Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Vezető hírek

Kovács Zoltán kormányszóvivő Washingtonba látogatott

Kormányszóvivő, 2017. április 28. 6:06

Kovács Zoltán kormányszóvivő négynapos washingtoni útján kongresszusi képviselőkkel és újságírókkal is találkozott, valamint agytrösztöknél, háttérintézményekben és az amerikai kongresszus információbázisát működtető kutatószolgálatnál tett látogatást.

Az NGO-kkal van gond, nem a civilekkel

Kormányszóvivő, 2017. április 25. 8:12

Nem a Magyarországon működő mintegy hatvanezer civil szervezettel van a gond, hanem az úgynevezett NGO-kkal, amelyek azt próbálják bizonyítani, hogy valódi civilek - fogalmazott a Magyar Hírlapnak adott interjúban Kovács Zoltán kormányszóvivő, aki a a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslat mellett a határvédelemről és a kvótarendszer elleni magyar beadványról is beszélt.

Visszautasította a kormányszóvivő a The New York Times állítását a tranzitzónákról

Kormányszóvivő, 2017. április 21. 12:11

Kovács Zoltán kormányszóvivő felháborítónak tartja, hogy a The New York Times című amerikai újság a Holokauszt áldozataihoz hasonlítja a tranzitzónákban lévő menekülteket.

A baloldal tagadni próbálja a kvótatervet

Kormányszóvivő, 2017. április 20. 21:59

A kormányszóvivő szerint a baloldali és a baloldalhoz kapcsolódó szervezetek tagadni próbálják az Európai Unió illegális bevándorlással kapcsolatos kvótatervezetét.

Brüsszel a bevándorlás miatt támadja Magyarországot

Kormányszóvivő, 2017. április 12. 15:52

Brüsszel a bevándorlás miatt támadja Magyarországot, az Európai Bizottság megpróbálja nyomás alá helyezni az országot, "kikényszeríteni" a kötelező kvóta elfogadását és a határzár felszámolását – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Nincsenek teljesíthetetlen feltételek az új szabályozásban

Kormányszóvivő, 2017. április 7. 8:32

Nincsenek betarthatatlan, vagy teljesíthetetlen feltételek a felsőoktatási törvény módosításával kialakított új szabályozásban - emelte ki Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Nem teljesíthetetlenek a feltételek

Kormányszóvivő, 2017. április 6. 21:28

A kormányszóvivő szerint nem teljesíthetetlenek a felsőoktatási törvény módosításával bevezetett szabályok, de a Közép-európai Egyetem nem is akar azoknak megfelelni.

Soros hazugságai a német kormányt is megtévesztik

Kormányszóvivő, 2017. április 5. 16:48

A magyar kormány sajnálattal látja, hogy Soros György hazugságai a német kormányt is meg tudják téveszteni - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán az MTI-vel, arra reagálva, hogy Ulrike Demmer német helyettes kormányszóvivő aggodalmát fogalmazta meg a magyar felsőoktatási törvény gyorsított eljárásban elfogadott módosítása miatt.

Reagálás a Freedom House jelentésére

Kormányszóvivő, 2017. április 4. 13:43

A Freedom House egy Soros György által finanszírozott szervezet. A magyar kormányt nem lepte meg, hogy a Soros által támogatott intézmény Magyarországot támadja.