Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Levélben köszönte meg Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke Orbán Viktor üzenetét

Miniszterelnök, 2017. február 24. 16:35

Levélben köszönte meg Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke Orbán Viktor üzenetét, melyet januári elnöki eskütétele alkalmából írt - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken a kormany.hu-val.

Montenegrónak az EU-ban van a helye

Miniszterelnök, 2017. február 24. 14:09

Montenegrónak az Európai Unióban van a helye, az ország felkészült, hogy a közösség tagja legyen - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő az Országházban, miután tárgyalást folytatott Dusko Markovic montenegrói miniszterelnökkel.

Elszámoltathatóvá kell tenni a globális tőke képviselőit

Miniszterelnök, 2017. február 24. 9:03

Elszámoltathatóvá, átláthatóvá kell tenni azokat a Magyarországon tevékenykedő nemzetközi szervezeteket, amelyek civilnek nevezik magukat, de valójában a globális tőke érdekeit képviselve próbálják befolyásolni a magyar közéletet külföldről kapott pénzből, fizetett aktivistákkal - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Az olimpiához egység kell

Miniszterelnök, 2017. február 24. 7:56

A népszavazás egy magyar ügy, de az olimpiát nem Magyarországon kell megnyerni, hanem a Nemzetközi Olimpiai Bizottság előtt. A népszavazáshoz többség kell, az olimpiához pedig egység - mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A Vajdasági Magyar Szövetség a kormány stratégiai partnere marad

Miniszterelnök, 2017. február 23. 16:09

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke csütörtökön fogadta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét - közölte a kormany.hu-val Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor munkaebéden látta vendégül a szír ortodox pátriárkát

Miniszterelnök, 2017. február 21. 14:20

Orbán Viktor miniszterelnök munkaebéden látta vendégül az Országházban II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkát kedden.

Orbán Viktor a Nemzetközi Úszó Szövetség ügyvezető igazgatójával tárgyalt

Miniszterelnök, 2017. február 21. 11:19

Minden adott ahhoz, hogy a magyarországi legyen minden idők egyik legjobb vizes világbajnoksága Cornel Marculescu, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) ügyvezető igazgatója szerint, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszélést kedden az Országházban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a kormany.hu-t.

Nemzeti konzultáció indul a Magyarország előtt álló veszélyek kérdésében

Miniszterelnök, 2017. február 20. 13:27

Nemzeti konzultáció kezdődik annak az öt veszélyforrásnak a kérdésében, amelyekkel Magyarországnak az idén szembe kell néznie - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlament tavaszi ülésszakát megnyitó napirend előtti felszólalásában.

Orbán Viktor az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottját fogadta

Miniszterelnök, 2017. február 20. 17:10

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután az Országházban fogadta Jan Figelt, az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottját - közölte a kormany.hu-val Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.