Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Videók

Sikerült megerősíteni a magyar-kínai együttműködést

Sikerült megerősíteni a magyar-kínai együttműködést2017. november 28.

Az eddig kialakított kínai-magyar együttműködést minden tekintetben sikerült megerősíteni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban a Li Ko-Csiang kínai kormányfővel folytatott hivatalos tárgyalása után.
Kína felemelkedése hosszú ideig meghatározza a világgazdaság alakulását

Kína felemelkedése hosszú ideig meghatározza a világgazdaság alakulását2017. november 28.

Egy új világgazdasági korszak megnyilvánulását látja Magyarország Kína felemelkedésében, amely hosszú ideig domináns eseménye lesz a világgazdaság alakulásának - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Ázsiai Pénzügyi Együttműködési Szövetség (AFCA) kétnapos pénzügyi csúcstalálkozójának megnyitóján, Budapesten kedden.
Közép-Kelet-Európa a kontinens legversenyképesebb befektetési környezete

Közép-Kelet-Európa a kontinens legversenyképesebb befektetési környezete2017. november 27.

Európa legversenyképesebb befektetési környezete jött létre Kelet-Közép-Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, Kína, valamint 16 kelet-közép-európai ország gazdasági és kereskedelmi fórumának megnyitóján.
Makovecz Imre a magyar szellem átmentéséért élt és dolgozott

Makovecz Imre a magyar szellem átmentéséért élt és dolgozott2017. november 20.

Makovecz Imre hagyatéka él, és folytatásra vár a Kárpát-medencében - mondta Orbán Viktor a Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építészről elnevezett budapesti központ megnyitóján.
Magyarország a saját lábára állt

Magyarország a saját lábára állt 2017. november 9.

Magyarország a saját lábára állt, rendbe tette pénzügyeit, gazdaságát, nem szorul más pénzére - mondta Orbán Viktor a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülésén.
Keresztény értékeket követő kormányzásra van szükség

Keresztény értékeket követő kormányzásra van szükség2017. október 31.

Magyarországnak a keresztényellenes, internacionalista erők kormányzása után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szüksége - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából tartott nemzeti megemlékezésen, a Papp László Budapest Sportarénában.
Közép-Európa országai együtt emelkednek fel

Közép-Európa országai együtt emelkednek fel2017. október 26.

Magyarország nem sikersziget, hanem Közép-Európa része, amelynek országai együtt emelkednek fel - mondta Orbán Viktor a gumiabroncsokat gyártó japán Bridgestone 85 milliárd forintos kapacitásbővítő beruházásának átadásán, a Tatabányai Ipari Parkban.
Ha elvész a szabadság, ha elvész a nemzeti függetlenség, mi magunk is elveszünk

Ha elvész a szabadság, ha elvész a nemzeti függetlenség, mi magunk is elveszünk2017. október 23.

Ha elvész a szabadság, ha elvész a nemzeti függetlenség, mi magunk is elveszünk - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háza Múzeum előtt rendezett október 23-i díszünnepségen.
Európa külső határai legyenek zárva, a belsők pedig nyitva

Európa külső határai legyenek zárva, a belsők pedig nyitva2017. október 18.

A magyarok azt akarják, hogy Európa külső határai legyenek zárva, a belső határai pedig továbbra is nyitottak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Duna Régió Stratégia 6. éves fórumát megnyitó beszédében.
Magyarország történetében először fizetünk nyugdíjprémiumot

Magyarország történetében először fizetünk nyugdíjprémiumot2017. október 18.

Először Magyarország történetében nyugdíjprémiumot fizet a kormány novemberben, ilyen még nem volt, ez egy előrelépés - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Idősek Tanácsa ülésen, az Országházban.
 Új Duna-híd épül Komáromnál

Új Duna-híd épül Komáromnál2017. október 17.

Az új komáromi Duna-híd legyen annak a jelképe, hogy mi megvédjük Európa külső határait és továbbra is nyitva tartjuk a belső határokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a komáromi Monostori erődben a új Duna-híd építésének megkezdése alkalmából rendezett ünnepségen, ahol a szlovák miniszterelnökkel közösen mutatták be a híd terveit.
A turizmus a hazaszeretet egyik formája

A turizmus a hazaszeretet egyik formája2017. október 16.

A kormányzati gondolkodásban a turizmus nem csak pénzkereseti forrás, vagy a magyar gazdaság saját erején felül teljesítő ágazata, hanem a hazaszeretet egyik formája, ami misszió - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, az első Turizmus Summit 2017 konferencián hétfőn Budapesten.
A segítséget kell odavinni, ahol arra szükség van

A segítséget kell odavinni, ahol arra szükség van2017. október 12.

Európa olyan bevándorláspolitikát erőltet, amely beengedi a veszélyes szélsőségeseket az unióba, Magyarország azonban azt vallja: nem a bajt kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni, ahol arra szükség van. Magyarország segíti az üldözött keresztények hazatérését - hangsúlyozta Orbán Viktor a Válaszok keresése egy hosszú ideje elhallgatott válságra című, a keresztényüldözésről tartott nemzetközi konferencián.
Magyarország jövőjét az ország minden pontján írják

Magyarország jövőjét az ország minden pontján írják2017. október 11.

Magyarország jövőjét már nemcsak Budapesten, hanem az ország minden pontján írják, a nyíregyházi beruházás is világos bizonyítéka annak, hogy Magyarország kezdi összeszedni magát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Nyíregyházán, a Révész-Nyírlog Kft. új logisztikai központjának, Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai bázisának átadásán.
Minden adott, hogy a következő évek a gazdasági sikerekről szóljanak

Minden adott, hogy a következő évek a gazdasági sikerekről szóljanak2017. október 10.

A kontinens szívében lévő Magyarországot a Jóisten is arra teremtette, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a logisztikai iparban - jelentette ki Orbán Viktor Pátyon, a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. beruházásában épült új nemzetközi logisztikai központ megnyitóján.
Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában

Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország Európában2017. október 9.

Európában ma kétfajta ország létezik: ahol biztonságos az élet és ahol nem az; Magyarország a legbiztonságosabbak egyike, köszönhetően jó rendőreinek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Hősök terén, a rendőrség állományába kinevezett 227 tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén és a rendőrség új szolgálati gépjárműveinek szemléjén.