Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Találatok száma: 10

Hírek

A magyarok számára Magyarország az első

Kormányszóvivő, 2018. április 24. 8:57

Kovács Zoltán kormányszóvivő a The Washington Post című lapban A magyarok számára Magyarország az első címmel reagált a lapban április elején megjelent írásra, amely a magyarországi demokrácia helyzetét firtatta.

Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar választás eredményét

Kormányszóvivő, 2018. április 17. 12:16

Az elmúlt napok eseményei kristálytisztán megmutatták, hogy Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar országgyűlési választás eredményét - mondta a kormányszóvivő kedden, Budapesten újságíróknak.

A Sargentini-jelentés a Soros-birodalomé

Kormányszóvivő, 2018. április 13. 13:03

A "Soros-birodalom" jelentésének nevezte a csütörtökön bemutatott úgynevezett Sargentini-jelentést a kormányszóvivő.

Folytatódik a nemzetnek és a családoknak kedvező kormányzás

Kormányszóvivő, 2018. április 11. 8:14

Az Orbán Viktor kormányfő által említett demográfiai fókuszú kormányzás a nemzetnek és a családoknak kedvező intézkedéseket jelent - erről beszélt Kovács Zoltán kormányszóvivő szerda reggel a TV2 Mokka című műsorában.

A demográfia a legfontosabb nemzetstratégiai kérdés

Kormányszóvivő, 2018. április 11. 7:59

A kormányszóvivő szerint a legfontosabb nemzetstratégiai kérdést helyezte fókuszba a miniszterelnök, amikor keddi sajtótájékoztatóján elmondta, a következő kormányzás szándékai szerint demográfiai súlypontú lesz.

Magyarország igyekszik reális módon megközelíteni az európai problémákat

Kormányszóvivő, 2018. április 9. 13:50

Magyarország, ahogy az utóbbi nyolc évben is tette, igyekszik realisztikus módon megközelíteni a nagy horderejű európai kérdéseket, beleértve az Európa jövőjéről folyó vitát, amelyben a magyar kormánynak "nagyon karakteres mondandója van", különösen a migrációról - mondta hétfőn a BBC rádiónak Kovács Zoltán.

Újabb "Soros-jelentéssel" akarják zsarolni Magyarországot, hogy telepítse be a migránsokat

Kormányszóvivő, 2018. április 5. 13:44

A kormányszóvivő szerint a "Soros-szervezetek" újabb támadásra készülnek: egy újabb "Soros-jelentéssel" akarják zsarolni Magyarországot, hogy telepítse be a migránsokat.

Összehangolt megtörési kísérlet indult Magyarország ellen

Kormányszóvivő, 2018. április 1. 11:22

A két és fél éve történt röszkei zavargással összehangolt megtörési kísérlet indult azért, hogy Magyarország bevándorlóország legyen - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A választás tétje, hogy nemzeti vagy bevándorláspárti kormány lesz-e

Kormányszóvivő, 2018. március 29. 10:16

A kormányszóvivő szerint az április 8-ai országgyűlési választás tétje, hogy a bevándorlást elutasító, nemzeti alapú, vagy a külföldi nyomásnak engedő, internacionalista kormánya lesz-e az országnak.

A választás tétje, hogy migrációpárti kormánya lesz-e az országnak

Kormányszóvivő, 2018. március 28. 8:14

A választás tétjének nevezte Kovács Zoltán kormányszóvivő a Magyar Hírlapnak nyilatkozva, hogy migrációpárti, kerítésbontó kormánya lesz-e az országnak, vagy a jelenlegi kabinet folytathatja-e a munkát az ország érdekének érvényesítése érdekében.