Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Feladatokról és eredményekről számoltak be igazságszolgáltatási vezetők a korrupcióellenes fellépésben

Belügyminisztérium, 2017. december 11. 16:06

A Belügyminisztérium, az Országos Bírósági Hivatal (OBH), a Legfőbb Ügyészség és a Kúria korrupcióellenes küzdelméről számoltak be a szervezetek vezetői a korrupcióellenes együttműködési megállapodás aláírásának hatodik évfordulóján tartott rendezvényen, hétfőn Budapesten.

Schengen jövője is szóba került a Bel- és Igazságügyi Tanács ülésén

Belügyminisztérium, 2017. december 8. 14:38

A biztonság- és védelempolitikai missziók további együttműködési lehetőségeiről, a Közös Európai Menekültügyi Rendszer reformjáról, az online terrorizmus elleni küzdelemről, illetve a schengeni övezet előtt álló jövőbeli kihívásokról egyeztettek a Bel- és Igazságügyi Tanács ülésének résztvevői 2017. december 7-én és 8-án, Brüsszelben.

Elismerés a szolgálatteljesítés során megsérülteknek

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. december 6. 13:32

Kontrát Károly miniszterhelyettes elismerési okmányokat adott át a szolgálatellátás közben megsérült 112 kollégának a Belügyminisztérium márványaulájában.

Vezetőváltás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon

Belügyminisztérium, 2017. november 29. 12:50

Magyarország köztársasági elnöke - a hivatásos szolgálatra vonatkozó felső korhatár elérése miatt, a törvény erejénél fogva - 2017. november 30-ai hatállyal megszüntette dr. Lukács János r. vezérőrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője szolgálati jogviszonyát.

1701 kistelepülés nyert forrást helyi fejlesztésekre

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2017. november 24. 11:19

A Belügyminisztérium (BM) pályázatán 1701 kistelepülési önkormányzat mintegy 1,9 milliárd forint támogatást nyert el helyi fejlesztési célok megvalósítására - jelentette be a tárca önkormányzati államtitkára sajtótájékoztatón.

A kormány olyan rendszert hozott létre, amellyel csak jól járhatnak a nyugdíjasok

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. november 24. 9:07

A magyar kormány az elmúlt években olyan rendszert hozott létre, amellyel csak jól járhatnak a nyugdíjasok - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2017. november 16. 14:52

Kiemelkedő közfoglalkoztatókat részesített elismerésben a Belügyminisztérium.

Nemzetközi konferenciát rendez a BTT

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. november 8. 12:57

Digitális környezetünk fenyegetettsége a mindennapokban címmel rendez nemzetközi tudományos-szakmai konferenciát a Belügyi Tudományos Tanács (BTT) 2017. november 8-9-én Budapesten.

A társaságok januártól csak a Cégkapun át végezhetnek elektronikus ügyintézést

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. október 31. 12:25

A nyilvántartások alapján mintegy 700 ezer gazdálkodó szervezetnek kellett volna augusztus 30-ig regisztrálnia a Cégkapu szolgáltatásra, mert a jogszabályban meghatározott gazdálkodó társaságok január 1-jétől csak ezen keresztül tarthatnak kapcsolatot az elektronikus ügyintézést biztosító szervezetekkel.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2017. október 26. 11:51

Magyarország belügyminisztere - az országos rendőrfőkapitány javaslatára - 2017. október 31. hatállyal, más szolgálati feladat ellátására történő felkészülése érdekében visszavonta dr. Piros Attila r. dandártábornok Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon betöltött megyei rendőrfőkapitányi kinevezését.