Kormányszóvivő

Kovács Zoltán

kormányszóvivő

Vezető hírek

A kormányszóvivő kemény harcra számít az ENSZ migrációs dokumentumáról

Kormányszóvivő, 2018. február 22. 8:31

Nagyon kemény harcra számít a kormányszóvivő az ENSZ migrációs csomagjáról. Kovács Zoltán ugyanakkor arra emlékeztetett a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel, hogy Magyarországnak természetes szövetségesei vannak Közép-Európában.

Igazi iparág az embercsempészet

Kormányszóvivő, 2018. február 21. 22:02

Az embercsempészet igazi iparág, amelyben sok a pénz - hangsúlyozta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

A családtámogatási rendszer az egyik legfontosabb eredmény

Kormányszóvivő, 2018. február 19. 8:56

A munkahelyteremtés mellett a családtámogatási rendszer kialakítása a kormány legfontosabb eredménye - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Nem asszisztálunk olyan szöveg elfogadásához, amely ellentétes az ország érdekeivel

Kormányszóvivő, 2018. február 15. 22:11

A kormány nem asszisztál olyan szöveg elfogadásához, amely ellentétes Magyarország érdekeivel, viszont küzd, ameddig lehet, hogy ezek a szempontok érvényesüljenek - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtökön az M1 aktuális csatornán az ENSZ migrációs csomagjával kapcsolatban.

Az uniós szabályokat minden tagállamnak be kell tartania

Kormányszóvivő, 2018. február 12. 20:40

Magyarország mindig is amellett volt, hogy az Európai Unió szabályait minden tagállamnak egyformán be kell tartania, s nem lehet helye kettős mércének - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő, miután újságírókkal, parlamenti képviselőkkel és a magyar közösség tagjaival találkozott hétfőn Hollandiában.

Magyarország mindent megtesz, hogy bezárja az illegális migráció kiskapuit

Kormányszóvivő, 2018. február 5. 19:41

Magyarország, ahogy az elmúlt években, a jövőben is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minden kiskaput bezárjon az illegális migráció, illetve az azt szervező csoportok, szervezetek előtt - jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfőn Brüsszelben.

Ha nem lenne a kerítés, ezrével jönnének az illegális migránsok

Kormányszóvivő, 2018. február 1. 22:16

Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint ha nem lenne a kerítés, Magyarország ugyanazt tapasztalná meg, mint 2015-ben: ezrével jönnének az illegális migránsok.

Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjáról folytatandó tárgyalássorozatból, ha nem lesz pozitív elmozdulás

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. január 31. 16:16

Ha az ENSZ migrációs csomagjának első tervezetében nem lesz elmozdulás pozitív irányba, Magyarország álláspontja felé, elindítják Magyarország kilépési folyamatát a tárgyalássorozatból - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Mindent elkövetünk a kiskapuk eltűnéséért

Kormányszóvivő, 2018. január 18. 9:26

A kormány mindent elkövet, hogy fizikai és jogi értelemben egyaránt eltűnjenek az illegális bevándorlók által kihasznált kiskapuk, ezt a célt is szolgálja a "Stop Soros" törvénycsomag - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.