Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Találatok száma: 10

Hírek

Eurázsia építéséről beszélt Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2018. november 9. 10:57

Eurázsia építéséről, a közép-kelet-európai és balkáni országok, valamint Kína gazdasági közeledéséről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Budapesten megrendezett jegybankelnöki találkozón.

A még erősebb családpolitika a nemzetnek és a fiataloknak is jó

Miniszterelnök, 2018. november 9. 8:41

A még erősebb családpolitika történelmi összefüggésben jó az egész nemzetnek, ezen belül a fiataloknak is, akik felmérések szerint általában családban gondolkoznak, több gyermeket szeretnének, mielőtt szembesülnének a felnőttkori anyagi nehézségekkel - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban.

Európa a nemzetek Európája lesz vagy nem lesz

Miniszterelnök, 2018. november 8. 11:28

A nemzetek nélkül Európa elvesztené identitását, elvesztené lelki és kulturális arculatát; Európa a nemzetek Európája lesz, vagy nem lesz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt (EEP) kongresszusán csütörtökön Helsinkiben.

Stubb rágalmai nem ronthatják el a kiváló magyar-finn kapcsolatokat

Miniszterelnök, 2018. november 7. 17:06

Juha Sipila finn miniszterelnökkel is tárgyalt Orbán Viktor kormányfő Helsinkiben, ahol szerdán és csütörtökön tartják az Európai Néppárt (EPP) kongresszusát - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

Szoros együttműködésre van szükség az Európai Néppárton belül

Miniszterelnök, 2018. november 7. 16:45

A magyar-horvát kétoldalú kapcsolatok helyzetét és az Európa előtt álló kihívásokat tekintette át Orbán Viktor magyar és Andrej Plenkovic horvát kormányfő tárgyalásán Helsinkiben - közölte Havasi Bertalan.

Orbán Viktor a néppárti kongresszusra Helsinkibe érkezett, kétoldalú tárgyalásokat is folytat

Miniszterelnök, 2018. november 7. 10:02

Sanghajból Finnország fővárosába, Helsinkibe érkezett Orbán Viktor miniszterelnök, ahol az Európai Néppárt (EPP) kétnapos kongresszusán vesz reszt - tájékoztatta az MTI különtudósítóját Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A magyar cégek megtalálhatják számításaikat Kínában

Miniszterelnök, 2018. november 6. 6:32

A magyar vállalatoknak lesz helyük Kínában - hangoztatta Orbán Viktor Sanghajban, az első Kínai Nemzetközi Import Expón (CIIE) felállított magyar országpavilont megnyitó beszédében.

A Bank of China elnökével tárgyalt Orbán Viktor Sanghajban

Miniszterelnök, 2018. november 6. 6:28

A Bank of China (BoC) elnökével, Csen Sze-csinggel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök kedden Sanghajban - közölte Havasi Bertalan.

Hatalmas utat tettek meg a magyar-kínai kapcsolatok

Miniszterelnök, 2018. november 5. 12:15

Kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-ping kínai államfővel hétfőn Sanghajban - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A Huawei elnökével tárgyalt Sanghajban a magyar kormány delegációja

Miniszterelnök, 2018. november 5. 8:12

A Huawei csoport elnökével, Guo Pinggel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, valamint Nagy István agrárminiszter az első Kínai Nemzetközi Import Expo (CIIE) hétfői megnyitását követően Sanghajban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a helyszínen az MTI-t.