly Remeteszőlősön, a büntetés-végrehajtási felügyelőképzésen végzettek kibocsátó ünnepségén.

Földrajzban gyenge - a Belügyminisztérium reagálása Spät Judit (Együtt) közleményére

Belügyminisztérium, 2017. július 24. 11:26

Tusnádfürdő Románia területén, Csíkszeredától 32 kilométerre délkeletre, az Olt bal partján található. Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere.

Több mint ötmilliárd forint jut önkormányzati fejlesztésekre

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2017. július 21. 11:33

A Belügyminisztérium összesen 5,4 milliárd forint támogatást ítélt oda 319 önkormányzatnak, amelyek a feladatellátást szolgáló fejlesztések érdekében pályáztak a tárcánál - közölte Pogácsás Tibor sajtótájékoztatón.

A káosz neve: Gerstmár Ferenc

Belügyminisztérium, 2017. július 15. 16:45

A Belügyminisztérium reagálása az LMP belügyi kabinetvezetőjének közleményére.