Kormányszóvivők

Hollik István és Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Vezető hírek

Az Isten pénze című musicalt mutatják be az Arénában

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 11. 14:55

Az Isten pénze című musicalt mutatják be december 22-én délután a Papp László Sportarénában több mint tízezer, a nevelőszülői hálózatban és nagycsaládokban felnövő gyermek és családja szórakoztatásáról gondoskodva.

A Fidesz-KDNP kormány mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt

Kormányszóvivők, 2018. december 7. 16:42

A Fidesz-KDNP kormánya mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt, ezért támogatja, hogy a dolgozók a magasabb kereset érdekében mindig önként vállalt munkavégzésre kapjanak lehetőséget, de ehhez mindig szükség van a dolgozók beleegyezésére - mondta Hollik István kormányszóvivő pénteken.

A kormányt igazolják az elmúlt nyolc év eredményei

Kormányszóvivők, Nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, 2018. december 6. 14:47

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára szerint a 2010 óta eltelt nyolc év gazdasági és társadalmi eredményei a kormányt igazolják, és ez biztos alapot ad a további politikai küzdelmekhez is.

A Soros-egyetem ügye egy politikai blöff

Kormányszóvivők, Kormányszóvivő, 2018. december 3. 14:27

A Soros-egyetem úgy megy, hogy marad, hiszen képzéseinek nagy részét továbbra is Budapesten tartja. Az egész ügy egy politikai blöff, amellyel a kormány nem kíván foglalkozni – mondta a kormany.hu-nak Hollik István kormányszóvivő.

Az EP bevándorláspárti többsége ismét bizonyította, neki csak a migránsok fontosak

Kormányszóvivők, 2018. november 29. 16:27

Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége ismét bizonyította, hogy neki csak a migránsok fontosak, mindenkit megtámadnak, akik megvédik a határokat - írta Facebook-oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára, arra reagálva, hogy az EP felszólította Magyarországot, adja ki Macedóniának volt kormányfőjét, Nikola Gruevszkit.

Megfelelő választ adunk a Magyarországot érő politikai támadásokra

Kormányszóvivők, 2018. november 28. 16:10

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A V4 saját hangján beszél, ami erősítheti Európát

Kormányszóvivők, 2018. november 26. 14:59

A visegrádi csoport (V4) országai saját hangjukon beszélnek, többek között a migráció témájában, ez a hang nem megosztja, hanem megerősítheti Európát - hangsúlyozta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára hétfőn Varsóban.

A kormányszóvivő visszautasította a Handelsblatt állítását, hogy a kormány Soros elleni támadásai antiszemita jellegűek lennének

Kormányszóvivők, 2018. november 24. 14:23

Kovács Zoltán kormányszóvivő visszautasította szombaton a Handelsblatt német lapnak azt az állítását, hogy a magyar kormány Soros György elleni támadásai antiszemita jellegűek lennének, a szóvivőnek a lap által le nem közölt levele szerint Sorossal és hálózatával az a baj, hogy bevándorláspárti tevékenységük figyelmen kívül hagyja az emberek akaratát és demokratikusan megválasztott kormányok ellen irányul.

Az EU politikai okokból utasítja el az olasz kormány költségvetését

Kormányszóvivők, 2018. november 22. 12:47

Az Európai Unió politikai ítéletet mondott a római kormány költségvetése felett - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő a Libero olasz napilapban megjelent csütörtöki interjúban.