Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Találatok száma: 10

Hírek

A tagállamok egyetértésére kell építeni az EU jövőjét

Kormányszóvivő, 2017. december 7. 16:26

A különösen Európa nyugati részéről érkező "kinyilatkoztatások és tanítások" helyett a tagállamok közötti egyetértésre kell felépíteni az Európai Unió jövőjét - hangsúlyozta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön Berlinben egy nemzetközi tanácskozáson.

Napokon belül ismertethetik a Soros-tervről szóló konzultáció részeredményeit

Kormányszóvivő, 2017. december 5. 22:05

Napokon belül lehetőség lesz arra, hogy ismertethessék a "Soros-tervről" tartott nemzeti konzultáció részeredményeit, hiszen a kérdőívek beérkezésével párhuzamosan azokat fel is dolgozzák - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán kedd este.

Minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció

Kormányszóvivő, 2017. december 5. 15:42

Minden idők legsikeresebb konzultációja zárult le az előző héten, minden korábbi részvételi rekord megdőlt - mondta a kormányszóvivő a postától származó végleges adatokra hivatkozva kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Kíméletlen boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen

Kormányszóvivő, 2017. december 4. 14:22

Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) csütörtökre tervezett, Magyarországgal foglalkozó brüsszeli meghallgatása egy kíméletlen boszorkányüldözésnek és egy, a kommunista időkből ismert koncepciós pernek a keveréke - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő Brüsszelben tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Soros szervezeteinek álláspontja ellentétes az Országgyűlésével

Kormányszóvivő, 2017. november 30. 22:03

A Soros György üzletemberhez köthető szervezetek sokszor teljesen ellentétes érdeket próbálnak képviselni az illegális bevándorlásról, mint a magyar Országgyűlés - jelentette ki a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Magyarország fő gazdasági céljairól is folytatott megbeszéléseket Kovács Zoltán kormányszóvivő Kanadában

Kormányszóvivő, 2017. november 23. 11:28

Kovács Zoltán kormányszóvivő háromnapos látogatást tett Kanadában, ahol Magyarország fő gazdasági céljairól és az Európai Unió előtt álló feladatokról is folytatott megbeszéléseket. Szerda este zárult programjáról Torontóból telefonon tájékoztatta az MTI-t.

A Soros-terv több pontjáról döntött az Európai Parlament

Kormányszóvivő, 2017. november 16. 22:00

A kormányszóvivő szerint a "Soros-terv" több pontjáról döntött az Európai Parlament (EP), a testület többsége azt támogatta, hogy felülről nyitott kvótarendszer jöjjön létre, bevonjanak olyan civil szervezeteket ebbe a munkába, amelyek "Soros Györgyhöz kapcsolódnak" és felgyorsítsák a családegyesítéseket.

A Soros-párti erők kampánya újra erőre kap

Kormányszóvivő, 2017. november 9. 22:24

A kormányszóvivő szerint látható, hogy a Soros-párti erők kampánya újra erőre fog kapni; ott vannak az asztalon Brüsszelben azok a tervek, amelyekről kérdéseket tesznek fel a nemzeti konzultációban, és azok az erők, amelyek ezek megvalósításán szervezkednek, dolgoznak az Európai Parlamentben.

Verhofstadt a kényszerkvótát támogatta az Európai Parlamentben

Kormányszóvivő, 2017. november 9. 14:52

Guy Verhofstadt olyan döntéseket támogatott az Európai Parlamentben, amelyek "kötelező letelepítési kvótákat kényszerítenének a tagországokra, jelentős bírsággal sújtanák a rendelkezésnek eleget nem tévő államokat, és szerepet szánnának a civil szervezeteknek az áttelepítési folyamatban" - emlékeztetett Kovács Zoltán kormányszóvivő az Európai Parlament (EP) liberális frakcióvezetőjének címzett csütörtöki nyílt levelében.

Kovács Zoltán kormányszóvivő New Yorkban tett látogatást

Kormányszóvivő, 2017. november 4. 7:52

Kovács Zoltán kormányszóvivő magyarországi gazdasági és társadalmi kérdésekről folytatott megbeszéléseket a pénteken zárult kétnapos New York-i látogatásán.