Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

A kormány a munkások oldalán áll

Miniszterelnök, 2018. december 11. 11:12

A munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló törvény a munkások érdekét szolgálja - jelentette ki a miniszterelnök az Országházban kedden az atv.hu-nak nyilatkozva.

Antall József nem adta fel célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához

Miniszterelnök, 2018. december 11. 10:50

Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.

Orbán Viktor boszniai horvát vezetővel tárgyalt

Miniszterelnök, 2018. december 10. 15:35

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke hétfő délután az Országházban fogadta Dragan Covicsot, a Bosznia-Hercegovinai Horvát Demokratikus Unió (HDZ BiH) elnökét, a boszniai államelnökség korábbi elnökét.

Stratégiai jelentőséget tulajdonítunk a Fidesz és a CDU kapcsolatainak

Miniszterelnök, 2018. december 10. 10:49

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök a németországi Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnökének, Annegret Kramp-Karrenbauernek a megválasztásához - tájékoztatta hétfőn az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Vérfrissítés kell az Európai Parlamentben

Miniszterelnök, 2018. december 7. 8:27

A demokráciában az életerő ma Kelet-Közép-Európában erőteljesebb, mint Nyugat-Európában - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor az amerikai nagykövetségen kondoleált

Miniszterelnök, 2018. december 6. 16:40

A budapesti amerikai nagykövetségen megnyitott részvétnyilvánító könyvben tett bejegyzéssel rótta le kegyeletét George H. W. Bush volt amerikai elnök emléke előtt Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor válaszlevele Ronald S. Laudernek: Ön a sajtószabadság korlátozását kéri tőlem

Miniszterelnök, 2018. december 6. 13:38

"Magyarország kormánya a zéró tolerancia politikáját követi az antiszemitizmus kérdésében. Kormányom fellépése, döntései nem hagynak kétséget afelől, hogy a magyar kormány a zsidó származású állampolgáraiért teljes felelősséget érez, és gondoskodik biztonságukról. Ön és szervezete erre az egyértelmű magyar kormányzati politikára a jövőben is számíthat" - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Zsidó Világkongresszus elnökének.

Nem ismerek olyan gazdasági ügyet, amelynek az értéke meghaladná 800 év barátságát

Miniszterelnök, 2018. december 3. 16:12

Nem ismerek olyan gazdasági ügyet, amelynek az értéke meghaladná a magyarok és a horvátok 800 éves barátságát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Zágrábban, miután hivatalos látogatása során megbeszélést folytatott Andrej Plenkovic horvát kormányfővel.

A magyar nemzet mindig hálás lesz Bush elnöknek

Miniszterelnök, 2018. december 3. 11:26

A gyászoló családnak írt levélben fejezte ki részvétét Orbán Viktor miniszterelnök George H. W. Bush elnök halála miatt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár hétfőn.

Orbán Viktor hétfőn Horvátországban tárgyal

Miniszterelnök, 2018. december 1. 10:29

Andrej Plenkovic horvát kormányfő meghívására hétfőn egynapos munkalátogatásra Zágrábba utazik Orbán Viktor miniszterelnök - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.