Nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Potápi Árpád János

nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Vezető hírek

Izrael annak köszönheti fennállását, hogy megvédte magát

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. április 24. 22:33

Az 1948-ban alakult független Izrael annak köszönheti fennállását, hogy mindvégig megvédte országa területét és népét - mondta a nemzetpolitikáért felelős államtitkár kedden Bonyhádon.

A nemzetpolitikával foglalkozó kötetet mutattak be

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. április 21. 21:54

ontos, hiánypótló munkaként méltatta Gecse Gézának a Püski Kiadónál megjelent, Nemzetpolitika - szorítóban című kötetét annak szombati bemutatóján Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára.

Megnyílt a Bukovinai székelyek Bácskában című kiállítás Szabadkán

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. április 20. 9:18

A bukovinai székelyek soha nem felejtették el azt a néhány évet, amelyet Bácskában töltöttek a negyvenes években, és máig őrzik az ott szerzett emlékeket - hangsúlyozta Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár csütörtökön Szabadkán, ahol megnyitotta a Bukovinai székelyek Bácskában című kiállítást.

A szakképzés kulcsfontosságú a magyarság jövője szempontjából

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. április 19. 18:47

A szakképzés kulcsfontosságú a magyarság jövője és helyben való boldogulása szempontjából - jelentette ki Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkára a felvidéki Csallóközaranyoson, ahol előadást tartott a Középpontban a szakképzés nevet viselő konferencián csütörtökön.

A magyar kormány a szülőföldön való boldogulást segíti

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. április 13. 20:08

A magyar kormány az elmúlt nyolc évben amellett foglalt állást, hogy minden honfitársának biztosítsa azokat a feltételeket, amelyek segítségével szülőföldjükön boldogulhatnak, és bízik abban, hogy a vajdasági magyarok segítségével a kormány a jövőben is olyan sikeres tud lenni, mint eddig - hangsúlyozta Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár pénteken a vajdasági Kúlán, ahol a Népkör Magyar Művelődési Központ fennállásának 150. évfordulója alkalmából szervezett ünnepi műsoron szólalt fel.

Átadták a felújított és bővített bonyhádi sportcsarnokot

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. április 7. 16:59

Átadták a csaknem 700 millió forintos állami forrásból felújított és bővített sportcsarnokot szombaton Bonyhádon.

Megkezdődött a Sebestyén Ádám székely mesemondó verseny Vaskúton

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. március 24. 11:21

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a vetélkedő megnyitóján elmondta: a mesemondó versenyt az idén a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága által meghirdetett Mátyás király-emlékév jegyében rendezik meg.

A szülőföldjükön boldoguló fiatalok a magyar jövőt erősítik

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. március 23. 15:53

A fiatalok a szülőföldjükön megszerzett tudással és helyben való érvényesülésükkel a magyar jövőt erősítik - jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a felvidéki Dunaszerdahelyen, ahol köszöntőt mondott a 2015, a külhoni magyar szakképzés éve program keretében megvalósult fejlesztések átadásán csütörtökön.

Egyértelmű és világos gesztus az ukrán háborús sebesültek segítése

Miniszterelnök-helyettes, Nemzetpolitikáért felelős államtitkár, 2018. március 22. 20:39

Magyarország egyértelmű és világos gesztusa a kelet-ukrajnai harcokban megsebesült ukrán katonák rehabilitációjának segítése - mondta a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének és összehangolt fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztosa csütörtökön sajtótájékoztatón Hajdúszoboszlón.