Videó lejátszó
Videó lejátszó

Brüsszelből és délről is veszély fenyeget

Brüsszelből a "kényszerbetelepítési kvóták" veszélye, délről pedig az idén várhatóan nagyságrendekkel növekvő migrációs nyomás fenyeget - mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

25 milliárdos gazdaságfejlesztési alapot hozhat létre Kecskemét

Huszonötmilliárd forintot bocsát Kecskemét rendelkezésére a kormány, hogy a város létrehozhasson egy gazdaságfejlesztési alapot - közölte Orbán Viktor Kecskeméten.

Történelmi szövetség a lengyel-magyar

Történelmi szövetségként jellemezte a lengyel-magyar kétoldalú kapcsolatokat Orbán Viktor, miután hétfőn tárgyalt Beata Szydlo lengyel kormányfővel.

Az a cél, hogy minden család a lehető legolcsóbban saját lakáshoz jusson

Várhatóan már a jövő héten megjelenik az otthonteremtési program használt lakásokra vonatkozó rendelete - jelentette ki Tuzson Bence.

Vezető hírek

Még több migráns érkezhet tavasszal

Kormányzat, 2016. február 13. 21:34

Semmi nem utal arra, hogy idén mérséklődne az illegális bevándorlók száma, sőt tavasszal valószínűleg még többen érkezhetnek Európába - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton, az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Okafogyottá vált a pedagógustüntetés

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2016. február 13. 12:05

Okafogyottá vált a szombati, pedagógusok sztrájkbizottsága által szervezett fővárosi tüntetés, nincs olyan, a szakszervezetek által felvetett kérdés, amelyről a köznevelési kerekasztalon, illetve külön egyeztetésen ne tárgyaltak volna - jelentette ki az oktatási államtitkár.

Egyeztettek a szaktárca és a pedagógusok sztrájkbizottsága képviselői

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Parlamenti Államtitkárság, 2016. február 12. 19:08

A kormány nyitott az egyeztetésre, és ismét meghívja a feleket a köznevelési kerekasztalra - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára a szaktárca és a pedagógusok sztrájkbizottsága tárgyalását követő sajtótájékoztatón.

A családokat ünnepelték az Országházban

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2016. február 13. 13:01

A családokat jöttünk ünnepelni az Országházba, ahol nap mint nap azért dolgoznak, hogy a családok erősebbek legyenek - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének rendezvényén.

Idén megjelenik valamennyi vidékfejlesztési pályázat

Miniszterelnökség, Agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, 2016. február 13. 12:20

Az idei évben megjelenik valamennyi vidékfejlesztési pályázat, a rendelkezésre álló összesen 1300 milliárd forintnyi forrásból 610 milliárdra már jelentkezhetnek az érintettek - jelentette ki a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára szombaton Hódmezővásárhelyen.

Lendületben a magyar gazdaság

Nemzetgazdasági Minisztérium, Pénzügyekért Felelős Államtitkárság , 2016. február 12. 10:14

A várakozásoknál gyorsabban nőtt a magyar gazdaság 2015. negyedik negyedévében. 2015 egészében 2,9 százalékkal bővült a bruttó hazai össztermék. A három éve töretlenül erősödő gazdaság is alátámasztja, hogy a magyar reformok működnek.

Fenntartható pályán az ipar fejlődése

Nemzetgazdasági Minisztérium, Gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért Felelős Államtitkárság, 2016. február 12. 12:38

Az előző év decemberében az ipari termelés 9,4 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, amellyel együtt 2015-ben a termelés 7,5 százalékkal volt magasabb, mint 2014-ben.