Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

Jól működik a megerősített jogi határzár

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. április 26. 15:59

Jól működik a megerősített jogi határzár, a Magyarországon és a schengeni övezetben élők nagyobb biztonságban vannak - jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Röszkén.

Jövőre 200 ezer alá csökkenhet a közfoglalkoztatottak száma

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. április 25. 14:28

Idén év végére 210 ezerre, jövőre pedig 190 ezerre csökkenhet a közfoglalkoztatottak átlagos létszáma - mondta Réthy Pál, a Belügyminisztérium (BM) közfoglalkoztatási, stratégiai és koordinációs főosztály vezetője kedden Budapesten.

A kormány és a települések jó együttműködése az új informatikai fejlesztés célja

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2017. április 25. 13:10

A Belügyminisztérium (BM) önkormányzati államtitkára abban bízik, hogy a Helyi közszolgáltatás információs rendszer fejlesztése és bevezetése (IKIR) elnevezésű projekt jó együttműködést teremt a kormány és a települések között.

Elismerések a Rendőrség Napja és a Tűzoltóság Napja alkalmából

Belügyminisztérium, 2017. április 21. 14:01

Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adott át a Rendőrség Napja és a Tűzoltóság Napja alkalmából rendezett belügyminisztériumi ünnepségen.

9 településre továbbra is csak a készenléti szervek tudnak bejutni

Belügyminisztérium, 2017. április 21. 12:54

Továbbra is csak a készenléti szervek tudnak bejutni 9 településre az elmúlt két nap rendkívüli időjárása miatt, de az üzemanyag- és az élelmiszerellátás ezeken a településeken is folyamatos - mondta a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának vezetője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

A terrortámadások megerősítették, szükség van a kibővített jogi határzárra

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. április 11. 15:30

Két hete lépett életbe a kibővített jogi határzár, és az elmúlt napokban külföldön történt terrortámadások megerősítették, szükség van a szigorításra - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden az MTI-nek.

Magyarország betartja az uniós szabályokat

Belügyminisztérium, 2017. április 6. 11:59

Magyarország betartja a külső határok védelmét előíró uniós szabályokat, a cél, hogy mindenki csak ellenőrzést követően léphessen be az országba és így az Európai Unióba - jelentette ki a belügyminiszter Tompán.

Pintér Sándor fogadta a Belga Királyság belügyi és biztonsági miniszterét

Belügyminisztérium, 2017. április 5. 20:06

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2017. április 5-én fogadta Jan Jambont, a Belga Királyság belügyi és biztonsági miniszterét.

Fontos az egymásnak nyújtott segítség

Belügyminisztérium, 2017. április 5. 20:04

Az Egységes 112-es Európai Segélyhívószám Szövetség (EENA) 2017. április 5-7. között Budapesten rendezi éves konferenciáját. A rendezvény az egymásnak nyújtott segítség fontosságának hangsúlyozására koncentrál.

Kedvezőek a megerősített jogi határzár első tapasztalatai

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. április 1. 8:03

Jól, problémák nélkül működik a kedden életbe lépett megerősített jogi határzár, az első tapasztalatok kedvezőek, a határ szerb oldaláról eltűntek a migránsok - értékelt a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára az MTI-nek.