Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Vezető hírek

Az unió elveivel ellentétes a költségvetési javaslat

Kormányszóvivő, 2018. június 14. 21:16

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az Európai Unió saját elveit szegi meg az általa benyújtott költségvetési javaslatával.

Az antiszemita kártya kijátszása ellen tiltakozik a kormányszóvivő

Kormányszóvivő, 2018. június 6. 21:45

Az antiszemita kártya kijátszása ellen tiltakozott Kovács Zoltán kormányszóvivő a Globe and Mail című lapban szerdán megjelent rövid írásában, miután a kanadai újság egy június 1-jei cikkében azt írta: a nem keresztény kisebbségek a jelek szerint veszélyben vannak Magyarországon.

Egyoldalú képet festett Magyarországról a Bloomberg egy cikke

Kormányszóvivő, 2018. június 6. 18:37

Egyoldalú képet festett Magyarországról Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a Bloomberg amerikai hírügynökségben június 1-jén megjelent cikk, amelyben Orbán Viktor miniszterelnököt az Európán az utóbbi években végigsöprő és a kontinens megosztásával fenyegető populista hullám kulcsfigurájának nevezték.

Csak a magyarok dönthessenek arról, kivel élnek együtt

Kormányszóvivő, 2018. június 6. 9:41

A "Stop Soros" törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó alkotmánymódosítás garantálhatja, hogy semmilyen formában ne lehessen megkerülni a magyar Országgyűlés döntési kompetenciáját a migráció kérdésében - mondta a kormányszóvivő szerdán a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

A büntetőjogi szankcionálásnál nincs erősebb fellépés a migráció szervezésével szemben

Kormányszóvivő, 2018. június 6. 8:22

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint nincs erősebb fellépés a büntetőjogi szankcionálásnál az illegális migráció szervezésével szemben.

Nem árt a demokráciának a civil szervezetek szabályozásának szigorítása

Kormányszóvivő, 2018. május 18. 14:05

A vádakkal ellentétben nem árt a demokráciának a külföldről finanszírozott civil szervezetekre vonatkozó magyarországi szabályozás szigorítása - hangsúlyozta Kovács Zoltán kormányszóvivő a Politico honlapján megjelent pénteki olvasói levelében.

A magyarok számára Magyarország az első

Kormányszóvivő, 2018. április 24. 8:57

Kovács Zoltán kormányszóvivő a The Washington Post című lapban A magyarok számára Magyarország az első címmel reagált a lapban április elején megjelent írásra, amely a magyarországi demokrácia helyzetét firtatta.

Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar választás eredményét

Kormányszóvivő, 2018. április 17. 12:16

Az elmúlt napok eseményei kristálytisztán megmutatták, hogy Soros György nem hajlandó elfogadni a magyar országgyűlési választás eredményét - mondta a kormányszóvivő kedden, Budapesten újságíróknak.

A Sargentini-jelentés a Soros-birodalomé

Kormányszóvivő, 2018. április 13. 13:03

A "Soros-birodalom" jelentésének nevezte a csütörtökön bemutatott úgynevezett Sargentini-jelentést a kormányszóvivő.