Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Nem kívánunk bevándorlóországgá válni

Miniszterelnök, 2017. szeptember 22. 13:31

"Mi elfogadjuk a bevándorlóországoknak azt a döntését, hogy ők bevándorlóországok lettek. Azt kérjük, fogadják el, hogy mi meg nem akarunk azok lenni" - mondta a lengyel kormányfővel közös sajtótájékoztatón Orbán Viktor.

A konzultáció segíthet megvédeni magunkat a bevándorlással szemben

Miniszterelnök, 2017. szeptember 22. 8:12

A "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáción való részvételre kér Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit, mert szerinte az emberek ezzel segíthetnek abban, hogy Magyarország meg tudja védeni magát a bevándorlással szemben.

Magyarország erejét Széchenyi-díjasai mutatják meg igazán

Miniszterelnök, 2017. szeptember 21. 20:13

Magyarország erejét Széchenyi-díjasai mutatják meg igazán - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Széchenyi-díjjal kitüntetettek tiszteletére adott vacsorán a Pesti Vigadóban csütörtök este.

Alapvető érdek a magyar tulajdonban levő nagyvállalatok számának növekedése

Miniszterelnök, 2017. szeptember 21. 12:11

Külföldi tőke nélkül már nem működhet egyetlen modern ország sem, de alapvető érdek, hogy minél nagyobb számban létezzenek Magyarországon magyar tulajdonban levő nagyvállalatok - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyára kapacitásbővítő beruházásának avatásán.

A kormány olyan jövőért dolgozik, ahol a fontos dolgok összekötnek bennünket

Miniszterelnök, 2017. szeptember 20. 12:44

Orbán Viktor miniszterelnök a zsidó újév alkalmából levélben köszöntötte a magyarországi zsidóság képviselőit - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden az MTI-vel.

Tudós és hazafi volt

Miniszterelnök, 2017. szeptember 19. 14:14

Nemcsak a nagy magyar tudósok, de a nagy magyar hazafiak könyvében is őrizzük emlékét. Hajlíthatatlan jellemű ember volt, aki mindig a saját útját járta és erről soha nem hagyta magát letéríteni - mondta a miniszterelnök Oláh György Nobel-díjas, Corvin-lánccal és Széchenyi Nagydíjjal kitüntetett kémikus temetésén.

Magyarország soha nem lesz bevándorlóország

Miniszterelnök, 2017. szeptember 18. 13:35

Bevándorló és nem bevándorlóországokat különböztetett meg Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben, ahol az őszi ülésszakot megnyitó napirend előtti felszólalásában úgy fogalmazott: "mi magyar Magyarországot akarunk" és "egy európai Európát is szeretnénk". Kijelentette: Magyarország sosem lesz bevándorlóország. Azt is mondta, hogy a brüsszeli bürokraták a "Soros-tervet" valósítják meg, és "Soros tenyeréből esznek".

Orbán Viktor szeptember 22-én Varsóba utazik hivatalos látogatásra

Miniszterelnök, 2017. szeptember 18. 9:42

Orbán Viktor kormányfő szeptember 22-én Lengyelországba látogat, ahol Beata Szydlo lengyel kormányfővel tárgyal - erősítette meg az erről szóló lengyel sajtóhíreket Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn az MTI-nek.

Szembe kell fordulni a "Soros-tervvel"

Miniszterelnök, 2017. szeptember 16. 11:56

Szembe kell fordulni a "Soros-tervvel", amely "bevándorlóországokká", kevert kultúrájú, népességű államokká alakítaná a közép-európai országokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. országos kongresszusán, az Országházban.