Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

RSS feliratkozás
Találatok száma: 10

Hírek

A határvédelmi szervek felkészültek a megerősített jogi határzár életbe lépésére

Belügyminisztérium, 2017. március 25. 8:59

A határvédelmi szervek felkészültek a megerősített jogi határzár 2017. március 28-ai életbe lépésére, a végrehajtáshoz szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítottak.

Átadták az új szarvasi tűzoltólaktanyát

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2017. március 24. 12:38

Hivatalosan is átadták pénteken a mintegy 440 millió forintból létrehozott új tűzoltólaktanyát a Békés megyei Szarvason, a bázisról további hét település tűz- és katasztrófavédelmét is ellátják.

Belügyminisztériumi ünnepség a Víz Világnapja alkalmából

Belügyminisztérium, 2017. március 22. 16:59

Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adományozott a vízügyi területen kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek részére a Víz Világnapja alkalmából.

V4-ek a Víz Világnapja rendezvényein és a 2017 A Visztula Éve konferencián

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. március 22. 16:27

A Lengyel Köztársaság környezetvédelmi minisztere, Jan Szyszko meghívására a Visegrádi 4-ek, valamint Bulgária és Románia vízügyért felelős miniszterei 2017. március 22-én Varsóban közösen vettek részt a Víz Világnapja rendezvényein és a 2017 A Visztula Éve elnevezésű ünnepi konferencián.

Saját zárkáikat építik a rabok

Belügyminisztérium, 2017. március 14. 22:33

120 fogvatartott elhelyezését teszi lehetővé az a férőhelybővítési projekt, amely jelenleg is zajlik a Váci Fegyház és Börtönben fogvatartottak munkáltatásával.

Belügyminiszteri elismerések március 15-e alkalmából

Belügyminisztérium, 2017. március 14. 14:52

Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára köztársasági elnöki kitüntetéseket és miniszteri elismeréseket adott át az 1848. március 15-i forradalom 169. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

Már készülnek a megerősített jogi határzár életbe lépésére

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. március 13. 16:00

Minden feltételt biztosítunk annak érdekében, hogy a rendőrök és a katonák meg tudják védeni a határokat. Megerősítjük a jogi határzárat és már épül a második kerítés is - mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlésben.

Megnyíltak az önkormányzatok idei fejlesztési és rendkívüli támogatási pályázatai

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2017. március 8. 12:36

Megnyíltak az önkormányzatok idei fejlesztési, illetve rendkívüli támogatási pályázatai, a települési önkormányzatok rendkívüli támogatásaira ebben az évben 11 milliárd forintot különített el a Belügyminisztérium (BM).

Indokolt a válsághelyzet fenntartása

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2017. március 1. 13:51

Indokolt a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet fenntartása Magyarország területén, az elmúlt fél év azt bizonyítja, hogy a válsághelyzet alapján alkalmazott jogszabályokkal sikerült megvédeni a magyar emberek biztonságét - jelentette ki Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén.

Önkormányzati vágóhidat avattak Hajdúböszörményben

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkár, 2017. március 1. 11:00

Önkormányzati vágóhidat avattak Hajdúböszörményben, az elkészült beruházás mellett elhelyezték a leendő, ugyancsak önkormányzati húsfeldolgozó üzem alapkövét is.