Videó lejátszó
Videó lejátszó

Minden eszköz rendelkezésre áll az ország megvédéséhez

Minden eszköz, amely az ország megvédéséhez szükséges migrációügyben, a kormány és a parlament rendelkezésére áll - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Európának képesnek kell lennie megvédeni saját határait

A visegrádi négyek és Ausztria egyetértenek abban, hogy Európának képesnek kell lennie megvédeni a saját határait - jelentette ki Orbán Viktor a budapesti csúcstalálkozó után.

Az ország szuverenitását és biztonságát garantálja a Stop Soros

Az Országgyűlés által elfogadott hetedik alaptörvény-módosítás és a Stop Soros törvénycsomag kizárja, hogy Magyarország bevándorlóország legyen - mondta Gulyás Gergely a Kormányinfón.

Hazánk szuverenitásának megőrzése a cél

Elfogadta az Országgyűlés az Alaptörvény hetedik módosítását, illetve a kormány "Stop Soros" törvénycsomagját, amely alapján büntető törvénykönyvi tényállás lesz az illegális bevándorlás elősegítése.

Vezető hírek

Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

Miniszterelnök, 2018. június 22. 16:04

A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta a kormany.hu-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor fogadta az Apollo Tyres Hungary cégvezetőit

Miniszterelnök, 2018. június 22. 10:16

A magyar gazdaság helyzetéről és az Apollo Tyres magyarországi tevékenységének eredményeiről volt szó Orbán Viktor miniszterelnök valamint a cég vezetői, Onkar Kanwar és Neeraj Kanwar péntek délelőtt megbeszélésén az Országházban – áll Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár tájékoztatásában.

A biztonságos növekedés és a családok költségvetése a 2019-es

Emberi Erőforrások Minisztériuma, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság, 2018. június 22. 13:16

A biztonságos növekedés és a családok költségvetése lesz a jövő évi, minden eddiginél több pénz, 2000 milliárd forintnál is több jut a családok támogatására - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Közép-Európa a kontinens legsikeresebb régiója

Miniszterelnök, 2018. június 21. 17:34

Közép-Európa jelenleg a kontinens legsikeresebb régiója, amely fantasztikus jövő előtt áll - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, amikor átadta a visegrádi együttműködés (V4) elnökségét Szlovákiának, amely július 1-jétől egy évig vezeti a csoportot.

Orbán Viktor fogadta az olaszországi Tolentino város küldöttségét

Miniszterelnök, 2018. június 22. 9:36

Orbán Viktor miniszterelnök hivatalában fogadta Giuseppe Pezzanesit, az olaszországi Tolentino város polgármesterét és Andrea Carradorit, a Szent Szív Testvérület Perjelét; a magyar kormány ennek az olasz kisvárosnak a templomát építtette újjá a két évvel ezelőtti földrengés után – közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

Tovább folytatódik az adócsökkentés

Miniszterelnökség, 2018. június 21. 12:14

A héten beterjesztett adójogi változások egyértelműen mutatják, hogy tovább folytatódik az adócsökkentés Magyarországon - jelentette ki Gulyás Gergely a Kormányinfón.

Korszerű készülékek segítik az egészségmegőrzést Óbudán

Pénzügyminisztérium, 2018. június 21. 13:21

Az elmúlt évek munkájának köszönhetően Magyarország gazdasága stabil alapot ad ahhoz, hogy megfelelő módon gondoskodhassunk hazánk biztonságáról, támogathassuk a családok megerősödését, az oktatás és az egészségügy fejlesztését – hangsúlyozta Varga Mihály pénzügyminiszter, a főváros II. és III. kerületének országgyűlési képviselője az óbudai Szent Margit Kórház mammográfiai centrumában.

A Stop Soros és az alkotmánymódosítás a magyar emberek akaratát érvényesíti

Miniszterelnöki Kabinetiroda, 2018. június 20. 16:04

A kormány javaslatára az Országgyűlés ma elfogadta a Magyarország védelmét szolgáló akciótervet.