Miniszterelnök-helyettes

Dr. Semjén Zsolt

miniszterelnök-helyettes

Találatok száma: 10

Hírek

Az Európai Uniónak különbséget kell tenni az őshonos és a bevándorolt kisebbségek között

Miniszterelnök-helyettes, 2017. október 13. 18:45

Mivel az Európai Unió polgárainak tíz százaléka az őshonos nemzeti kisebbségekhez tartozik és öt százalékuk bevándorló, az uniónak különbséget kell tennie e két csoport között - mondta Szili Katalin pénteken Nagymegyeren a felvidéki magyar polgármesterek és képviselők VII. Önkormányzati Szabadegyetemén.

Magyarországi gyógykezelést ajánl a kormány a kairói támadásban megsérült kopt papnak

Miniszterelnök-helyettes, 2017. október 13. 18:42

Magyarországi gyógykezelést ajánl a magyar kormány a csütörtöki kairói terrortámadásban megsérült kopt papnak - közölte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Magyarországnak természetes kötelezettsége, hogy az üldözött keresztényekről gondoskodjon

Miniszterelnök-helyettes, 2017. október 13. 11:59

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint Magyarországnak, mint történelmében, kultúrájában, hagyományaiban keresztény identitású és kötődésű államnak természetes kötelezettsége, hogy az üldözött keresztényekről gondoskodjon és segítsen rajtuk.

Magyarország most már erős ország

Miniszterelnök-helyettes, 2017. október 12. 13:44

Magyarország most már erős ország anyagi értelemben, büszkeségében és nemzeti öntudatában is - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön a romániai Szatmárnémetiben, a magyar kormány támogatásával felújított Szent Alajos Konviktus átadásán.

Brüsszel nem mondhatja meg ki éljen Magyarországon

Miniszterelnök-helyettes, 2017. október 8. 12:16

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint azért van szükség a nemzeti konzultációra, mert ebben a harcban nem elég a kormány álláspontja, szükség van arra, hogy a magyar emberek is mellé álljanak.

A Felvidékről kitelepített magyarokra emlékeztek Pozsonypüspökin

Miniszterelnök-helyettes, 2017. október 1. 16:14

Az egymást és Európát megvédeni akaró népek között be kell temetni a történelmi békétlenség vermeit és ezt a kitelepítések miatti bocsánatkérés is elősegítheti - mutatott rá Szili Katalin miniszterelnöki megbízott Pozsonypüspökin (Podunajské Biskupice) vasárnap.

2018 a családok éve lesz

Miniszterelnök-helyettes, 2017. szeptember 23. 13:06

Magyarország ereje a magyar családokban és gyerekekben rejlik, erős családok erős Magyarországot hoznak létre, ezért 2018 a családok éve lesz - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szombaton Szarvason, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) három évtizedes fennállása alkalmából rendezett ünnepségen.

A migráció következményeit nem lehet jóvátenni

Miniszterelnök-helyettes, 2017. szeptember 21. 22:21

A legnagyobb probléma a migrációval, hogy "ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük" - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön egy váci fórumon, hozzátéve, "senkinek ne legyen illúziója, ha ezt most elrontjuk, többé nem lehet jóvátenni".

Létünkben vagyunk fenyegetve

Miniszterelnök-helyettes, 2017. szeptember 20. 20:53

Magyarország és Európa is a migránsok inváziója alatt áll, létünkben vagyunk fenyegetve - mondta Semjén Zsolt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége országjáró kerekasztal-beszélgetésének sajószentpéteri állomása előtt tartott sajtótájékoztatón szerdán.

A stájer tartomány vezetőjét fogadta Semjén Zsolt

Miniszterelnök-helyettes, 2017. szeptember 20. 14:32

Ausztria negyedik legnépesebb tartományának vezetőjét, Stájerország tartományfőnökét fogata Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerdán az Országházban.