Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Orbán Viktor a moldovai államfővel tárgyalt

Miniszterelnök, 2017. május 26. 17:08

Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Igor Dodon moldovai elnököt az Országházban péntek délután – tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hódmezővásárhely őrzi a magyar történelmi tradíciót

Miniszterelnök, 2017. május 26. 12:20

Hódmezővásárhely régi magyar történelmi tradíciót, létformát és kultúrát folytat és őriz meg a jövő számára, amiért köszönet illeti - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Hódmezővásárhelyen, miután a Modern városok program keretében megállapodást írt alá a város polgármesterével, Almási Istvánnal.

Orbán Viktor a szövetség balkáni bővítésének fontosságát hangsúlyozta

Miniszterelnök, 2017. május 25. 16:04

Fel kell hívni a figyelmet a NATO balkáni bővítésének fontosságára, ez ugyanis fontos eszköz a térség békéjének és stabilitásának megszilárdítására - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben a szövetség állam- és kormányfőinek csúcstalálkozója előtt.

2018 a családok éve lesz

Miniszterelnök, 2017. május 25. 10:53

A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek "középpontjába a kétgyermekes családokat állítják" - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Családok budapesti világtalálkozójának első napján megrendezett demográfiai fórumon, ahol ismertette a kormány előző napi ülésén elfogadott, a gyermekvállalást ösztönző akciótervet.

A szegedi lézerközpont Magyarország modern kori történetének legnagyobb tudományos beruházása

Miniszterelnök, 2017. május 23. 10:55

Orbán Viktor Magyarország modern kori története legnagyobb tudományos beruházásának nevezte a szegedi lézerközpontot az épületkomplexum átadásán kedden. A miniszterelnök azt mondta: a kutatóközpont nem olyan beruházás, mellyel felzárkózhatunk Európához, hanem olyan, mellyel Európa felzárkózik a világhoz.

Manchesteri merénylet - Orbán Viktor részvétét fejezte ki az Egyesült Királyság miniszterelnökének

Miniszterelnök, 2017. május 23. 10:29

A manchesteri terrortámadás kapcsán Orbán Viktor levélben fejezte ki részvétét Theresa May brit kormányfőnek - tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A négy évvel ezelőtti támadás ismétlődik meg Brüsszelben, csak koncentráltabban, erőteljesebben és több gyűlölettel

Miniszterelnök, 2017. május 22. 21:48

Orbán Viktor szerint a négy évvel ezelőtt Magyarország ellen intézett támadás ismétlődik meg Magyarország ellen, csak sokkal koncentráltabban, erőteljesebben és nagyon sok gyűlölettel tele; a miniszterelnök erről a szlovén Nova 24 televíziónak adott, hétfőn este sugárzott interjúban beszélt.

Észtországgal mindig is jó volt a kapcsolatunk

Miniszterelnök, 2017. május 22. 16:40

Észtországgal mindig is kitűnő és szoros volt Magyarország kapcsolata - értékelt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országházban, miután észt kollégájával tárgyalt.

Orbán Viktor a muravidéki magyar érdekképviselet vezetőjével tárgyalt

Miniszterelnök, 2017. május 20. 16:38

Szlovéniai látogatása során a muravidéki magyarság érdekképviseletének vezetőjével is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Mariborban - közölte a kormany.hu-val Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.