Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Találatok száma: 10

Hírek

A csok hatékonyabb a lakáskasszáknál

Kormányszóvivő, 2018. október 18. 8:15

A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Szuverenitás nélkül nem lehet elérni a nemzeti célokat

Kormányszóvivő, 2018. október 16. 16:39

2018-ban is nyilvánvaló, hogy szuverenitás, függetlenség és önállóság nélkül nem tudja elérni céljait egy nemzet, és az október 23-i ünnepségeket is ennek jegyében szervezik - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A kormány angol nyelvű internetes videókkal is reagál a Magyarországgal szembeni támadásokra

Kormányszóvivő, 2018. október 13. 16:14

A kormány angol nyelvű internetes videókkal is reagál a Magyarországot ért támadásokra - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő a Facebook közösségi portálon és a Twitter mikroblogon szombaton megjelent bejegyzésében.

Juncker kijelentése személyes bosszú

Kormányszóvivő, 2018. október 12. 18:23

Válaszra sem érdemes, mivel nem más, mint személyes bosszú, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök nem támogatta őt, amikor az elnöki posztért indult négy éve - így reagált Kovács Zoltán kormányszóvivő arra, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság néppárti elnöke szerint Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban (EPP).

Orbán Viktor a Terror Házánál mond beszédet

Kormányszóvivő, 2018. október 12. 18:16

Október 23-án Orbán Viktor miniszterelnök a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet 15 órától - nyilatkozta Kovács Zoltán kormányszóvivő az MTI-nek.

A magyar politikát egyre többen értik és elismerik

Kormányszóvivő, 2018. október 12. 7:47

A magyar politikát az Egyesült Államokban egyre többen értik és elismerik - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő Washingtonban az MTI-nek nyilatkozva csütörtökön. A kormányszóvivő kitért a demokrata párti törvényhozók Magyarországot bíráló levelére is, amelyet az amerikai választási kampány részének tekint.

Clinton Soros bevándorláspárti politikáját képviseli

Kormányszóvivő, 2018. október 9. 16:08

Hillary Clinton egy bukott politikus, akinek vesztes kampányát Soros György is finanszírozta - írta a Twitteren Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden.

Látványosan nő a rés Nyugaton az elit és a választópolgárok között

Kormányszóvivő, 2018. október 1. 9:32

Látványosan nőtt az utóbbi időben az a rés, amely a nyugati elitek és a választópolgárok között van: miközben a magát a kontinens elitjének tekintő, nyugati liberális, baloldali csoportok, politikusok véleménye rólunk az, ami az elmúlt nyolc évben ismertté vált, addig a tömeges migrációval, romló közbiztonsággal szembesülő közvélemény látja, hogy változtatni kell - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő a Magyar Időknek adott interjúban, amely a hétfői számban jelent meg.

Az a tét, hogy meg lehet-e állítani a szuverenitást csorbítani akaró kezdeményezéseket

Kormányszóvivő, 2018. szeptember 27. 21:50

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az a jövő évi európai parlamenti (EP-) választás tétje, hogy meg lehet-e állítani azokat az elképzeléseket, amelyek a tagállamok szuverenitását csorbítanák és "Brüsszelben kitalált politikát" erőltetnének Európára.

A többség elutasította az új Frontex-javaslatot

Kormányszóvivő, 2018. szeptember 21. 8:25

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az uniós állam- és kormányfők salzburgi informális csúcstalálkozóján "az országok többsége" elutasította az Európai Unió (EU) határ- és partvédelmi ügynöksége (Frontex) szerepének növeléséről szóló új javaslatot, amely "a határőrizet részleges jogát" venné el.