Kormányszóvivők

Hollik István és Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Találatok száma: 10

Hírek

A magyar parlamentet a magyar emberek irányítják

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 18. 6:32

A magyar parlamentet a magyar emberek irányítják - közölte Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a CNN amerikai hírtelevíziónak adott hétfő esti interjújában.

Juncker összekeveri az álhírt a véleménnyel

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 15. 12:03

Jean-Claude Juncker minden bizonnyal "isiásza", azaz derék és csípőtáji idegi fájdalma miatt "összekeveri a műfajokat": az álhírt a véleménnyel - így reagált Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Twitter közösségi oldalon az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

Az agresszív politikai aktivisták nem tisztelnek senkit és semmit

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2018. december 15. 11:41

Az agresszív politikai aktivisták nem tisztelnek senkit és semmit - így kommentálta az elmúlt napok budapesti tüntetéseit Hollik István kormányszóvivő.

A bevándorláspárti brüsszeli vezetés fokozni akarja a migrációt

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2018. december 15. 11:40

Az e heti brüsszeli fejlemények megerősítik, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti vezetése nem megállítani, hanem menedzselni, sőt inkább fokozni akarja a migrációt - jelentette ki a kormányszóvivő.

A járulékcsökkentés minden munkavállalót érint

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2018. december 14. 11:59

Minden dolgozót érint a járulékcsökkentési program, amelyről a kormányzat már a munkáltatókkal és a munkavállalókkal is megállapodott - mondta Hollik István kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán pénteken.

A kormánynak elsődleges az Egyesült Királyságban élő magyarok jogainak védelme

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 14. 9:27

A magyar kormány számára elsődleges az Egyesült királyságban élő magyarok szerzett jogainak védelme - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Kovács Zoltán a The Washington Postban

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 13. 11:20

A The Washington Post című amerikai napilap figyelmen kívül hagyott számos fontos kérdést és részletet a Central European University (CEU) Magyarországról való elűzéséről szóló múlt heti cikkében - szögezte le Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a lapban szerdán este megjelent olvasói levelében.

Brüsszelben megkísérlik elnyomni a bevándorlásellenes hangokat

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 12. 14:13

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint Brüsszelben megpróbálják elnyomni a bevándorlásellenes hangokat.

A terror a migrációval beköltözött Európába

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 12. 13:53

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán Brüsszelben együttérzését fejezte ki az előző esti strasbourgi lövöldözés áldozatainak hozzátartozóival, valamint ezzel párhuzamosan kiemelte, a támadás rámutat, hogy a terror a migrációval együtt beköltözött Európába.

Az Isten pénze című musicalt mutatják be az Arénában

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 11. 14:55

Az Isten pénze című musicalt mutatják be december 22-én délután a Papp László Sportarénában több mint tízezer, a nevelőszülői hálózatban és nagycsaládokban felnövő gyermek és családja szórakoztatásáról gondoskodva.