Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Semmi szükség arra, hogy a Frontex védje helyettünk a határt

Miniszterelnök, 2018. szeptember 20. 10:00

Semmi szükség arra, hogy a Frontex védje helyettünk a magyar határt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Salzburgban.

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni

Miniszterelnök, 2018. szeptember 19. 18:53

Magyarország határait a magyaroknak kell megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Salzburgban.

Ragaszkodunk a határvédelem jogához

Miniszterelnök, 2018. szeptember 19. 17:49

Magyarország ragaszkodik azon jogához, hogy az ő feladata megvédeni határait - jelentette ki újságíróknak Orbán Viktor szerdán Salzburgban, az európai uniós állam-, illetve kormányfők informális találkozója előtt, a néppárti miniszterelnökök tanácskozására érkezve.

Megbecsüljük a kapcsolatunkat Oroszországgal

Miniszterelnök, 2018. szeptember 18. 15:34

Magyarország megbecsüli Oroszországgal fennálló kapcsolatát, "mindketten a sikereink maximálásában vagyunk érdekeltek" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Moszkvában, a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott tárgyalás utáni közös sajtótájékoztatón.

Kiegyensúlyozott, kiszámítható a magyar-orosz kapcsolat

Miniszterelnök, 2018. szeptember 18. 13:28

Kiegyensúlyozottnak és kiszámíthatónak nevezte a Magyarország és Oroszország közötti kapcsolatot Orbán Viktor miniszterelnök kedden Moszkvában a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel való tárgyalása előtt.

A határőrizet jogáról nem mondunk le

Miniszterelnök, 2018. szeptember 17. 13:46

A határőrizet jogáról nem mondunk le - szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben.

Orbán Viktor a Deutsche Telekom vezetőivel tárgyalt

Miniszterelnök, 2018. szeptember 17. 10:38

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő reggel az Országházban fogadta Timotheus Höttgest, a Deutsche Telekom (DT) vezérigazgatóját, valamint Srini Gopalant, a cég Európáért felelős vezérigazgató-helyettesét és Rékasi Tibort, a Magyar Telekom vezérigazgatóját, akikkel a Magyarország digitális fejlődése terén elért közös eredményeket, valamint az elkövetkező időszak kilátásait és kihívásait tekintették át - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az orosz ortodox egyház magyarországi beruházásairól egyeztetett Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2018. szeptember 14. 16:56

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Országházban megbeszélést folytatott Antonyij érsekkel, az Orosz Ortodox Egyház Magyarországi Egyházmegyéjének kormányzójával - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

El akarják venni Magyarországtól a határőrizet jogát

Miniszterelnök, 2018. szeptember 14. 8:49

Magyarországtól el akarják venni a határőrizet jogát, Brüsszelből zsoldosokat akarnak ideküldeni, akik be fogják engedni a migránsokat - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

Nem a magyar kormányt akarják elítélni, hanem Magyarországot

Miniszterelnök, 2018. szeptember 11. 19:14

"A saját hazájuk ellen szavazó" magyarokkal az a baj, hogy "jobban gyűlölnek engem, mint amennyire szeretik a hazájukat" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Európai Parlament strasbourgi ülésén, a Sargentini-jelentés vitájában.