nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár

Kovács Zoltán

államtitkár

Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár

Vezető hírek

Mike Pompeo budapesti látogatása "történelmi vizit" volt

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2019. február 12. 8:42

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter budapesti látogatása "történelmi vizit" volt - mondta Washingtonban a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, aki háromnapos hivatalos látogatáson tartózkodik az amerikai fővárosban.

Migrációellenes hozzáállásunkból politikánk minden eleme levezethető

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2019. február 4. 15:40

A magyar kormány migrációellenes hozzáállásából politikájának minden eleme levezethető - mondta Londonban Kovács Zoltán.

A baloldali liberális, bevándorláspárti politika elfoglalta az európai intézményeket

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2019. január 28. 17:05

A baloldali liberális, bevándorláspárti politika elfoglalta az európai intézményeket, és saját céljaira használja őket, már nem csak kampányidőszakban, hanem azt megelőzően is - jelentette ki Kovács Zoltán Brüsszelben.

A migráció kulcskérdés minden európai országban

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2019. január 13. 15:04

A migráció kulcskérdés minden európai országban, az elmúlt három évben egyértelművé vált, hogy a migrációhoz kapcsolódó politikai kérdések az élet minden területét áthatják - mondta Kovács Zoltán a Kossuth rádióban.

A brüsszeli tüntetés a Soros-hálózat műve

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2019. január 9. 8:40

A Radikális Európai Demokraták (RED) "Stop Orbán" címmel tartott keddi tüntetése Brüsszelben nem a magyar Munka törvénykönyvének módosításáról, nem a magyar igazságügyi rendszerről, nem a jogállamiságról és nem is a demokráciáról szól, hanem a Soros-hálózat műve - hangsúlyozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az abouthungary.hu oldalon írt bejegyzésében.

A CEU nem ment el Magyarországról

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2019. január 4. 20:33

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára szerint Manfred Weber, Európai Néppárt (EPP) európai bizottsági elnökjelöltje téved, a CEU nem ment el Magyarországról.

A vadászati világkiállítás a megvalósítás szakaszába lép

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 18. 14:04

Jövő év elején a megvalósítás szakaszába lép a 2021-es budapesti vadászati világkiállítás megrendezése - mondta Kovács Zoltán az "Egy a természettel" Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás és az ehhez kapcsolódó rendezvénysorozat lebonyolításáért felelős kormánybiztos sajtóbeszélgetésen.

A magyar parlamentet a magyar emberek irányítják

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 18. 6:32

A magyar parlamentet a magyar emberek irányítják - közölte Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a CNN amerikai hírtelevíziónak adott hétfő esti interjújában.

Juncker összekeveri az álhírt a véleménnyel

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 15. 12:03

Jean-Claude Juncker minden bizonnyal "isiásza", azaz derék és csípőtáji idegi fájdalma miatt "összekeveri a műfajokat": az álhírt a véleménnyel - így reagált Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Twitter közösségi oldalon az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.