Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Találatok száma: 10

Hírek

Az EU eredeti szellemiségével ellenkezik a kvótákról szóló vita

Kormányszóvivő, 2017. június 23. 8:28

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az Európai Unió eredeti szellemisége alapján abban kell megállapodni, amiben egyetértenek a tagállamok.

Itt az idő, hogy egyenrangú partnerként kezeljék a kelet-európai országokat

Kormányszóvivő, 2017. június 22. 22:33

A V4-ek együttműködése jó lehetőséget ad arra, hogy egyenrangú partnerként kezeljék a kelet-európai országokat - emelte ki Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Az USA-ban a Soros-szervezetek soha nem csinálhatnák azt, amit Európában

Kormányszóvivő, 2017. június 20. 13:03

Reagálás az amerikai külügyminisztérium nyilatkozatára.

Könnyebben hozzáférhetővé kell tenni a csok-ot

Kormányszóvivő, 2017. június 15. 22:49

A kormányszóvivő szerint könnyebben hozzáférhetővé kell tenni a családok otthonteremtési kedvezményét (csok), olyan változtatásra van szükség, amely élénkíti a keresletet.

Martin Schulz hagyja ki Magyarországot a német választási kampányból!

Kormányszóvivő, 2017. június 14. 11:57

A kormány a leghatározottabban visszautasítja Martin Schulz nyilatkozatát, mivel a német szociáldemokraták kancellárjelöltje "megpróbálja belekeverni Magyarországot a német belpolitikai kampányba", egyértelműen "politikai haszonszerzésre próbálja felhasználni" Magyarországnak az övétől eltérő felfogását a migráció kérdéséről - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A 2018-as büdzsé fókuszában a családok, a munka és a biztonság áll

Kormányszóvivő, 2017. június 8. 22:09

A jövő évi költségvetés fókuszában a családok, a munka és a biztonság áll - erről Kovács Zoltán kormányszóvivő beszélt az M1 aktuális csatornának.

Az OLAF által jelzett legnagyobb korrupciós ügyek az előző kormányokat érintik

Kormányszóvivő, 2017. június 1. 21:41

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által Magyarországnak jelzett legnagyobb korrupciós ügyek a korábbi, liberális-baloldali kormányokat érintik - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Magyarország ellenzi az illegális migrációra vonatkozó jogi keretek fellazítását

Kormányszóvivő, 2017. május 29. 16:13

Magyarország következetesen ellenez minden olyan kísérletet, amely megpróbálja fellazítani a létező jogi kereteket, különösen az illegális migráció tekintetében, és ellene van minden olyan próbálkozásnak is, amely megpróbálja átértelmezni a létező szabályokat - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az MTI-nek a bécsi magyar nagykövetségen tartott háttérbeszélgetést követően.

Botka László kijelentésével kibújt a szög a zsákból

Kormányszóvivő, 2017. május 25. 21:26

Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában arról beszélt: Botka László kerítésbontásról szóló kijelentésével "kibújt a szög a zsákból".

Nem vagyunk hajlandóak feladni további elemeket a szuverenitásunkból

Kormányszóvivő, 2017. május 18. 22:24

A magyar kormány nem hajlandó feladni további elemeket a nemzeti szuverenitásból - jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán csütörtök este.