Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Az amerikai törvényhozókkal tárgyalt Orbán Viktor

Miniszterelnök, 2019. március 19. 11:23

A kétoldalú biztonságpolitikai és gazdasági együttműködés aktuális kérdéseiről, illetve Magyarország és a közép-európai térség energiaellátásáról is tárgyalt kedden Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államok kongresszusának Budapestre látogató, négy szenátorból és két kongresszusi képviselőből álló kétpárti delegációjával.

A terrorizmus nem ismer határokat

Miniszterelnök, 2019. március 18. 12:44

Az Új-Zélandon történt brutális terrortámadás sajnálatos módon ismét bebizonyította, hogy a 21. században a gyűlölet, az erőszak és a terrorizmus nem ismer határokat - írta Orbán Viktor miniszterelnök Jacinda Ardern új-zélandi kormányfőnek küldött részvétnyilvánításában.

Keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában, keresztény kultúránk megvédése nélkül elveszítjük Európát, és Európa nem lesz többé az európaiaké

Miniszterelnök, 2019. március 15. 11:40

Azt kívánjuk Európa népeinek, hogy "hulljon le szemükről a hályog, hogy lássák és értsék; keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában, keresztény kultúránk megvédése nélkül elveszítjük Európát, és Európa nem lesz többé az európaiaké" - mondta Orbán Viktor kormányfő pénteken Budapesten, a Múzeumkertben.

Orbán Viktor Patai Mihály MNB-alelnöki kinevezésére készül javaslatot tenni

Miniszterelnök, 2019. március 13. 11:24

Orbán Viktor miniszterelnök Patai Mihály jegybankalelnöki kinevezésére kíván javaslatot tenni Áder János államfőnek.

Orbán Viktor és Mateusz Morawiecki közös videóban hív ünneplésre

Miniszterelnök, 2019. március 13. 10:10

Közös videoüzenetben hív március 15. megünneplésére és méltatja a magyar-lengyel barátságot Orbán Viktor kormányfő és a pénteki budapesti ünnepség vendége, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök.

Magyarország biztonságos környezetet és biztos jövőt ajánl a fiataljainak

Miniszterelnök, 2019. március 12. 11:35

Magyarország ajánlata a fiataloknak a biztonságos környezet és a biztos jövő - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Budapesten, a Hungexpón, a XII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján.

Stratégiai partnerség, gazdasági és oktatási együttműködés Laosszal

Miniszterelnök, 2019. március 11. 13:56

A stratégiai partnerség szintjére emelték a magyar-laoszi politikai kapcsolatokat - közölte Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, miután megbeszélést folytatott Thonglun Sziszulit laoszi kormányfővel.

Kedden tárgyal Orbán Viktor és Manfred Weber

Miniszterelnök, 2019. március 11. 10:05

Orbán Viktor miniszterelnök kedden fogadja Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakcióvezetőjét, és EP-választási csúcsjelöltjét Budapesten - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Aki falakat akar bontani, annak előbb el kell menni a falig

Miniszterelnök, 2019. március 10. 15:12

Aki falakat akar bontani, annak előbb el kell menni a falig - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Varsóban, a magyar nagykövetségen rendezett ünnepségen.