Videó lejátszó
Videó lejátszó

Többen és hosszabb időn át nyaralhatnak idén az Erzsébet-táborokban

Tartalmas és olcsó kikapcsolódást kínálnak egész nyáron az Erzsébet-táborok, amelyekben a tavalyihoz képest idén több gyermek és hosszabb ideig nyaralhat - mondta Novák Katalin Zánkán.

A migránsvitában nem lehetséges a kompromisszum

A migránsvitában nem lehetséges a kompromisszum, de nincs is rá semmi szükség - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesti Európa-beszéd címmel szombaton a fővárosban rendezett konferencián.

A szegényebb államoktól vonna el pénzt az uniós költségvetés

Elfogadhatatlannak nevezte az Európai Unió következő, 2021 és 2027 közötti költségvetésének tervezetét a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A kormány benyújtotta a biztonságos növekedés költségvetését

A 2019-es büdzsé négy fő célterülete az ország biztonságának megőrzése, a gazdasági növekedés fenntartása, a családok támogatása és a teljes foglalkoztatottság elérése – jelentette ki Varga Mihály.

Vezető hírek

Nyári gyermekétkeztetésre 6,7 milliárdot fordítanak

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság, 2018. június 18. 12:52

Hétfőn indul a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek ingyenes szünidei étkeztetése - mondta Fülöp Attila tatabányai sajtótájékoztatóján.

A migránsok ne legyenek fontosabbak, mint az itteni kisebbségek!

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. június 18. 16:44

Magyarország elengedhetetlennek tartja és ezért felszólítja az Európa Tanácsot, hogy vegye komolyan az európai kisebbségek védelmének ügyét - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Strasbourgban.

Átadták az Infineon új központi épületét Cegléden

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. június 18. 13:56

Átadták az Infineon Technologies vállalatcsoport ceglédi új központi épületét, a fejlesztést a kormány 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással segítette.

Budapesten nyit irodát a Nemzetközi Beruházási Bank

Pénzügyminisztérium, 2018. június 18. 14:38

A Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) Budapesten nyit regionális irodát - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter, gazdaságpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes hétfőn Budapesten, miután egyetértési nyilatkozatot írt alá Nyikolaj Koszov bankelnökkel.

Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. június 18. 12:13

Szent László az egyik legnagyobb magyar államférfi volt - jelentette ki az emberi erőforrások minisztere hétfőn Nagyváradon, a Szent László Napok nyitórendezvényén.

Orbán Viktor a szlovéniai választások győztesével tárgyalt

Miniszterelnök, 2018. június 16. 19:34

Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután az Országházban fogadta Janez Jansát, a Szlovén Demokrata Párt (SDS) elnökét, akinek személyesen is gratulált választási győzelméhez - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Donald Trump és Orbán Viktor telefonon tárgyalt

Miniszterelnök, 2018. június 16. 15:44

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke felhívta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt annak kapcsán, hogy az új amerikai nagykövet a jövő héten foglalja el budapesti állomáshelyét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.