Miniszterelnöki Kabinetiroda

Orbán Viktor

miniszterelnök

Vezető hírek

Magyarország elkötelezett az ASEM keretein belüli együttműködés fejlesztését illetően

Miniszterelnök, 2018. október 19. 17:33

Magyarország a jövőben is elkötelezett az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) keretein belüli együttműködés fejlesztését illetően, és ennek érdekében három javaslattal állt elő - derült ki Orbán Viktor miniszterelnöknek az ASEM brüsszeli csúcstalálkozóján elmondott beszédéből, amelynek szövegét Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke juttatta el az MTI-nek.

Sikeresen megvédtük Magyarország határvédelemhez fűződő jogát

Miniszterelnök, 2018. október 18. 18:09

Az európai csúcson "sikeresen megvédtük" Magyarország határvédelemhez fűződő jogát, ugyanakkor a vita megmaradt, továbbra is vannak országok, amelyek szerint a bevándorlás jó dolog - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozója után.

Harcban állunk, de jól állunk

Miniszterelnök, 2018. október 17. 17:42

"Harcban állunk, de jól állunk" - fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az Európai Néppárt csúcstalálkozójára érkezve újságíróknak a migráció és a határvédelemmel kapcsolatos kérdésre.

A magyar határt magyar katonák és rendőrök fogják védeni

Miniszterelnök, 2018. október 17. 13:19

A miniszterelnök szerint az Európai Bizottság javaslataival szemben Magyarország határait magyar katonák és rendőrök fogják védeni, és az ország semmilyen betelepítési programot nem fogad el.

A turizmus az egyik legsikeresebb ágazat, mert az ország biztonságos

Miniszterelnök, 2018. október 16. 19:46

Magyarországon a turizmus az egyik legsikeresebb nemzetgazdasági ágazat, mert az ország az egyik legbiztonságosabb Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Turizmus Summit 2018 konferencián , ahol Pro Turismo díjjal ismerték el a turizmusban kiemelkedő szakembereket és bemutatták Magyarország új országmárkáját.

Az utánpótlás első számú nemzeti ügy

Miniszterelnök, 2018. október 13. 19:30

Első számú nemzeti ügynek nevezte az utánpótlást Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Felcsúton, a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpont átadó ünnepségén.

A magyar állam nemzeti alapokon áll

Miniszterelnök, 2018. október 12. 16:53

Új korszak kezdődött Magyarország életében Orbán Viktor szavai szerint; a miniszterelnök a Figyelő hetilap csütörtök esti Top200 gáláján kijelentette, a magyar állam nem semleges, hanem keresztény értékrendet képvisel.

Brüsszel gőzerővel gyártja a betelepítési programokat

Miniszterelnök, 2018. október 12. 8:19

Brüsszelben gőzerővel gyártják a betelepítési programokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Vállalni kell a sikereinket!

Miniszterelnök, 2018. október 11. 11:19

Vállalni kell a sikereinket is, nem csak a kudarcainkat, különben sosem lesz belőlünk nagy nemzet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Pécsett.