Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Az EU-nak változnia kell, hogy Európa maradjon a legjobb hely a világon

Miniszterelnök, 2017. március 30. 12:06

Orbán Viktor szerint az EU-nak változnia kell, hogy Európa maradjon a legjobb hely a világon, és ahhoz, hogy az Európai Néppárt (EPP) vezethesse ezen az úton, a pártnak is változnia kell, és most egy lépést tett ebbe az irányba.

Orbán Viktor megbeszélést folytatott Silvio Berlusconival

Miniszterelnök, 2017. március 30. 10:48

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke az Európai Néppárt (EPP) máltai kongresszusa alkalmával megbeszélést folytatott Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnökkel, a Hajrá Olaszország (FI) párt vezetőjével - mondta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön Máltán az MTI-nek.

Orbán Viktor az ukrajnai magyarok kettős állampolgárságáról egyeztetett az ukrán elnökkel

Miniszterelnök, 2017. március 30. 10:24

Orbán Viktor miniszterelnök arról tárgyalt Petro Porosenko ukrán államfővel, hogy kétoldalú megállapodást kell kötni az ukrajnai magyarok kettős állampolgárságáról - mondta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön Máltán az MTI-nek.

A Fidesz albán testvérszervezetének elnökével tárgyalt Orbán Viktor Máltán

Miniszterelnök, 2017. március 29. 11:48

A Fidesz európai néppárti (EPP) testvérszervezete, az Albán Demokrata Párt elnökével tárgyalt Orban Viktor Máltán, az EPP kongresszusa előtt - közölte a kormany.hu-val Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor az ET parlamenti közgyűlésének elnökével tárgyalt Máltán

Miniszterelnök, 2017. március 29. 10:53

A migrációs válságról, az európai határvédelemmel kapcsolatos jogi vitákról is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Pedro Agramunttal, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének elnökével Máltán, az Európai Néppárt kongresszusa előtt - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az Európai Néppárt máltai kongresszusára utazott Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2017. március 28. 17:19

Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi négyek (V4) varsói csúcstalálkozójáról kedd este Máltára utazott, ahol részt vesz a Fideszt is soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) kongresszusán - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője a kormany.hu-val.

Az európai jövő a visegrádi négyekben van

Miniszterelnök, 2017. március 28. 16:56

Az európai jövő a visegrádi négyekben van - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő kedden Varsóban, a Közép- és Kelet-európai Innovátorok Kongresszusa elnevezésű konferencián, ahol V4-es kollégáival - a házigazda lengyel, valamint a szlovák és a cseh kormányfővel - közösen vett részt.

Közeledünk az ésszerű migrációs politikához Európában

Miniszterelnök, 2017. március 28. 14:06

Orbán Viktor miniszterelnök szerint "közeledünk Európában az ésszerű migrációs politikához és intézkedésekhez".

Orbán Viktor gratulált a bolgár jobbközép párt választási győzelméhez

Miniszterelnök, 2017. március 27. 15:10

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Bojko Boriszovnak, a bolgár Polgárok Bulgária Európai Fejlődéséért (GERB) pártelnökének a Fidesz európai néppárti testvérszervezetének hétvégi választási győzelméhez - tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn a kormany.hu-t.

Minden népnek gondoskodnia kell saját biztonságáról és jólétéről

Miniszterelnök, 2017. március 25. 12:44

Európát csak akkor lehet rendbetenni, ha minden nép gondoskodik saját hazájának biztonságáról és jólétéről - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában, miután az európai uniós tagországok és az uniós központi intézmények vezetői aláírták az EU közös jövőjéről szóló nyilatkozatot.