Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Mióta nincs ellenzékben az MNB, látványos a gazdasági fejlődés

Miniszterelnök, 2017. január 23. 10:55

Orbán Viktor szerint mióta nincs "ellenzékben" a Magyar Nemzeti Bank (MNB), azóta látványos a gazdasági fejlődés; kormányfő ezt az MNB által rendezett Lámfalussy-konferencián mondta.

Nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány

Miniszterelnök, 2017. január 21. 16:33

Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombat délután a kormany.hu-val.

Telefonon beszélt egymással az olasz és a magyar miniszterelnök

Miniszterelnök, 2017. január 21. 14:19

Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök telefonon fejezte ki részvétét Orbán Viktor kormányfőnek és egész Magyarországnak az éjszakai olaszországi buszbaleset miatt, melyben 16-an veszítették életüket - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton az kormany.hu-val.

OLASZORSZÁGI BUSZBALESET - ORBÁN VIKTOR NYILATKOZATA

Miniszterelnök, 2017. január 21. 9:47

Minden család, közösség, nemzet számára a fiatal életek, gyermekeink elvesztése a legnagyobb csapás.

Orbán Viktor levélben gratulált az új amerikai elnöknek

Miniszterelnök, 2017. január 20. 19:09

Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált pénteken Donald Trumpnak, az Egyesült Államok új elnökének. A levelet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője bocsátotta a kormany.hu rendelkezésére.

Orbán Viktor levelet és tényadatokat tartalmazó mellékletet küldött a Professzorok Batthyány Körének

Miniszterelnök, 2017. január 19. 19:34

Orbán Viktor köszönőlevelet és egy 25 pontos listát küldött a Professzorok Batthyány Körének (PBK), amely olyan, a kormányzati döntések kiindulópontjául szolgáló adatokat tartalmaz, melyek eltérnek a PBK által közölt elemzéstől - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár csütörtökön a kormany.hu-t.

Placid atya az európai keresztény kultúra tanúságtevője volt

Miniszterelnök, 2017. január 17. 13:38

Megrendülését és együttérzését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, melyet Olofsson Placid atya halála kapcsán írt Várszegi Asztrik pannonhalmi bencés főapátnak, illetve a gyászoló közösségnek – tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Migrációs és gazdaságszervezési kérdésekben várhatók csaták Brüsszellel

Miniszterelnök, 2017. január 13. 9:06

Orbán Viktor miniszterelnök két nagy csatára számít az idén Brüsszellel: az egyik migrációs, a másik gazdaságszervezési kérdésekben várható, és mindkét területen "meg kell védeni a szuverenitásunkat".

Átláthatóvá kell tenni, honnan kapják pénzüket a közélet szereplői

Miniszterelnök, 2017. január 13. 8:12

Orbán Viktor miniszterelnök szerint meg kell teremteni annak lehetőségét, hogy a magyarok minden közéleti szereplőről tudhassák, kicsoda ő, és honnan kapja a pénzét.