Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Találatok száma: 10

Hírek

A szabadságért és függetlenségért újra és újra meg kell küzdeni

Kormányszóvivő, 2017. október 20. 13:13

A szabadságért és a függetlenségért újra és újra meg kell küzdeni - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő egy, az 1956-os antikommunista küzdelmekről rendezett pénteki budapesti konferencián.

A LIBE-bizottság döntése meghívó a migránsoknak

Kormányszóvivő, 2017. október 20. 9:18

A kormányszóvivő szerint az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) csütörtöki döntése meghívó az illegális bevándorlóknak, hiszen lehetővé teszi, hogy az európai uniós tagállamok erejét felmérve "alapkvótát, majd pedig, ha ezt túllépnék a számok, akkor szétosztási mechanizmust" hozzon létre.

A szemünk láttára testesül meg a Soros-terv

Kormányszóvivő, 2017. október 20. 8:44

A kormányszóvivő szerint a szemünk láttára testesül meg a Soros-terv egyik eleme.

Orbán Viktor a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet október 23-án

Kormányszóvivő, 2017. október 13. 12:34

Orbán Viktor kormányfő a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján - jelentette be a kormányszóvivő pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Európa problémáit belülről kell megoldani

Kormányszóvivő, 2017. október 12. 8:21

Az európai emberek "helyzetbe hozásával", nem pedig kívülről kell megoldani a demográfiai és gazdasági problémákat - hangsúlyozta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel a kormányszóvivő.

A Soros-terv végrehajtása halad előre az Európai Unióban

Kormányszóvivő, 2017. október 11. 14:39

A kormányszóvivő szerint bár tagadják, de a Soros-terv végrehajtása halad előre az Európai Unió intézményeiben.

A hónap végéig mindenki megkapja a kérdőívet

Kormányszóvivő, 2017. október 5. 22:25

A napokban Budapesten kezdik meg a kormány nemzeti konzultációs kérdőíveinek terjesztését, és a hónap végéig az ország minden településen megkapják azokat a címzettek - közölte a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

A Financial Times teljesen megzavarodott

Kormányszóvivő, 2017. október 4. 10:09

Az elmúlt két hétben a Financial Times (FT) négy cikkben is megrágalmazta az Orbán-kormányt, amiért az fellép Soros György bevándorlást támogató tevékenysége ellen, a brit üzleti napilap "teljesen megzavarodott" - írta Kovács Zoltán kormányszóvivő az About Hungary kormányzati honlapon szerdán közzétett blogbejegyzésében.

Magyarország mindig fellép az ország érdekeivel ellentétes döntésekkel szemben

Kormányszóvivő, 2017. október 3. 14:27

Magyarország mindig fellép azon döntések, intézkedések ellen, amelyek ellentétesek az ország érdekeivel - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő a dániai DR televíziós csatorna Deadline című műsorában.

Október második hetében kezdik postázni a kérdőíveket

Kormányszóvivő, 2017. szeptember 28. 21:41

Október második hetében kezdik postázni a Soros-tervvel kapcsolatos nemzeti konzultáció kérdőíveit - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.