Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Találatok száma: 10

Hírek

Nem asszisztálunk olyan szöveg elfogadásához, amely ellentétes az ország érdekeivel

Kormányszóvivő, 2018. február 15. 22:11

A kormány nem asszisztál olyan szöveg elfogadásához, amely ellentétes Magyarország érdekeivel, viszont küzd, ameddig lehet, hogy ezek a szempontok érvényesüljenek - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön az M1 aktuális csatornán az ENSZ migrációs csomagjával kapcsolatban.

Az uniós szabályokat minden tagállamnak be kell tartania

Kormányszóvivő, 2018. február 12. 20:40

Magyarország mindig is amellett volt, hogy az Európai Unió szabályait minden tagállamnak egyformán be kell tartania, s nem lehet helye kettős mércének - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő, miután újságírókkal, parlamenti képviselőkkel és a magyar közösség tagjaival találkozott hétfőn Hollandiában.

Magyarország mindent megtesz, hogy bezárja az illegális migráció kiskapuit

Kormányszóvivő, 2018. február 5. 19:41

Magyarország, ahogy az elmúlt években, a jövőben is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minden kiskaput bezárjon az illegális migráció, illetve az azt szervező csoportok, szervezetek előtt - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfőn Brüsszelben.

Ha nem lenne a kerítés, ezrével jönnének az illegális migránsok

Kormányszóvivő, 2018. február 1. 22:16

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint ha nem lenne a kerítés, Magyarország ugyanazt tapasztalná meg, mint 2015-ben: ezrével jönnének az illegális migránsok.

Mindent elkövetünk a kiskapuk eltűnéséért

Kormányszóvivő, 2018. január 18. 9:26

A kormány mindent elkövet, hogy fizikai és jogi értelemben egyaránt eltűnjenek az illegális bevándorlók által kihasznált kiskapuk, ezt a célt is szolgálja a "Stop Soros" törvénycsomag - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.

Egy újabb Soros-szervezet intézett nyílt támadást Magyarország ellen

Kormányszóvivő, 2018. január 16. 14:30

A kormányszóvivő szerint politikailag motivált és elfogult a Soros Györgyhöz köthető Freedom House amerikai központú emberi jogi szervezet legfrissebb jelentése.

A magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet

Kormányszóvivő, 2018. január 11. 9:45

A magyarok egyhangúlag elutasítják a Soros-tervet, derült ki a beérkezett konzultációs kérdőívekből - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtökön.

Fontos az emberek véleményének ismerete

Kormányszóvivő, 2018. január 10. 22:45

A kormányzati nemzeti konzultáció fontos eszköz abban, hogy mérjék, megismerjék az emberek véleményét egyes kérdésekben - hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Egyhangúlag elutasítják a magyarok a Soros-tervet

Kormányszóvivő, 2018. január 10. 12:56

Teljesen feldolgozták a nemzeti konzultáció adatait; az eredmények arról tanúskodnak, hogy a magyarok gyakorlatilag egyhangúlag elutasítják a "Soros-tervet", a kötelező betelepítést, és minden olyan politikai akciót elleneznek, amely ennek megvalósítására irányul - jelentette ki a kormányszóvivő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, a bedobozolt kérdőívek előtt.

Leáldozott a liberális világnak

Kormányszóvivő, 2017. december 25. 17:03

A kormányszóvivő szerint leáldozott a liberális világnak, "értelmetlen, sehova nem vezető politikai korrektséggel" nem lehet politikát csinálni és a valóságról beszélni.