Videó lejátszó
Videó lejátszó

Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett

Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson.

Most kell cselekedni!

Azonnali cselekvésre szólított fel a migráció, a határvédelem és az európai egység ügyében Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján.

Keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában

Keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában, keresztény kultúránk megvédése nélkül elveszítjük Európát, és Európa nem lesz többé az európaiaké.

Magyarország biztonságos környezetet és biztos jövőt ajánl a fiataljainak

Orbán Viktor nyitotta meg a XII. Szakma Sztár Fesztivált.

Vezető hírek

Az ENSZ nem megállítani, hanem menedzselni akarja a migrációt

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2019. március 26. 8:08

Az ENSZ globális migrációs csomagja nem megállítani, hanem menedzselni akarja a migrációt, amit úgy állítanak be, mintha nem lenne semmiféle biztonsági kockázata.

Megjelentek a Magyar Falu Program újabb pályázati kiírásai

Kormányzat, 2019. március 26. 12:22

Orvosi rendelőre, orvosi szolgálati lakásra és orvostechnikai eszközökre fordítható, 11 milliárd forint keretösszegű pályázati kiírással folytatódik a Magyar Falu Program. A kormány célja, hogy a hátrányos helyzetű kistelepüléseken élők is olyan ellátáshoz juthassanak, mint a nagyobb településeken élők.

Orbán Viktor Yoram Hazony világhírű konzervatív írót fogadta

Miniszterelnök, 2019. március 25. 16:28

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Yoram Hazony izraeli filozófust, a jeruzsálemi Herzl Intézet elnökét, akinek A nacionalizmus erénye című könyve elnyerte a 2019-es év Konzervatív Könyve díját.

Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

Miniszterelnök, 2019. március 23. 21:02

Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan.

Már százezren töltötték ki a gazda petíciót

Kormányzat, 2019. március 24. 9:40

Négy hét alatt százezren írták alá azt a petíciót, amelyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) indított útjára, annak érdekében, hogy az Európai Bizottság azon törekvését - miszerint a Közös Agrárpolitika (KAP) forrásainak egy részét a migráció támogatására kívánják átirányítani - megakadályozza.

Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

Miniszterelnökség, 2019. március 22. 18:16

Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.