Videó lejátszó
Videó lejátszó

A kormány a munkások oldalán áll

A munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló törvény a munkások érdekét szolgálja - jelentette ki Orbán Viktor.

Vérfrissítés kell az Európai Parlamentben

A demokráciában az életerő ma Kelet-Közép-Európában erőteljesebb, mint Nyugat-Európában - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A magyar-horvát kapcsolatokat vissza kell terelni a helyes vágányra

Orbán Viktor zágrábi hivatalos látogatása során megbeszélést folytatott Andrej Plenkovic horvát kormányfővel.

Új dimenzióba léptek a magyar-cseh kétoldalú kapcsolatok

Orbán Viktor prágai sajtótájékoztatóján az ENSZ globális migrációs csomagjával kapcsolatban kifejtette, hogy a dokumentum elhibázott, és az illegális migrációt serkenti.

Vezető hírek

Antall József nem adta fel célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához

Miniszterelnök, 2018. december 11. 10:50

Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.

8,5 milliárd forintot fordítanak nővérszállók építésére és felújítására

Emberi Erőforrások Minisztériuma, 2018. december 11. 12:48

Az ország 13 megyéjében újulnak meg vagy épülnek új nővérszállók a közeljövőben, a beruházások 8,5 milliárd forint uniós forrásból valósulnak meg - jelentette be az emberi erőforrások minisztere.

Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. december 11. 13:38

Franciaország és Németország továbbra is számíthat Magyarországra a kézi- és könnyűfegyverek elterjedése elleni ENSZ-program sikerre vitelében - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a programmal kapcsolatos francia-német koordinációs kezdeményezésről Párizsban megrendezett konferencián felszólalva.

Orbán Viktor boszniai horvát vezetővel tárgyalt

Miniszterelnök, 2018. december 10. 15:35

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke hétfő délután az Országházban fogadta Dragan Covicsot, a Bosznia-Hercegovinai Horvát Demokratikus Unió (HDZ BiH) elnökét, a boszniai államelnökség korábbi elnökét.

Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, az illegális bevándorlás legalizálása

Külgazdasági és Külügyminisztérium, 2018. december 10. 17:25

A szálak összeérnek, ma már világosan látszik, hogy Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, ami ugyanis jelenleg az ENSZ-ben és Brüsszelben zajlik, az az illegális bevándorlás legalizálása - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben.

Valódi campusélet alakulhat ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Miniszterelnökség, Parlamenti és stratégiai államtitkár, 2018. december 10. 13:01

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen valódi campusélet alakulhat ki, amelyhez uszoda, park, lovarda és sportcsarnok is tartozik, és mindezek nyitva állnak a budapestiek számára is - közölte a kormany.hu-val Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára. Az egyetemről kikerülők lesznek azok, akik a magyar államot működtetik.