Belügyminisztérium

Dr. Pintér Sándor

belügyminiszter

Vezető hírek

A rendőrség nem vetíti a Selfi című kisfilmet

Belügyminisztérium, 2014. december 21. 11:22

A Lehet Más a Politika 2014. december 21-én az MTI OS útján kiadott közleménye példa nélküli tájékozatlanságról tanúskodik. A közleményben foglaltakkal szemben a rendőrség nem vetíti a Selfie című kisfilmeket a pécsi középiskolákban, azokat a rendőrség saját honlapjáról eltávolította.

A polgárőrök nélkül nincs közbiztonság


Belügyminisztérium, Rendészeti Államtitkár, 2014. december 19. 14:10

A polgárőrség nélkül nincs közbiztonság Magyarországon, ezért a munkájuk nélkülözhetetlen - jelentette ki Tasnádi László, a Belügyminisztérium (BM) rendészeti államtitkára pénteken az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) évzáró elnökségi ülésén a fővárosban.

Karácsonyi ünnepség a Belügyminisztériumban

Belügyminisztérium, Rendészeti Államtitkár, 2014. december 18. 16:16

Tasnádi László rendészeti államtitkár – dr. Pintér Sándor belügyminiszter nevében – ajándékokat adott át a belügyi szerveknél dolgozó, hat vagy több gyermeket nevelő nagycsaládosoknak, valamint a szolgálatteljesítés közben hősi halált halt, illetve szolgálati halott hivatásos állományúak özvegyeinek és gyermekeinek a Belügyminisztérium karácsonyi ünnepségén. Közlemény.

A Nemzetközi Rendőr Szövetség alapítójára emlékeztek Budapesten

Belügyminisztérium, 2014. december 12. 19:04

A Nemzetközi Rendőr Szövetség (International Police Association - IPA) alapító elnökének, Arthur Troop születésének 100. évfordulójára emlékeztek pénteken Budapesten; az IPA magyar szekciója által szervezett emlékünnepséget Pintér Sándor belügyminiszter nyitotta meg.

Az adósságkonszolidáció után is a felelős gazdálkodás a cél

Belügyminisztérium, 2014. december 12. 11:30

2078 önkormányzat adósságát vállalta át az állam a közelmúltban, 1368 milliárd forint értékben - hangsúlyozta Pintér Sándor belügyminiszter az Állami Számvevőszék az önkormányzatok ellenőrzésének tapasztalatairól, a jó gyakorlatokról szervezett pénteki, budapesti szemináriumán.

Felértékelődött a megyeszékhelyek szerepe

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2014. december 11. 16:45

Felértékelődött a megyeszékhelyek szerepe, a nagyvárosoknak a jövőben nagyobb szerepet kell vállalniuk térségük gazdaságának alakításában - hangsúlyozta Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára a Megyei Jogú Városok Szövetsége kétnapos tisztújító közgyűlésének csütörtöki megnyitóján, Debrecenben.

Cél, hogy a korrupcióval legkevésbé fertőzött országok között legyünk

Belügyminisztérium, 2014. december 11. 10:19

A magyar kormány célkitűzése, hogy Magyarország a világ korrupcióval legkevésbé fertőzött országai között legyen - mondta Pintér Sándor belügyminiszter a témában rendezett, állami szervek vezetőinek és a diplomáciai testület képviselőnek részvételével rendezett budapesti konferencián csütörtökön.

Elismerés a szolgálatteljesítés közben megsérülteknek

Belügyminisztérium, Parlamenti Államtitkár, 2014. december 9. 15:19

A Belügyminisztérium vezetésének kiemelten fontos, hogy a szolgálatellátás közben megsérült aktív korú hivatásosokat és a nyugállományúakat folyamatosan segítse és figyelemmel kísérje sorsukat. Közlemény.

A közfoglalkoztatásban kiemelkedően teljesítő önkormányzatokat jutalmazott a Belügyminisztérium

Belügyminisztérium, Önkormányzati Államtitkár, 2014. december 8. 14:55

A közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységért adományozott miniszteri okleveleket a Belügyminisztérium hétfőn.