Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Erőforrást látunk a roma közösségben

Miniszterelnök, 2018. január 20. 14:06

A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatói és alumnitalálkozóján, a Magyar Tudományos Akadémián.

Magyarország nem fogad be egy bevándorlót sem

Miniszterelnök, 2018. január 19. 8:13

A magyar kormány migrációs politikája változatlan: nem fogad bevándorlókat, senkit sem telepít le az országba - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Megtartotta záró ülését a Reformáció Emlékbizottság

Miniszterelnök, 2018. január 18. 11:34

Megtartotta záró ülését a Reformáció Emlékbizottság csütörtök délelőtt az Országházban. A testület - melynek elnöke Orbán Viktor miniszterelnök, tagja Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, valamint a protestáns történelmi egyházak vezetői is - visszatekintett a reformáció ötszázadik évfordulójának eseményeire, értékelte az elvégzett munkát, a Kárpát-medence-szerte megszervezett mintegy 1800 programot - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár az MTI-t.

Orbán Viktor fogadta az EU vallásszabadságért felelős különmegbízottját

Miniszterelnök, 2018. január 18. 10:04

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel az Országházban tárgyalt Jan Figellel, az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottjával - közölte a kormany.hu-val Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt

Miniszterelnök, 2018. január 16. 10:35

Orbán Viktor miniszterelnök az Apollo Tyres vezetőivel tárgyalt kedd délelőtt az Országházban - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor az Audi vezetőivel tárgyalt

Miniszterelnök, 2018. január 15. 11:53

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délelőtt munkamegbeszélést tartott Peter Kösslerrel, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagjával és Achim Heinflinggel, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnökével az Országházban – tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

"Nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket"

Miniszterelnök, 2018. január 14. 9:46

Az EU-nak segítenie kell a menekülteken, de "nem lehet a világnak úgy segíteni, hogy tönkretesszük a saját népünket" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Welt am Sonntag című konzervatív vasárnapi német lapnak adott interjúban.

Január 30-án találkozhat az osztrák kancellárral Bécsben Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2018. január 11. 12:08

Folyik Orbán Viktor miniszterelnök bécsi látogatásának előkészítése, a tárgyalásokra január 30-án kerülhet sor - reagált az MTI-nek az osztrák sajtóban megjelent hírekre Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

2018 sorsdöntő év Európa számára

Miniszterelnök, 2018. január 10. 17:42

Európa sorsdöntő évének nevezte 2018-at Orbán Viktor szerdán Berlinben, a legnagyobb német cégek vezetői előtt tartott előadásában. A kormányfő hangsúlyozta, hogy most kell megvédeni a schengeni rendszert, "ha meg akarjuk őrizni, sőt növelni akarjuk versenyképességünket".

Gazdasági csúcstalálkozón tart előadást Orbán Viktor Berlinben

Miniszterelnök, 2018. január 10. 9:43

Az Axel Springer kiadó által szervezett gazdasági csúcstalálkozón tart előadást Orbán Viktor szerdán Berlinben - erősítette meg a Blikknek a miniszterelnök sajtófőnöke.