Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Vezető hírek

Már több mint ezren jelentkeztek határvadásznak

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2016. szeptember 27. 11:57

Már több mint ezren jelentkeztek határvadásznak a rendőrség szeptember elején indult toborzásán - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón.

A rendőrök ellen irányult a Teréz körúti robbantás

Belügyminisztérium, 2016. szeptember 25. 19:19

A járőrök voltak a szombati budapesti, Teréz körúti robbantás célpontjai, "a rendőreimet ki akarták végezni" - jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány, aki a robbantást az egész magyar rendőrség elleni támadásnak nevezte.

A terroristák közül sokan migránsok

Belügyminisztérium, 2016. szeptember 22. 19:54

Nem minden illegális migráns terrorista, de az is tény, hogy a terroristák közül nagyon sokan illegális migránsok - fogalmazott a belügyminiszter a várpalotai Thury-vár konferenciatermében megjelent közel 150 fős közönség előtt csütörtökön.

A közfoglalkoztatás lehetőséget adott a kiúttalan embereknek

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2016. szeptember 22. 17:07

A közfoglalkoztatás a kiúttalan, jövőtlen embereknek adott lehetőséget, hogy hasznosnak érezhessék magukat és kapcsolódni tudjanak a saját közegük mindennapi életébe - erről Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára beszélt a II. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás megnyitóján a Vajdahunyad várban.

A cél az igazságszolgáltatás színvonalának folyamatos emelése

Igazságügyi Minisztérium, 2016. szeptember 22. 13:48

Az Igazságügyi Minisztérium munkája megalapozza az igazságszolgáltatás színvonalának emelkedését – jelentette ki az igazságügyi miniszter a 13. Magyar Jogászgyűlésen tartott előadásában.

A bevándorláspárti szervezet nem először próbálja lejáratni a magyar határvédelmet – Reagálás a Human Rights Watch állításaira

Belügyminisztérium, 2016. szeptember 20. 18:21

A Belügyminisztérium a leghatározottabban visszautasítja a Human Rights Watch állításait, amelyekkel ismét a magyar rendőrség és a bevándorlási hivatal lejáratására tesz kísérletet.

Nem a Belügyminisztérium hazudik

Belügyminisztérium, 2016. szeptember 16. 18:19

A Belügyminisztérium cáfolja az ATV "Hova telepítette a kormány a februárban vállalt 1270 migránst?" című cikkének állítását, miszerint: "a Belügyminisztérium hazudik".

Arról döntünk, hogy be akarjuk-e fogadni a migránsokat és kultúrájukat

Belügyminisztérium, 2016. szeptember 15. 22:00

Az október 2-ai népszavazáson egyebek mellett arra kell választ adnunk, hogy be akarjuk-e fogadni a migránsokat és kultúrájukat, akarjuk-e a későbbiekben velük tölteni a hétköznapjainkat, milyenek legyenek az iskoláink - mondta a belügyminiszter a csütörtök esti lakossági fórumon Egerben.

Év végén bezár a bicskei befogadó állomás

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2016. szeptember 13. 20:21

A tervek szerint 2016. december 31-én megszűnik a bicskei befogadó állomás, ezért már most sem érkeznek új migránsok a táborba - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára Bicskén, a Népszavazás 2016 című lakossági fórum előtt tartott sajtótájékoztatón kedden.