Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Vezető hírek

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2014. április 23. 19:06

A Belügyminisztérium a sajtóban és egyes ellenzéki megnyilvánulások során a közfoglalkoztatás idei programjaival kapcsolatban elhangzott állításaira válaszul a következőket közli:

Átadták a Schönvisner- és Forster Gyula-díjakat

Belügyminisztérium, Közigazgatási Államtitkárság, 2014. április 18. 12:54

Winkler Barnabás építészmérnök vehette át a műemlékvédelmi Forster Gyula-, Horváth Ferenc régész pedig a régészeti örökségvédelemért járó Schönvisner István-díjat a műemléki világnap alkalmából, pénteken a Belügyminisztériumban.

Összehangolt nemzetközi rendészeti akció a Dunán

Belügyminisztérium, 2014. április 7. 13:13

2014. április 7. és 11. között a Belügyminisztérium által kezdeményezett „A Dunai Folyami Fórum struktúrájának létrehozása” (DARIF) projekt keretében 10 ország részvételével közös ellenőrzési akciót tartanak a Dunán. Közlemény.

Kiosztották az Ybl Miklós-díjakat

Belügyminisztérium, 2014. április 6. 19:40

Idén - a díj 1953-as alapítása óta először - Ybl Miklós egyik legjelentősebb épületében, a budapesti Operaházban tüntették ki Ybl-díjjal az építészeket: Jánosi Jánost, Kováts András Miklóst, Pottyondy Pétert, Potzner Ferenc Pétert, Szalay Tihamért, Szegő György Jánost, Szente-Vargáné Gerencsér Judit Annát, Szuromi Imrét és Szűcs Endrét.

Új rendőrkapitányság épülhet Érden

Belügyminisztérium, 2014. április 5. 9:00

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken köszöntőt mondott és átvette az érdi rendőrkapitányság megépítésének szándéknyilatkozatát T. Mészáros András polgármestertől.

Új közfoglalkoztatási programokat ismert el a belügyminiszter

Belügyminisztérium, 2014. április 4. 11:58

Négy új közfoglalkoztatási program kezdeményezőjét részesítette elismerésben Pintér Sándor pénteken Budapesten.

A Belügyminisztérium közleménye

Belügyminisztérium, 2014. április 3. 16:47

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn tárgyalt Vámosszabadi képviselőivel a településen kialakított átmeneti befogadó állomás további működtetéséről. Vámosszabadi képviselő-testülete a község lakosságának nevében a befogadó állomás azonnali bezárását kérelmezte. Közlemény.

Május közepén átadják a Balatonalmádi Rendőrkapitányság új épületét

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkárság, 2014. április 2. 18:01

Az újonnan felépítendő kapitányság a kormány 600 millió forintos támogatásából valósul meg - mondta az építés alatt álló Balatonalmádi Rendőrkapitányság bejárásán Kontrát Károly államtitkár.

A nagyobb rendhez járul hozzá a bírósági távmeghallgatási rendszer

Belügyminisztérium, 2014. április 1. 15:57

A célként kitűzött nagyobb rendhez és biztonsághoz járul hozzá a bírósági távmeghallgatási rendszer - mondta Pintér Sándor belügyminiszter kedden Budapesten, a Fővárosi Törvényszéken tartott bemutatón.