Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Vezető hírek

Orbán Viktor a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet október 23-án

Kormányszóvivő, 2017. október 13. 12:34

Orbán Viktor kormányfő a Terror Háza Múzeumnál mond beszédet október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulóján - jelentette be a kormányszóvivő pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

A Soros-terv végrehajtása halad előre az Európai Unióban

Kormányszóvivő, 2017. október 11. 14:39

A kormányszóvivő szerint bár tagadják, de a Soros-terv végrehajtása halad előre az Európai Unió intézményeiben.

A hónap végéig mindenki megkapja a kérdőívet

Kormányszóvivő, 2017. október 5. 22:25

A napokban Budapesten kezdik meg a kormány nemzeti konzultációs kérdőíveinek terjesztését, és a hónap végéig az ország minden településen megkapják azokat a címzettek - közölte a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

A Financial Times teljesen megzavarodott

Kormányszóvivő, 2017. október 4. 10:09

Az elmúlt két hétben a Financial Times (FT) négy cikkben is megrágalmazta az Orbán-kormányt, amiért az fellép Soros György bevándorlást támogató tevékenysége ellen, a brit üzleti napilap "teljesen megzavarodott" - írta Kovács Zoltán kormányszóvivő az About Hungary kormányzati honlapon szerdán közzétett blogbejegyzésében.

Magyarország mindig fellép az ország érdekeivel ellentétes döntésekkel szemben

Kormányszóvivő, 2017. október 3. 14:27

Magyarország mindig fellép azon döntések, intézkedések ellen, amelyek ellentétesek az ország érdekeivel - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő a dániai DR televíziós csatorna Deadline című műsorában.

Október második hetében kezdik postázni a kérdőíveket

Kormányszóvivő, 2017. szeptember 28. 21:41

Október második hetében kezdik postázni a Soros-tervvel kapcsolatos nemzeti konzultáció kérdőíveit - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

A Financial Times Magyarországot bíráló cikkeiben nyilvánvaló tényekről feledkezik meg

Kormányszóvivő, 2017. szeptember 28. 12:13

A Financial Times Magyarországot lejáratni próbáló cikkeinek sorozatában úgy fogalmaz meg kritikus véleményt, hogy nyilvánvaló tényekről feledkezik meg - írta Kovács Zoltán kormányszóvivő a brit üzleti napilapban megjelent olvasói levelében.

A legtöbb magyar ember számára egy élet munkája a kilátásba helyezett bírság

Kormányszóvivő, 2017. szeptember 27. 8:59

A legtöbb magyar ember számára egy élet munkáját jelenti az az összeg, amelyet egy 2016-os európai bizottsági javaslattervezet szabna ki a tagállamokra az át nem vett illegális bevándorlók után - mondta a kormányszóvivő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában szerdán.

Az Európai Bizottság büntetheti a Soros-tervet elutasító országokat

Kormányszóvivő, 2017. szeptember 26. 15:16

Az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végrehajtásában - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.